IGo8 navigatie pentru telefoanele cu windows mobile – tutorial video

Salut prieteni, astazi vom intra pe taramul telefoanelor mobile si vom vedea cum se instaleaza un soft de navigatie offline (fara conexiune la net) pe un telefon mobil.
Softul de astazi se numeste IGO 8 si este unul dintre cele mai apreciate softuri de navigatie deoarece are un suport bun pentru tara noastra, acesta va fi instalat pe un telefon cu windows mobile sau cum se numeste mai nou, un windows phone, modelul telefonului este HTC HD2 insa metoda prezentata functioneaza pe majoritatea telefoanelor windows mobile.
Pentru a obtine arhiva cu softul va trebui sa facem o vizita pe un forum Romanesc ce se ocupa cu dispozitivele mobile, in special telefoane produse de compania HTC, forumul se numeste Htc-Club.
Dupa descarcarea arhivei, aceasta se va extrage in radacina cardului (nu intr-un folder), denumirea folderului extras va trebui schimbata din IGO8 in IGo8 (cu o mic), dupa asta se lanseaza IGO.exe din folderul IGo8 pentru instalarea aplicatiei. Totul decurge de la sine, urmam wizard-ul pana la sfarsitul instalarii, dupa instalare gasim shortcut-ul IGO in start.
Despre harti, POI, speed cams si altele gasiti detalii si linkuri tot pe Htc-Club.
Daca sunteti interesati de instalarea softurilor de navigatie si nu numai pe alte platforme mobile (android, symbian, iPhone etc), va rugam sa ne scrieti pe rubrica de comentarii.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (101)

  • salut as vrea un tutorial cu un sistem de navigare pentru sony ericsson
    u10i anio
    va rog frumos

  • Eu am un telefon HTC Wildfire si as dorii, daca puteti, un tutorial cu sistem de navigatie pentru Android 2.1 (eventual 2.2).

  • Buna ma puteti ajuta si pe mine.Macar cu o sugestie,o parere.
    Daca downloadez un joc de ps2 de pe torrente cu formatul .iso si il ard cu img burn oare merge pe o consola ps2?
    Va rog frumos sa-mi raspundeti.

    • ionut: Buna ma puteti ajuta si pe mine.Macar cu o sugestie,o parere.
      Daca downloadez un joc de ps2 de pe torrente cu formatul .iso si il ard cu img burn oare merge pe o consola ps2?
      Va rog frumos sa-mi raspundeti.
        

      Nu vad de ce nu ar merge. Nu conteaza ce program folosesti ca sa arzi imagini iso...poti sa utilizezi Nero, imgburn, infrarecorder, alcohol 120% etc.

      • vali:
        Nu vad de ce nu ar merge. Nu conteaza ce program folosesti ca sa arzi imagini iso…poti sa utilizezi Nero, imgburn, infrarecorder, alcohol 120% etc.  

        pai eu as vedea de ce a-r putea sa nu mearga , in primul rand trebe sa fie consola "demodata" sau decodata mai pe romaneste...)) dar cat asteptai raspuns aici mai bine ardeai si tu un dvd cu 1 leu.

  • Foarte bun ,videotutorialul si interesant.Pentru nokia n95,pe cand un videotutorial asemanator?

    • ilie ioan: Foarte bun ,videotutorialul si interesant.Pentru nokia n95,pe cand un videotutorial asemanator?  

      este putin mai complicat pt symbian instalarea unui soft GPS , cel mai "stabil" este Garmin ... asta o spun ca o paranteza la reclama mascata de la Nokia cu OVI Maps si asa oarecum "celebrele" symbian v5

  • as dori daca se poate si este posibil sa faceti un tutorial cu softuri de navigatie pt.toate telefoanele in general nu doar pt.platforma windows mobile,android sau simbian asta cred ca ar fi cel mai bine...eu am un telefon
    LG KP502 si as avea mare nevoie de un sistem de navigatie si mai ales pe telefon mi-ar fi mult mai la indemana...va multumesc mult...e foarte ok tutorialul...

    • ovidiu: LG KP502

      Haha ce tare e comentul tau adica, cristi sa fac pentru toate telefoanele existente pe piata, sute videoturial ? haha Pentru a avea GPS pe telefon acesta trebuie sa suporte GPS, adica sa fie capabil sa comunice cu sateliti, nu poti avea GPS pe orice rasnita Foloseste cu incredere goagal asa cum te-a invatat nea marean vanghelie primaru care este sau marinaru conducator de tara

      PS Cristi incepand de azi te apuci sa faci videotuoriale despre GPS pe telefon icepand cu Nokia 3210 si terminand cu Droid X, Galaxy S, iPhone 4, Incredible, Desire, Nexus, evo 4g chiar daca unele nu sunt pentru Europa

  • flo13:pai eu as vedea de ce a-r putea sa nu mearga , in primul rand trebe sa fie consola “demodata” sau decodata mai pe romaneste…)) dar cat asteptai raspuns aici mai bine ardeai si tu un dvd cu 1 leu.

    pai eu ardeam un dvd daca aveam o consola ps2,mam interesat sa vad cam daca ar merge,ca daca merge imi cumpar una ca atunci chia merita

  • te rugam mult ceva indrumari si pt telefoanele cu aplicati flash ca nu toti avem bani de telefoane cu windows mobile ok?
    :))

    • costin: te rugam mult ceva indrumari si pt telefoanele cu aplicati flash ca nu toti avem bani de telefoane cu windows mobile ok? )  

      Telefoane cu aplicatoii Flash? Poate vrei sa spui cu java. O Sa fie si un tutorial despre asa ceva pentru cei care nu au un smartphome sau un telefon cu GPS. Totul e sa aveti rabdare!

  • da ai dreptate cu java m-a exprimat eu gresit! dar nu neaparat telefoane fara gps uite eu am un sony ericcson c905 are gps dar nu gasesc asa multe aplicatii! mersi mult

Related Post

This website uses cookies.