Două conturi WhatsApp sau Facebook, simultan, pe același telefon

Două conturi WhatsApp sau Facebook, simultan, pe același telefon

Două conturi WhatsApp sau Facebook, simultan, pe același telefon

Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem folosi două conturi de WhatsApp sau două conturi de Facebook, simultan, pe același telefon sau tabletă.
Așa cum probabil știți deja, WhatsApp permite înregistrarea unui singur număr de telefon per device (smartphone sau tabletă). În cazul în care avem un smartphone dual SIM, nu putem folosi ambele numere de pe ambele cartele, în WhatsApp, folosind același telefon. Cam neplăcut dacă stai să te gândești, nu? De asemenea Facebook nu ne permite să ne logăm în aplicație cu mai mult de un cont. Ne oferă posibilitatea să ne deconectăm de la contul deja logat și să ne logăm cu un altul dar asta nu ne este deloc util atunci când vrem să folosim 2 conturi de Facebook în același timp.
Ei bine pentru a trece peste aceste neajunsuri, ne stă la dispoziție aplicația Parallel Space. Aceasta ne ajută să clonăm aplicațiile deja instalate însă atunci când deschidem pentru prima dată o aplicație clonată, aceasta se va comporta ca și cum nu a mai fost instalată pe device, ne vom putea loga cu un alt cont de Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram, în funcție de aplicația pe care am ales să o clonăm.
Aplicația Parallel Space poate fi folosită și de cei care folosesc conturi în jocuri sau vor să o ia de la zero cu un anumit joc dar nu vor să piardă scorul acumulat de pe contul cu care au început inițial jocul.
Un lucru care mi-a scăpat în tutorial dar pe care l-am observat mai apoi este că, din fericire, funcția Password este totuși funcțională după setarea modelului de blocare însă va intra în funcțiune abia după ce blocăm ecranul sau îl punem în stand by, lucru care mi-a scăpat în tutorial și despre care am afirmat greșit că nu funcționează.
Parallel Space (play store)
Tutorial video – Două conturi WhatsApp sau Facebook, simultan, pe același telefon


Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (36)

Related Post

This website uses cookies.