Cum punem uTorrent in limba Romana – tutorial video

In tutorialul de astazi o sa invatam impreuna cum putem avea clientul uTorrent tradus in limba Romana. In ultima vreme am vazut foarte multa lume cerand sau cautand pe internet “cum se da uTorrent in romana” sau “uTorrent in romana”. Ce pot sa va spun este ca acest lucru e posibil si se poate “rezolva” usor insa lucrul “nasol” este ca multi au iluzia ca traducand acest client in Romana vor intelege mai bine setarile acestuia. Tin sa va anunt ca nici vorba de asa ceva, sunt foarte multi termeni prescurtati care vor ramane la fel chiar daca veti traduce uTorrentul, sunt termeni tehnici specifici tipurilor de protocoale si conexiuni folosite de acesta, si daca nu sunteti un tip/a mai tehnic/a nu o sa intelegeti acesti termeni chiar daca veti traduce clientul. Procedeul de traducere este cat se poate de simplu. Scriem in Google: uTorrent, dam enter, apoi click pe primul rezultat. Odata ajunsi pe pagina oficiala a celor de la uTorrent facem click pe sectiunea Download din stanga sus. Ni se va oferi spre download un fisier de cativa KB cu extensia .lng (language pack). Odata descarcat ne asiguram ca avem uTorrentul oprit si ca am iesit din acesta dand click dreapta pe iconita verde din tray (de langa ceas) si alegand Exit. Apoi deschidem My Computer, si sus in bara de adrese scriam asa:

%AppData%\uTorrent

, apasam enter si vom ajunge in folderul Applications Data un folder al sistemului care in mod normal este ascuns. Odata ajunsi aici pur si simplu cu drag and drop luam fisierul de pe Desktop si il aruncam in fereastra My Computer in care am navigat pana la folderul uTorrent din Applications Data.
Dupa ce am facut toti acesti pasi pur si simplu pornim uTorrent apoi dam click sus in stanga pe Options apoi pe Preferences si in fereastra ce se va deschide, in coloana din stanga dam un click stanga pe General si in dreapta la sectiunea Language: cand vom da click pe sagetica din dreapta indreptata in jos o sa observam ca avem acum mai multe limbi din care putem alege, printre care si Romanian. O alegem, dam click pe Apply si OK iesim din uTorrent si la urmatoarea repornire o sa observam ca acum clientul nostru este in Limba Romana.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (43)

Related Post

This website uses cookies.