Instalarea unui antivirus Avira free edition -tutorial video

In acest video tutorial vom instala impreuna un antivirus free .

Am ales un antivirus gratuit pe care il vom downloada ,instala si seta impreuna.In acest tutorial video am ales sa instalam un antivirus avira care este foarte usor pentru sistem,si care se achita foarte bine de sarcinile unui antivirus.

La ora actuala acest antivirus este in topul preferintelor utilizatorilor,lasind in urma multe aplicatii asemanatoare precum Avast,care si-a pastrat o interfata imbatrinita si Avg free edition care a imbunatatit mult interfata dar a  complicat inutil si functionarea motorului de scanare,acesta ingreunind la rindul lui functionarea calculatorului.

Aceasta parere este strict personala,iar voi trebuie sa incercati toate produsele pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

Cristi:

View Comments (106)

  • nu stiu nimika de antivirusu asta eu am un norton antivirus e 2007 si nu stiu cit de bun e dar dak poti sami spui ceva despre el nu ma supar..........si dak vrei pot face un filmulet cu instalarea lui co cunosc bine in schimb as vrea sa aflu si dak poti sa ma inveti cum se instaleaza un nod32 pentru o rietena dea mea ca are cal slab si eu nu stiu cum se face o instalare......mersi mult

  • Despre norton iti pot spune sigur ca maninca multe resurse si eu l-am dezinstalat intr-o jumatate de ora de la instalare si sincer nu pot sa-l recomand cuiva.
    Dar poate ca au scos versiuni mai eficiente,de ce sa vorbesc aiurea?
    Cit despre nod 32 ,sincer nu pot sa-l sufar are un milion de setari si nu comunica cu utilizatorul pc-ului ,insa o sa incerc sa vorbesc cu prietenul meu boby sa vad poate vrea sa faca el tutorial cu Nod 32.
    Daca nu-mi place mie asta nu-nseamna ca nu-i bun,doar ca nu-i pe gustul meu.

  • Despre avira nu pot spune decit ca este un antivirus :BUN,GRATUIT si USOR DE FOLOSIT dar nu are firewall si motoare suplimentare de scanare,insa in ceea ce priveste partea de antivirus este chiar bun.

  • buna.multumesc ptr acest tutorial caci aveam nevoie de un antivirus dar nu aveam bani sa-l cumpar(aveam NOD32 si nu eram deloc multumita de el).Si e interesanta si smecheria cu revo, am instalat si acest program si am ramas surprinsa de cate fisiere raman nesterse atunci cand dezinstalam cu programul din start .Revo e super ,plus ca face si alte multe chestii benefice sistemului.Multumesc ptr tot ce faceti pentru incepatori ca mine.Sa fiti iubiti.

  • ok mersi mult dak reusesti sa vorbesti cu boby sa faca un tutorial cu nod32 ar fi misto........multa sanatate?

  • Daca e sa vorbim de nod32 e bunicel, eu folosesc Eset Smart Security ,e mai bun decat nod 32,tot de cei de la Eset e produs, pe langa antivirus are si antispyware,firewall,antispam,nu mananca multe resurse.Bineinteles ca cei de la Eset ar putea veni cu o interfata mai moderna si sa faca setarile mai accesibile si mai simple,dar in rest e ok.

  • Cei de la Symantec au scos recent Norton Antivirus 2009 care cica consuma foarte putine resurse si isi face update din 15 in 15 minute(se cheama rapid pulse updates)...dar tot avira este cel mai tare la detectat virusi in timp ce Kaspersky are cea mai buna dezinfectzie

  • eu am folosit avira premium si mia expirat acum 2 saptamani acum folosesc comodo si sunt multumit de el

Related Post

This website uses cookies.