Linkuri descarcare ISO Windows 7, 8 și 10, orice versiune

Linkuri descarcare ISO Windows 7, 8 și 10

Linkuri descarcare ISO Windows 7, 8 și 10

De obicei Microsoft avea o politica destul de stricta cu privire la descărcarea imaginilor ISO cu sistemele de operare Windows.

De ce și-a schimbat Microsoft politica de download ?

După 2007, când au început sa apară la greu smartphone-uri pe piața, lumea a început să-și dea seama ca exista și alta metoda de a accesa internetul și anumite servicii. De acum nu trebuia sa stai neapărat pe scaun în fata unui laptop sau desktop.
Acum, pentru ca clientela a început sa se subțieze, fiind ocupata cu telefoanele Android și iOS, Microsoft devine ușor-ușor, ceva mai îngăduitor lăsând lumea sa descarce imaginile ISO. Dar nu Windows 7; De ce?

De ce nu putem descarca Windows 7 atât de ușor?

Windows 7 a fost ultimul Windows local. Adică un sistem de operare care nu era atât de legat de serviciile cloud. Cu toate ca Windows 7 funcționa foarte bine, cei de la Microsoft au schimbat cursul business-ului și a fost necesară și schimbarea sistemului de operare.

De ce s-a schimbat Windows-ul atât de mult?

In decursul timpului, Windows-urile au avut parte de schimbări incrementale și îmbunătățiri de la versiune la versiune. Odată cu Windows 8, toți utilizatorii au fost loviți in moalele capului cu un sistem neintuitiv și care nu seamăna cu nimic din ce știau ei.
Sub pretextul ca “facem Windows-ul mai touch friendly”, l-au macelarit definitiv. Windows 8 fost un sistem făcut în pripa, ce se plănuia sa fie antidotul pentru tabletele Android și iOS; Dar din păcate n-a fost eficient, și în plus/minus a alungat o mare parte din userii fideli, care s-au simțit trădați. Windows 7 bineînțeles a rămas preferatul tuturor, în ciuda faptului ca Microsoft a încercat din răsputeri sa-i “sucească” pe useri. Știți cum e vorba aia, “de ce sa-l repari, dacă nu-i stricat?”.

Paranoia ?

După cum vedeți, Windows 8 și 10 sunt conectate pana în măduva oaselor cu serverele Microsoft, pentru culegerea datelor, care bineînțeles “nu vor fi folosite” decât “pentru îmbunătățirea serviciilor”, și poate pentru antrenarea inteligentei artificiale (neoficial). Dacă toată lumea a folosi Windows 7, cei de la Microsoft nu ar putea culege atât de multe date (poze, video, istoric browser, subiecte de interes, convorbiri Skype, etc)

Ce-o sa fie în viitor cu Windows-ul ?

Windows 10 cică ar fi ultimul Windows, acesta urmând sa fie actualizat și îmbunătățit permanent.
Microsoft se concentrează segmentul business, pe serviciile cloud și mai ales pe inteligenta artificiala.

Windows-ul va fi gratis!

?
Asta nu-i oficial, dar va spun eu sigur ca în curând lucrurile se vor schimba, pentru ca Android e gratuit și în curând va putea fi folosit si pe desktop. Windows-ul nu va putea rămâne cu plata. Companiile vor cumpăra în continuare licențe, dar userii nu cred ca vor mai accepta sa plătească. Deja de acum nu mai plătește nimeni pentru Windows, decât dacă vine preinstalat și prețul licenței este cuprinsa în prețul total al laptop-ului / desktop-ului.
Microsoft s-a dat seama ca nu mai are rost sa vândă utilizatorilor obișnuiți sisteme de operare, și probabil în curând, Windows-ul se va da gratuit, fără licența, dar sa-l folosești și sa mai contribui și tu puțin la Big Data.

Vremurile se schimba!

Acum câțiva ani, Windows era împărat pe piața; Acum, odată cu era smartphone-ului, sistemele de operare au început sa se schime. De la modelul local, unde țineai documentele și fișierele pe hard disk, se trece ușor-ușor la concentrarea pe cloud, unde documentele și fișierele se păstrează online. In unele cazuri chiar și procesarea se face online (upload și transcodare Youtube). Microsoft a simțit cam târziu asta, pentru ca asa se întâmpla mereu cu gigantii care se mișca greu. Acum Android-ul și iOS-ul sunt la putere și dictează direcția pieței. Microsoft doar se lupta sa păstreze ce i-a mai rămas. Cum spuneau și oficialii Microsoft, se pare ca vor rămâne cu sectorul business și se vor concentra pe cloud, servicii și inteligenta artificiala. Inteligenta asta artificiala fiind ultima jucărie cu care se întrec gigantii: Google, Facebook, Microsoft, Apple și alții; Jucărie despre care nu prea ne povestesc și noua…

Linkuri descarcare ISO Windows 7, 8 și 10:

Windows 10.
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10
Windows 8.
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows8
Windows 7 (cu key).
https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows7
Windows 7 (fara key).
mirror.corenoc.de/digitalrivercontent.net
versiunea “U” este cea cu update-uri

Linkuri descarcare ISO Windows 7, 8 și 10

– tutorial video



Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (53)

Related Post

This website uses cookies.