Cum taiem o bucata dintr-o melodie pentru a o face ringtone de telefon – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video voi prezenta o metoda prin care putem taia o bucata dintr-o melodie mp3 pentru a face un ringtone pentru telefonul mobil.
De cele mai multe ori cand folosim o melodie intreaga pe post de ringtone, avem neplacerea de a asculta intro-ul melodiei, cateodata aceste intro-uri sunt atat de lungi incat ne plictisim pana intre refrenul sau inchide cel carte ne-a sunat si nu mai apucam sa auzim partea interesanta din melodie, refrenul este de cele mai multe ori pasajul pe care de fapt l-am dori pe post de ringtone. Pe deasupra, incarcarea unei melodii mp3 intreaga pe post de ringtone in memoria telefonului ne consuma resurse pretioase, in tutorial am redus marimea ringtone-ului de la 1 MB (1024 KB) la 88 KB, destul de mult zic eu…
Pentru a inlatura aceste neajunsuri vom folosi o aplicatie gratuita de trim (tundere, ajustare, taiere), aceasta aplicatie se numeste Frre Trim MP3 si vine cu o interfata mai mult decat prietenoasa.
Cu Free Trim MP3 putem scoate pasajele care nu ne intereseaza sau putem salva ca ringtone doar refrenul melodiei sau un anumit pasaj care ne place.
Free Trim Mp3 mai permite si intensificarea volumului melodiei, aceasta optiune fiind folositoare in cazul memodiilor cu volum scazut, putem deasemenea mixa (amesteca) melodii pentru a face un ringtone mai special.
Sper sa va placa aplicatia si sa va ajute, daca va fost de folos sa ne spuneti si noua pe rubrica de comentarii, deasemenea daca ati vrut sa faceti ceva mai special si nu a iesit, puteti sa ne spuneti si noi o sa incercam sa va indrumam.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian

Download Free Trim MP3


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (50)

  • vreau sa faceti un videotutorial despre cum poti sa faci un negativ la o melodie sau sa scoti negativul la o melodie

    • pepene cristian: vreau sa faceti un videotutorial despre cum poti sa faci un negativ la o melodie sau sa scoti negativul la o melodie  

      Si eu vreau un tutorial despre asta :D

    • programul e foarte bun.dar au uitat sa mentioneze ca tre sa upgradezi o versiune pt a putea face mp3 si aceasta upgradare tre sa platesti pt ea

    • Xoned: Pacat ca nu se poate   

      Pacat ca se poate;)Pentru a face un negativ iti trebuie fruity loops studio iar pentru a scoate negativul trebuie alt program nu mai stiu exact numele

      • SpeedY:
        Pacat ca se poate;)Pentru a face un negativ iti trebuie fruity loops studio iar pentru a scoate negativul trebuie alt program nu mai stiu exact numele  

        Giginelee .. Fruity Loops Studio (FLS) costa banuti ;) Nu cred ca dai tu 100+ $ pentru un programel (DEMO nu e bun de nimic)

  • Nu ai specificat de unde se downloadeaza acest program... Uni stim deja dar nu stiu daca toti....!! Dar foarte bun tutorial.... Bravo Cristi... As vrea un tutorial mai interesant despre windows 7, cu niste smecherii (cit de cit legale), ceva asa mai interesant, ca leam vazut pe toate... Inca o data bravo... Multa sanatate si succes!

    • BGD: Nu ai specificat de unde se downloadeaza acest program… Uni stim deja dar nu stiu daca toti….!! Dar foarte bun tutorial…. Bravo Cristi… As vrea un tutorial mai interesant despre windows 7, cu niste smecherii (cit de cit legale), ceva asa mai interesant, ca leam vazut pe toate… Inca o data bravo… Multa sanatate si succes!  

      Am vazut ca este pe net mai mult pt linux sau mac si am uitat sa spun ca este linkul de download deasupra tutorialului!

      • BGD: Am vazut ca este pe net mai mult pt linux sau mac si am uitat sa spun ca este linkul de download deasupra tutorialului!  Citeaza-ma

        linkul de download daca n-ai observat este in sus-ul tutorialului

  • Ati putea face un tutorial despre cum se uneste o melodie de cealalta?
    Am descarcat softul Free Trim MP3 si vreau sa unesc 2 melodii. pentru tel...
    Sa fac din 2 melodii 1.

  • da asa e un pro pentru propunerea lui pepene cristian "vreau sa faceti un videotutorial despre cum poti sa faci un negativ la o melodie sau sa scoti negativul la o melodie"

    ar fi bine

  • AM VRUT DE FOARTE MULT TIMP SA GASESC ASA CEVA SI MAI ALES SA SI STIU SA-L FOLOSESC !!!!!!VA MULTUMESC FRUMOS!SINCER SUNTETI .........UN DIAMANT PT MINE.

Related Post

This website uses cookies.