Winamp free download instalare si setare pentru cel mai popular player audio – tutorial video

In acest tutorial video vom vorbii despre Winamp care este un player audio foarte popular si foarte apreciat de foarte multi utilizatori.

Acest player este usor de utilizat atunci cind il folosim simplu fara sa intram in setarile acestuia,atunci cind intram in setari vedem ca totul este destul de complicat de parca producatorii acestuia s-au chinuit sa faca setarile dificil de utilizat pentru un user incepator.

Adevarul este altul,Winamp este un player destul de vechi iar producatorii au fost nevoiti sa schimbe lucrurile pe parcurs ca sa tina pasul cu vremurile si cu concurenta , astfel capitolul setarii a devenit in timp din ce in ce mai incarcat ,ca un pom de craciun.

Alte playere audio au tot atit de multe setari dar acestea sunt asezate mult mai intuitiv si sunt mult mai usor de folosit,bineinteles ca pentru un utilizator mai experimentat nu este foarte greu sa se descurce cu el,insa problema este atunci cind un utilizator incepator intra in setari si este foarte posibil ca acesta sa renunte si sa se multumeasca cu interfata GUI,care este destul de buna si usor de utilizat .

Acesta a fost motivul pentru care am renuntat la prezentarea setarilor,din fericire acest lucru nu ne inpiedica sa setam acest player audio direct din interfata lui grafica,aici fiind destule optiuni pentru a ne face treaba cu succes.

Acest tutorial cu Winamp face parte dintr-o serie de tutoriale video despre playere audio si video,care este disponibila la noi pe site si pe care va invit sa le descoperiti cu ajutorul motorului de cautare al videotutorial.ro si sunt sigur ca veti gasii intre acele tutoriale un player audio care merita sa inlocuiasca batrinul Winamp .

de Cismaru Cristian


Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


Articole Similare

Comments

  1. WINAMP [WIN]dows [A]udio [M]edia [P]layer (Player audio pentru windows)

    Succes şi în continuare tutoriale cît mai interesante!

  2. Felicitari pentru munca voastra. Va urmaresc si va apreciez.

  3. tutorialul pentru winamp e super . am descoperit chestii de care nici nu stiam ca se pot face la si cu el.. multumesc. apreciez munca voastra

Trackbacks

  1. […] sau a Buffer-ului la PC va mai trebui sa facem cateva setari pentru cazul in care folosim Winamp sau BS Player. Setarile sunt foarte simple si au fost explicate pe larg in tutorialul video. […]

Speak Your Mind

*

Imagine cod de securitate

ArabicDutchEnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianJapaneseKoreanPortugueseRomanianSpanish