Opera Unite, schimbul de fisiere nu a fost niciodata mai rapid si mai simplu – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video voi prezenta Opera Unite, schimbul de fisiere, crearea unui site sau blog, streamingul audio, share-ingul de poze, nu au fost niciodata mai simple, Opera Unite este un modul nou integrat in browserul Opera incepand de la versiunea 10.10, acesta ne pune la dispozitie o putere incredibila, Opera Unite poate fi in acelasi timp: server web (pentru un site), server ftp (pentru atrimite si primi fisere), galerie foto, server de streaming etc, server webcam, client-server chat si multe altele.
Pana acum browserul era doar un simplu program pentru vizitarera unor site-uri web si ocazional descarcarea fisierelor de pe http sau ftp, de acum lucrurile incep sa se schimbe, Opera a creat un modul activ, Opera Unite, care ne ajuta sa fim prezenti pe internet asa cum dorim noi, fara constrangeri si fara limitari, de acum nu mai trebuie sa folosim anumite retele de file sharing sau Yahoo Messenger pentru schimbul de fisiere sau pentru share-ul pozelor.
Odata cu instalarea Opera avem toate aceste optiuni la dispozitie, nu mai trebuie sa folosim softuri suplimentare, putem trimite prietenilor fisiere de diferite feluri, chiar si prietenii nu pot trimite noua diferite fisiere, muzica pe care o share-uim noi poate fi ascultata chiar in browser de catre prietenii nostri, piesele nu mai trebuiesc descarcate pentru a fi ascultate, in viitor speram sa fie implementat si un modul de streaming pentru fisierele video.
Posibilitatile sunt teoretic nelimitate, acesta este doar inceputul, cred ca Opera Unite va deveni in scurt timp cea mai populare aplicatie de acest gen, cu siguranta pe acest drum vor veni si alte browsere, in scurt timp asteptam si aplicatii asemanatoare de la Mozilla Firefox si Google Chrome.
Dupa cum veti vedea si-n tutorial, aveti la dispozitie pe site-ul Opera o multime de alte plugin-uri pe care le puteti atasa celor deja incluse, puteti face o gramada de minuni cu acele module, ramane ca voi sa le incercati si sa ne spuneti pe rubrica de comentarii care v-au placut si care credeti ca sunt interesante.
In perioada urmatoare vom realiza si alte tutoriale despre optiunile acestui minunat browser, dezvoltatorii Opera nu stau degeaba, se vede ce rezultate au obtinut, eu sunt increzator in viitorul acestui browser.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (69)

  • tare, dar nu prea folosesc "Opera", doar cind vine vre-un prieten pe la mine, si lui ii place sa navigheze cu "Opera".
    Dar eu folosesc FIREFOX.

  • "HTML la gradinita" , nu prea cred...
    Nici saitu asta al tau in PHP nu cred ca la-i facut singur...:(

    • Vion: “HTML la gradinita” , nu prea cred…
      Nici saitu asta al tau in PHP nu cred ca la-i facut singur…:(  


      Scuza-ma am vrut sa spun ca JAVA sa invata la gradinita, HTML-ul la cresa, mai gresim si noi, multumesc pentru corectie.
      Platforma pe care ruleaza o parte din videotutorial.ro nu este facuta de noi, noi am contribuit cu cateva lucruri, am specificat asta de mai multe ori.
      Folosim Wordpress, un CMS minunat pe care l-am recomandat de cate ori am avut ocazia si o sa-l mai recomand cu orice prilej.

  • Da e chiar foarte misto chesti asta bravo Cristi felicitari tot binele din lume sa iti traiasca fetita si sa ai noroc in tot ce faci.

  • f f interesant .inca o data nota 10 cristi .imi pierdusem interesul pentru opera dar odata cu aceasta inovatie unite mi-am intors din nou privirea spre aceasta.te salut si multumesc inca o data pentru munca depusa de voi cei de la videotutorial

  • Bravo Cristi nota 10,sincer nici eu nu prea folosesc Opera cel mai mult folosesc Mozilla si Chrome dar foarte frumos tutorialul tin sa te felicit,toate bune si mult succes in continuare.

  • baieti cum aflu si eu ce placa de baza am ca nu scrie pe ia si ce sochet pls pls pls pls raman dator

    • babanu:
      baieti cum aflu si eu ce placa de baza am ca nu scrie pe ia si ce sochet pls pls pls pls raman dator

      scrii frumos in casuta "cauta pe videotutorial.ro" din dreapta sus everest si ai sa vezi

    • babanu: baieti cum aflu si eu ce placa de baza am ca nu scrie pe ia si ce sochet pls pls pls pls raman dator  


      Incearca Everest sau SIW sau chiar CPUZ.


  • Sall foarte bun tutorialul bv 10
    Am o intrebare Opera Turbo pentru ce ii ? Si ce imi recomandati ssa fie On,Off sau automatic astept raspuns multumesc anticipat....

    • Last Fire 96:

      Sall foarte bun tutorialul bv 10
      Am o intrebare Opera Turbo pentru ce ii ? Si ce imi recomandati ssa fie On,Off sau automatic astept raspuns multumesc anticipat….

      iti recomand sa activezi opera turbo numai daca ai viteza mica!din cate stiu eu opera turbo mareste viteza conexiunii (nu prea mult) la internet dar dezavantajul este ca de cele mai multe ori, rezolutia (calitatea) imaginilor de pe site-ul tinta va fi micsorata, pentru a permite o compresie a datelor cat mai buna

    • Last Fire 96:
      Sall foarte bun tutorialul bv 10
      Am o intrebare Opera Turbo pentru ce ii ? Si ce imi recomandati ssa fie On,Off sau automatic astept raspuns multumesc anticipat….
        


      O sa revin cu alte tutoriale pentru Opera, acest browser chiar merita mai multe tutoriale, este un soft "state of the art", in principiu Turbo te ajuta atunci cand ai conexiune mai slaba la net, o sa explic eu mai pe larg.
      Pentru firefox daca nu ar fi plugin-urile ar fi un browser banal, in afara de asta firefox nu prea mai este ce-a fost odata.
      Chrome mai are un pic puna la maruritate, dupa parerea mea Opera este cel mai bun browser.
      O sa vedeti voi, n-o sa va vine sa credeti ce se poate face cu un browser daca-l combini in mod inteligent cu webware.
      Eu cred ca Opera tinteste foarte sus, nu stiu ce intentii au insa sunt pe val rau de tot.

Related Post

This website uses cookies.