Rețelele Wi-Fi pot fi sparte cu acest adaptor USB și Kali

Rețelele Wi-Fi pot fi sparte

Retelele Wi-Fi pot fi sparte!

Se știe foarte bine ca rețelele Wi-Fi pot fi sparte. Unele mai ușor, altele mai greu, însa pana la urma toate pot fi sparte dacă nu avem limita de timp.
Un atacator cu mult timp la dispoziție și ceva cunoștințe, va poate penetra rețeaua Wi-Fi si va poate fura datele sau mai rău, va poate spiona fără sa știți. Asa cum v-am arătat eu în tutorialul cu interceptarea parolelor în Wireshark.

Cat de sigura este rețeaua mea ?

V-am arătat în urma cu ceva vreme cum se sparge o rețea Wi-Fi pe calea WPS-ului, unde v-am sfătuit sa dezactivați WPS-ul. Cu toate astea, rețelele Wi-Fi pot fi sparte pe mai multe direcții si tocmai de aceea vreau sa începem o serie noua de tutoriale legate de securitatea rețelelor.
Vom vedea ce moduri de atac se folosesc si cum ne putem feri de ele; Pentru ca, numai dacă înțelegi fenomenul poți sa te ferești de necazuri.

Cel mai apreciat adaptor Wi-Fi pentru hackăreală.

TP-Link TL-WN722N este un adaptor wireless în banda 2.4 GHz, care e capabil sa funcționeze în modul monitor ca sa supravegheze TOT traficul wireless din aer, fără sa fie conectat la vreun router.

De ce este atât de bun TL-WN722N?

Adaptorul nostru este capabil și de injecție. Acest lucru este destul de important atunci când vrei sa deconectezi pe toată lumea de pe un router, ca sa le capturezi WPA handshake-ul. Acest handshake ulterior va fi folosit pentru găsirea parolei Wi-Fi.

Cat costa ?

Un alt avantaj a acestui adaptor este prețul și accesibilitatea. Fata de alte adaptoare cu capabilități asemănătoare, TL-WN722N este extrem de ieftin.
—–
Pret TP-Link TL-WN722N
—–

Tutorial – Rețelele Wi-Fi pot fi sparte cu acest adaptor pe USB și Kali



Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (43)

    • Mai exact, daca se poate instala kali pe un smartphone si sa mearga cu acest adaptor pentru a sparge parole wifi.

        • Scuze, știi cumva o aplicație cu care aflu locația unui mobil în timpul sau după terminarea convorbirii? Mulțumesc!

      • Da. Se poate. Si apoi instalezi si pe smartwatch. Si spargi comunicatiile extraterestrilor. :)
        NU, prietene, nu. Lasa prostiile si pune mana si invata ceva util, dar invata metodic...documentat

  • am acest adaptor de vreo 5 ani.acum e uitat printr-un sertar:)il foloseam la inceput cu reaver in wifiway,dupa aceea backtrack,xiaopan os . le spargeam parolele vecinilor cu mare frenezie.cei care aveau wps activat,era cel mai usor de spart parolele.aveam dictionare pt.capturi wpa handshake. ti-am urmarit tutorialul cu mare placere

  • In rest sunt foarte interesante si educative tutorialele voastre,am invatat multe de la voi incepand cu anul 2009 cand v-am descoperit,sa o tinenti tot asa,felicitari si mult succes in continuare!

  • stiu ce poate adaptorul si kaly :)) atentie ce faceti in kaly. si cei care aveti sau va puneti kaly sa va asteptati si la probleme din cauza ca au cam dato in bara cu sistemul cei de la kaly.

  • Eu am ,,lucrat,, destul pe blacktrack cu reaver si acest adaptor , parolele se sparg dar nu toate . Va urmaresc pe parcurs !!

  • WPS activ nu ajuat la modelele mai noi de routere.
    Se poate folosi dictionare sau poti creea dictionare.subiectul este foarte stufos si se poate discuta la nesfarsit!!
    Va doresc succes la tutorialele vostare ,depuneti multa munca si merita respectul nostru!

  • Nu crezi ca mai cinstit ar fi ca fiecare sa plateasca pentru a avea internet si nu sa fure,asa cum indemni tu.
    Chiar urmaream cu placere videeourile tale.

    • Ideea nu este ca nu avem conexiune la net, sau vă vrem să furam net-ul vecinului. E bine să știm cu ce avem de-a face, ca să ne putem feri de amenințări.
      O să vedeți cu totii cât de ușor se poate trece de orice rețea wireless, si cum poți fi spionat fără să-ți dai seama.
      O să învățăm cum să ne ferim de amenințări și cum să facem rețeaua wireless impenetrabilă.

      • Iar te grabesti in afirmatii. Ori treci de orice retea, ori poti face o retea impenetrabila. Ca daca e impenetrabila, nu mai poti trece de ea...adica de orice retea....
        Sunt curios sa vad pana unde duci tutorialele...sper sa nu ramai la ceva trivial...

      • Bravo Cristian acesta este scopul ca noi sa ne putem securiza reteaua nu sa spionam pe alti felicitari pentru tot ce faci eu sunt mai BATRIN (65 ani) nu am avut studi in domeniu dar mai ajutat mult si la serviciu cind lucram, sunt pensionar dar de la tine am invatat foarte mult va doresc sarbatori fericite si cit mai multe tutoriale ,, sunteti cei mai buni pe internt in domeniul tutoriarelor privind PC. nu ma poate contazice nimenea cu respect Achim,,

    • onnest cristi vrea sa arate cat de vulnerabile sunt retelele si ne arata cat de usor intram si cu asta ne invata cum sa securizam mai bine sa nu poata accesa nimeni. dar daca omul e pasib si nu ii pasa asta e. nu e o avere un router securizat.

Related Post

This website uses cookies.