Cum traducem si cum pronuntam corect limba engleza – tutorial video HD

Acest tutorial video este putin neobisnuit deoarece nu prezinta un soft sau vreo chestie interesanta pe care o face un program sau altul, vom prezenta doua pagini web care ne ajuta sa intelegem si sa pronuntam mai bine limba Engleza.

Prima pagina web prezentata este Google Translate care ne poate traduce orice din Engleza – Romana, Romana – Engleza si nu numai, Google Translate are suport pentru o multime de limbi straine.

A doua solutie este o pagina web care ne arata cum se pronunta corect orice cuvint in limba engleza, este vorba de HowJsay.com (cum spui, cum pronunti), acest website dispune de niste fisiere audio pentru fiecare cuvint din limba engleza care atunci cind sint rulate ne arata cum se pronunta corect in limba engleza respectivele cuvinte.

Acest tutorial video vine in ajutorul celor care nu sint foarte familiarizati cu limba Engleza si cu pronuntia cuvintelor in aceasta limba de circulatie internationala.

Va urez vizionare placuta si sper sa gasiti interesanta aceste doua pagini web.

Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (54)

  • Ma uit cu interes la tutorialele voastre imi place cea ce faceti cam simplist acest tutorial dar educativ, si ca o complectare la acest tutorial pentru cei care vor sa traduca mai repede ceva pana si o pagina web in gogle translate deschide instrumente se duce pe coloana unde scrie limba romana si o cu clic stanga ia limba romana si o pune in bara sus si cand vrea sa traduca o pagina web doar da clic pe romana si pagina va fi tradusa automat si repede, va rog sa ma scuzati daca am gresit cu aceasta complectare si sa nu te superi cristi va doresc la cat mai multe tutoriale si cati mai multi vizitatori pe sait.

  • Va avertizez ca am incercat mai demult translatorul de la Google nu face acordurile ..si nu traduce de fiecare data cum ar trebui.

  • intradevar "[...]cam simplist acest tutorial dar educativ[...]byEugen
    Dar si irinel are dreptate.... nu e bun cad pui texte mai mari.... sau cad pui 2,3 propozitii... pur si simplu schiba sensu cu30%la propozitie.......
    bft in continuare

  • pentru a vedea cum se pronunta unele cuvinte in engleza mai sunt solutii...de ex:
    "Control Panel" -> "Speech" -> "Use the following text to preview the voice" -> Scriem cuvantul dorit -> Click Pe "Preview voice" .... iar jos selectam viteza cu care sa pronunte!:)

  • @IRINEL:
    poi pe c tip de windows...are aia cu" [...] “Control Panel” -> “Speech” -> “Use the following text to preview the voice” -> Scriem cuvantul dorit -> Click Pe “Preview voice” …. iar jos selectam viteza cu care sa pronunte!:) [...]"

    m-am uitat pe un windows vista home premium... nu are.!!:((..
    m-am uitat pe un alt windws 7 !:D
    nu are...
    ce tip d win???

  • Felicitari pentru videotutorial,este foarte interesant dar as veni cu o completare ,pe pagina unde scrii cuvintele pe care vrei sa le auzi cum se pronunta in engleza exista in partea de jos un link fonetiks.org unde gasesti aceeasi smecherie si in alte limbi.Sper ca nu te superi ca am venit cu aceasta completare dar in unele comentarii spuneai ca e bine sa ne complectam uni pe alti atunci cind se omit anumite informatii fie ca sunt stiute fie ca nu. Acest lucru l-am observat dupa ce am urmarit videotutorialul vostru nu ca as fi eu atotstiutor.

  • @Cornel: Nu se supara nimeni pe tine daca vii cu niste completari la tutorial!!! Toata lumea e bine venita,tocmai asta e rolul comentariilor,acela de a veni in completarea tutorialului,si Cristi a spus Tutorial+Comentarii = Perfect!!! Stai linistit ca nu se supara nimeni ba din contra,asta e spiritul pe care-l dorim aici pe site,fiecare sa vina cu cate ceva in completare.Iti multumim si te mai asteptam!

  • Da foarte bun acest videotutorial ati pus punctul pe i bravo voua asa este multi nu stim limba engleza sau cel putin unii termeni tinetio tot asa si astept urmatorul vostru videotutorial

Related Post

This website uses cookies.