Avira AntiVir, download, instalare si setare – tutorial video

Avira este un antivirus foarte apreciat si care urca extrem de rapid si sigur in topul antivirusilor, are o detectie foarte buna a virusilor,si este extrem de lite (usor) nu consuma multe resurse, are o interfata prietenoasa si este foarte simplu de folosit.
Odata cu versiunea Avira AntiVir 9 acesta vine cu ceva nou si anume optiunea de a alege modul in care Avira AntiVir sa porneasca atunci cand pornim calculatorul

Normal Start –  inseamna ca Avira va porni normal ca celelalte aplicatii, si nu va avea prioritati mari asa cum ar trebui.

Secure Start –  inseamna ca Avira va avea o prioritate ridicata atunci cand veti porni pc-ul, va porni inaintea tuturor aplicatiilor, ceea ce este foarte bine si foarte normal pentru un antivirus,pornind primul,inaintea oricarei aplicatii, in caz ca aveti vreun malware  (virus, trojan, keylogger etc) care se executa odata cu pornirea windowsului, ii va fi mult mai usor antiviruslui Avira sa-l blocheze. Optand pentru aceasta optiune, timpul de boot-are (pornirea sistemului de operare) va fi cu cateva secunde mai mare, insa asta nu e un motiv de ingrijorare avand in vedere ca este spre binele si siguranta pc-ului dumneavoastra.

Iata cu ce mai vine nou Avira AntiVir 9:
1 Configurare vrajitor(Wizard) dupa setup
2 Procesul de protectie pentru procese GUI
3 Fisiere si foldere de protectie pentru fisierele si folderele AntiVir
4 Registrul de protectie pentru cheile AntiVir
5 Scanarea fisiere blocate
6 Scanner: Afisare combinata a detectiilor de malware si eliminarea cu un singur click.

Acestea fiind spuse va las sa urmariti acest tutorial video pe care l-am facut cu mare drag pentru ca chiar imi place si il recomand tuturor!

Nu uitati, asteptam parerile, intrebarile si sugestiile voastre pe rubrica de comentarii.

Vizionare placuta!!

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (149)

  • Cat am asteptat tutorialul asta, chiar vroiam sa imi schimb antivirusul. Momentan folosesc Nod32. Dar am o nedumerire in legatura cu avira, ce este acel false positive, din cauza caruia unii utilizatori de avira au renuntat la el?

  • Jak: Multumesc ,interesant,dar ati mai facut un tutorial cu Avira.

    Acel tutorial este vechi,este o versiune de Avira mai veche,dupa cum vezi aici e vorba despre Avira 9,ultima versiune care vine cu chestii noi functii noi si setari noi,ai citit si tu textul de prezentare de deasupra tutorialului?

  • Alex: Cat am asteptat tutorialul asta, chiar vroiam sa imi schimb antivirusul. Momentan folosesc Nod32. Dar am o nedumerire in legatura cu avira, ce este acel false positive, din cauza caruia unii utilizatori de avira au renuntat la el?

    False Positive este atunci cand un antivirus vede un fisier curat ca fiind virusat,toti antivirusii dau false postive-uri,nici unul nu e perfect si intradevar,cand Avira era la inceput,acum cativa ani,dadea multe false positive-uri,adik vedea virusi in mai toate fisierele,chiar daca ele erau curate,dar treaba asta sa schimbat,si rata de a da false postive a scazut foarte mult.

  • Adrian:
    False Positive este atunci cand un antivirus vede un fisier curat ca fiind virusat,toti antivirusii dau false postive-uri,nici unul nu e perfect si intradevar,cand Avira era la inceput,acum cativa ani,dadea multe false positive-uri,adik vedea virusi in mai toate fisierele,chiar daca ele erau curate,dar treaba asta sa schimbat,si rata de a da false postive a scazut foarte mult.

    Ok, am inteles! Multumesc mult si bafta in continuare cu aceste tutoriale video. Cred ca o sa incerc acest antivirus, in detrimentul lui Nod32. Sunt curios daca gaseste ceva ce a trecut de Nod...

  • Nu pot schimba... AVG 8.5 vu Avira sincer, nu se poate :) am sa il schimb duar cand o sa apara 9.0 ori cum interesant ;)

  • Interesant tutorial . Dar vezi ca se zice antivirus light nu lights ok ? toata lumea pune "s" la sfarsit atunci cand il pronunta dar de fapt nu e nici-un "s"

Related Post

This website uses cookies.