Realizarea unui template simplu pentru un website cu adobe photoshop cs3 – tutorial video HD

In acest tutorial video, va prezentam cum se poate realiza sau modifica un template cu adobe photoshop cs3, care ne va folosii la crearea unui site

Acest tutorial video, va fi prezentat tot de un debutant la videotutorial.ro care se numeste Alex si care demonstreaza tuturor ca la varsta de numai 15 ani poate sa faca si lucruri foarte frumoase.

Alex, este un baiat talentat la web design si nu numai care ne demonstreaza noua tuturor ca un baiat de 15 ani alege sa-si petreaca timpul,facand lucruri deosebite cu ajutorul calculatorului si nu pierzandu-si timpul doar stand pe messenger sau sa joace counter

Acest tutorial video despre adobe photoshop cs3 poate parea dificil pentru unii dintre voi dar daca sunteti atenti si il urmariti pe Alex, puteti invata multe lucruri utile si interesante pe care le puteti folosii si cu alte ocazii.
de Chirigiu Alex

Cristi:

View Comments (70)

  • Super tutorialul !!! Felicitari , dar cred ca ar trebui sa incerci sa ne arati si lucruri mai des folosite de oameni in Photoshop caci multora nu le trebuie template-uri pentru site-uri ci lucruri mai simple . Parerea mea este ca tutorialul de care ai pomenit ala cu cartea de vizita ar fi interesant . Sper sa mai faceti tutoriale despre Photoshop pentru ca nu stiu mare lucru despre el dar asi vrea sa invat !

    Un sfat ar fi sa incerci sa faci lucrurile mai incet in tutorial pentru ca tu esti la u nivel mai avansat si altii mai incepatori nici nu isi dau seama de multe lucruri pe care le arati .

  • Foarte interesant tutorialul...dar prima data ar fi trebuit sa punetzi cateva notiuni de baza...dar e fff bun tutorialul....presupun ca stii sa lucrezi si in 3dsm;)) astept un tutorial...photoshopu' cred k e cel mai tare program de grafica...parerea mea;)) la cat mai multe tutoriale:P Bafta in continuare....poate conving si eu un prieten olimpic pe tara la informatica sa faca un tutorial despre ceva care ii place lui si ne este folositor si noua!!

  • O idee buna Smyley ! Va rog sa faceti si voi un tutorial despre Google Chrome , Ashampo sau BitDefender .

  • Bravo maestre, respect ! :)
    Astept cu nerabdare tutorialu` cu cartea de vizita !

    P.s.: 1. cand mai faci tutoriale incearca sa lucrezi mai incet :D
    2. legat de cum vorbesti/explici .. ia exemplu de la Cristi

  • Nu te grabii :) aveti prea multe materiale pe aici la un moment dat no sa mai stie lumea ce sa faca

  • Multumesc de critici si de aprecieri

    1.Vad ca multi vor sa vada un tutorial despre carti de vizita, o sa fie urmatorul
    2.Prezentarea PS-ului, sper sa fie uploud-ata pana maine pe site, exita deja
    3.O sa vorbesc si lucrez mai incet pe viitor
    4.Daca nu intelegeti ceva, dati-mi timecode de cand apare problema si o sa incerc sa va explic

  • @Alex: M-as lega eu si de tine...dar mai bine lasa...sau hai totusi sa ma iau,vorbeste mai tare,mai clar...mai rar,vvorbesti prea repede,la fel te misti prea repede,cred ca mai intai trebuiau prezentate notiuni de baza ale photoshopului abia apoi o chestie atat de avansata! Sincer n-am avut rabdare sa ma uit e prea lung tutorialul si nu prea sunt pasionat de web design.Oricum BUN VENIT IN ECHIPA VIDEOTUTORIAL.RO!!!

  • Nu mi-a placut de nici un fel modul in care te-ai explicat,am vazut multe tutoriale foarte bune pe acest site explicate intr-un mod simplu,usor ,calm,pe intelesul tuturor,si aici ma refer la Cristi care apropo face o treaba de nota 10+.Imi pare rau ca esti la inceput si nu as vrea sa te supar sau sa te dezamagesc ,dar asta e parerea mea.

Related Post

This website uses cookies.