Cum descarcam gratuit si legal Windows 8.1 Enterprise

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre Windows 8.1, mai exact despre cum si de unde putem descarca Windows 8.1 Enterprise in mod gratuit si legal. Asa cum stiti, cand s-a lansat Windows 7 am avut disponibil gratuit la download Windows 7 Enterprise, cand s-a lansat Windows 8 am avut disponibil pentru download Windows 8 Enterprise si acum, pentru ca versiunea finala a sistemului de operare Windows 8.1 a fost lansata oficial, avem disponibil pentru download, in mod gratuit si versiunea Windows 8.1 Enterrprise.
Pentru cei interesati, noi am vorbit cu ocazia altor tutoriale despre ce este nou in Windows 8.1 sau cum facem upgrade la Windows 8.1. Chiar daca acele tutoriale sunt facute in Iunie si era vorba despre Windows 8.1 Preview, nu s-a schimbat nimic si ce s-a prezentat atunci, a ramas valabil si astazi pentru versiunea finala Windows 8.1.
Revenind la oile noastre, aveti posibilitatea sa descarcati Windows 8.1 Enterprise in mod gratuit si legal si il puteti folosi timp de 90 de zile. Dupa ce vor expira cele 90 de zile puteti folosi comanda “rearm” despre care am vorbit cu ocazia altui tutorial video, pentru a activa de inca 3 ori perioada de valabilitate de 90 de zile. Concluzionand, avem de baza 90 de zile plus de inca 3 ori 90 de zile asta insemnand o perioada de 360 zile valabilitate pentru a folosi Windows 8.1 intr-un mod legal, fara sa fim nevoiti sa folosim o versiune pirat a sistemului de operare Windows 8.1
Toate beneficiile pe care le aveti in Windows 8.1 le avem si in Windows 8.1 Enterprise deci nu vad un motiv pentru care cineva ar dori sa evite aceasta oportunitate de a folosi o versiune oficiala si legaala de Windows 8.1
Haideti sa vedem si care sunt cerintele de sistem pentru Windows 8.1:
– procesor de minimum 1 GHz
– RAM minimum 1 GB sau mai mult pentru versiunea pe 32 biti si minimum 2 GB sau mai mult pentru versiunea pe 64 biti
– spatiu liber pe disk de 16 GB pentru versiunea pe 32 biti si 20 GB pentru versiunea pe 64 biti
– placa video capabila cu suport Microsoft DirectX 9
Cei care aveti o licenta Windows 8 Pro sau RT puteti face upgrade-ul gratuit la Windows 8.1 din Store, magazinul cu aplicatii Windows din interfata METRO UI sau puteti accesa acest link


Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (118)

  • Bine de stiut. Varianta Windows 7 Enterprise o folosesc demult rearmez la 3 luni. Cred ca am sa incerc si Windows 8 Enterprise.

  • de ce aplicatiile din interfata Metro, de exemplu Vremea ,sports si altele nu merg?din acest windows 8.1 enterprise..mulltumesc pt un raspuns...

  • Interesant tutorial , dar apropo de OS-uri care se pot proba sau sunt free te rog ( si cred ca sunt in gandul multor vizitatori de pe site ) sa revii asupra tutorialelor despre open source , mai ales ca s-a lansat Ubuntu 13.10 . Multumesc si tineti-o tot asa !

  • Nu mai sunt 3 rearmari ci doar 1 .Comanda pentru a vedea cite rearmari mai aveti este "' slmgr.vbs -dlv ''

    • Stai linistit, exista diverse solutii prin care poti pacali counter-ul prin manipularea key-lor de registri

      • Salut Adrian! Spune-mi si mie te rog o astfel de solutie pentru pacalirea counter-ului si manipularea key-lor de registri astfel incat sa pot da mai mult de 1 rearm. Multumesc anticipat!

    • Cum poti sa spui asta cand in video la Adrian se vede clar jos pe dreapta ca scrie "Windows license valid for 88 days"?

      • Apare 88 de zile pentru ca la instalat acum cateva zile daia apare 88 de zile ramase din licenta, dar original la prima instalare este de 90 fix de zile + de 4 ori rearm.

  • Salut!
    Multumesc pentru tutorial.Am urmat intocmai cele aratate in video.Descarcarea a fost completa.
    Dar (si te rog scuza-mi nepriceperea) NU S-A SCHIMBAT NIMIC!!!
    Adica am pe desktop o noua icoana numita Power ISO File...Asta inseamna ca am instalat Windows 8.1 Enterprise? Nu stiu! Am cautat si cu Start-Run-dxdiag si imi "spune" XP Profesional.
    Ma ajuti, te rog, mai departe?
    Multumesc.

    • dupa ce ai descarcat windows (imaginea aia iso cu windows trebuie scrisa pe un dvd sau stik)

      normal afiseaza xp professional pt ca asta este instalat acuma pe calculator :)

    • Se pare ca nu ai fost suficient de atent la ce am spus in tutorialul video.
      Procedand ca in acest tutorial nu faci decat sa descarci o imagine ISO ce contine sistemul de operare Windows 8.1
      Aceasta imagine ISO va trebui arsa pe un DVD care mai apoi, respectivul DVD ce contine Windows 8.1 va putea fi folosit pentru a instala pe calculatorul tau Windows 8.1 Titlul tutorialului nu este "Cum sa instalezi Windows 8.1" ci "Cum descarcam Windows 8.1" (e atat de simpla limba romana)
      Pe desktop ai o "iconita" numita Power ISO File pentru ca ai instalata aplicatia Power ISO si sistemul tau de operare asociaza automat fisierele cu softurile care pot lucra cu respectivul fisier (in cazul tau Power ISO poate folosi/manipula imaginea ISO descarcata de tine)
      Despre cum se face un CD bootabil ai tutorial aici: http://goo.gl/5cKnHh (desi in tutorial este vorba despre CD, in cazul unui DVD se procedeaza identic)
      Despre cum se instaleaza Windows 8.1 ai tutorial aici: http://goo.gl/lpD3V7 (chiar daca in tutorial este vorba despre Windows 8, Windows 8.1 se instaleaza in acelasi mod)

  • De ce nu mai prezentati si versiuni de linux cat mai des sau, alte softuri Open Source?
    Ma gandesc ca nu toata lumea vrea sa fie directionata numai si numai pe Windows.

    @Anormal, uite un site cu cele mai cunoscute versiuni de linux, toate FREE... inainte de a le proba, te poti uita la niste capturi de imagine, sa vezi cum arata interfata etc. etc.; http://distrowatch.com/

  • Nu are legatura cite zile mai sunt din prima activare cu rearmarea . Dupa 90 de zile de licenta ( activare ) se rearmeaza pentru inca 90 de zile . Daca nu credeti , instalati intr-un virtual si faceti proba

  • Adrian, nu ai spus in tutorial ca cei care doresc sa testeze 360 de zile (90x4) dupa isi poate achizitiona o licenta si il poate activa fara probleme si va disparea Enterprise Evaution si va aparea in Computer/Proprieties/System Windows 8.1 si licenta mai jos si va scrie Windows is activated.
    1.Licenta se poate cumpara separat doar Product Key-ul si aveti noi Setup cu Windows
    sau
    2.Cumparati Setup Windows 7 (DVD inclus) si Licenta pe sticker. Una din variantele acestea eu as alege varianta 2, ca nu este mare diferenta la pret.

    • Nu am spus asa ceva. Ca de obicei întelegi doar ce vrei si cum vrei. Am spus ca 360 sunt suficiente ca sa te decizi daca merita sa achizitionezi un Windows 8.1 si oricum nu cred că va rezista la cineva instalat 360 zile caci multi întâmpină probleme, se viruseaza, moment in care se vor vedea nevoiti sa faca reinstall in mai putin de 360 zile

      • Nu ai spus ce am zis eu acolo, de ce iara spui ca nu inteleg ca tu nu ai spus asta ''1.Licenta se poate cumpara separat doar Product Key-ul si aveti noi Setup cu Windows
        sau
        2.Cumparati Setup Windows 7 (DVD inclus) si Licenta pe sticker. Una din variantele acestea eu as alege varianta 2, ca nu este mare diferenta la pret.'' De ce spui ca iara inteleg doar ce imi convine mie eu nu cred.

  • Buna ziua. Este adevarat ca daca routerul sta mereu in priza, apare ca si cum as fi mereu conectat la net? Desi, PC-ul este inchis in cea mai mare parte a zilei, cineva (nu stiu cum face) imi spune ca apar ca fiind conectat la net. Multumesc.

    • Din lipsa cunostintelor apare teama de necunoscut !
      Chiar daca routerul tau sta in priza, nu inseamna ca pe timpul noptii incepe de nebun sa intre pe cine stie ce site-uri.
      Routerul este o componenta a retelei, nu este un PC.
      Daca ai viziona mai multe tutoriale ai acumula informatii si cu siguranta ai intelege mai bine cum functioneaza o retea.

Related Post

This website uses cookies.