Cum se recupereaza datele cu softurile de recuperare de la compania o&o – tutorial video HD

In acest tutorial video vom prezenta doua softuri de recuperare de la compania Germana O&O, aceste softuri sint: O&O Format Recovery si O&O Media Recovery.

O&O Media recovery poate recupera la cerere doar anumite fisiere, de exemplu stergem mai multe fisiere si dorim sa recuperam doar anumite fisiere din cele sterse, Media Recovery poate face acest lucru cu fisierele multimedia ( filme, poze, muzica ) .

O&O Format Recovery ne ajuta sa gasim si sa restauram partitii intregi, acesta este bun in cazul in care formatam accidental o partitie sau in cazul unei redimensionari ratate.

Aceste doua softuri ne ajuta sa recuperam date fiecare in felul lui, fiecare este bun la cite o sarcina, in curind vom prezenta si un al treilea soft de recuperare de la compania O&O, acesta este O&O Data Recovery si pentru el va fi dedicat un tutorial intreg, dar asta va fi un alt tutorial.

Va doresc vizionare placuta si tin sa va informaz ca mai avem pe site un tutorial cu softul Recuva care este si el un software de recuperare a datelor pierdute accidental, acesta este realizat de colegul nostru Boby.

Tutorialul cu Recuva (soft free de recuperare) realizat de Pelu Bogdan

Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (66)

  • Salut Cristi,felicitari pentru tutorial inca odata te ai dovedit inspirat.

    @Cristi inainte de a te intreba am cautat si pe google dar ma trimete pe tot felul de linkuri si nu inteleg nimic.

    daca vrei si nu este nici-un deranj sa imi spui un program sa sterg datele din harweder(nu stiu daca am scris corect) pentru a nu fi recuperate nici-o data.

  • Salut am o intrebare Cristi,nu ai mentionat in tutorial,sau poate nu am fost eu destul de atent,in cazul in care ai spus ceva despre asta imi cer scuze,daca hdd este defect se mai pot recupera date de pe el cu acest soft?Sa zicem ca am doua hdd,unul merge si avand instalat acest soft pot recupera de pe cel defect datele?,nu prea pot sa-mi imaginez ca sa-r putea dar poate tu sti mai bine.Multumesc

  • @jemavi: Se poate,sunt multe softuri care fac treaba asta,unu dintre ele si e si free este Eraser,si mai sunt multe softuri de genu asta tot free,si TuneUp Utilities are aceasta optiunea (File Shreder)!

  • ai incercat daca se pot recupera fisiere DUPA ce au fost sterse fisiere APOI a fost rulat Evidence Eliminator ???

  • P.S: ai cam ..gresit un pic cu aceasta prezentare... :D..dupa ce ai rulat recuperarea dupa format, softul TI_A PREZENTAT partitia cu 322 de fisiere gasite...dar ti-a scapat..si ai renuntat crezand ca nu ti-a recuperat nimik..era PRIMUL ;)...revezi un pic finalul prezentarii

  • @Gyony: Daca un hard este defect nu mai poti recupera nimic de pe el, daca ai date extrem de importante sa poate face totusi recuperare dar te costa extrem de mult, asta se face in cazul unor firme mari care au date foarte importante, pentru utilizatori casnici nu merita.

  • @Andrei: Da a fost o mica greseala, asta este se mai intimpla, pe viitor o sa incercam sa fim mai vigilenti.
    Multumesc pentru atentionare, mi-am dat si eu seama dar a fost prea tirziu, deja postasem tutorialul.

  • @Andrei: Nu am incercat dar cred ca o sa facem un tutorial despre eficienta softurilor de tip "file shreader".
    Mi-ai dat o idee buna.

Related Post

This website uses cookies.