Ascunderea aplicatiilor pe telefoane Android

Ascunderea aplicatiilor din app drawer de pe telefoane cu sistem de operare Android.
AppHider este o aplicatie gratuita cu ajutorul careia putem ascunde orice aplicatie de pe un telefon Android, daca avem root.
Aplicatia AppHider ne ascunde orice aplicatie extrem de simplu, iar lansarea ulterioara blocarii, se face foarte usor din interfata doar daca aveti parola; chestie care-i va tine la distanta pe bagaciosi.
Ca sa poata face modificari in sistem, AppHider are nevoie de drepturi root. Daca nu stiti sa faceti root sau nu stiti ce inseamna, vizionati tutorialele legate de root.
Cu ceva vreme in urma am facut un alt tutorial in care am aratat cum se paroleaza aplicatiile pe Android, unde pe aplicatii se punea o parola la lansare, iar daca parola nu era buna, aplicatia nu pornea. Cu App Hider facem aplicatiile sa dispara din sertarul cu aplicatii, astfel incat curiosii nu le vor mai vedea.
Cum functioneaza aplicatia App Hider?
1. La instalare vom fi intampinati de un ecran gol cu semnul plus in mijloc, de unde se pot adauga aplicatii in lista de aplicatii ascunse.
2. Dupa bagarea primei / primelor aplicatii in lista de aplicatii ascunse, ne se va cere drepturi ROOT si in plus ni se va cere sa alegem o parola. Parola aceasta o vom folosi de aici inainte sa ascundem / aratam aplicatii.
3. Dupa cele de mai sus, aplicatiile alese vor disparea din sertarul cu aplicatii si de pe home screen (daca erau acolo); iar de acum aplicatiile vor putea fi lansate din aplicatia AppHider.
4. Ca bonus, putem schimba numele aplicatiei AppHider din setari, astfel incat sa trezim suspiciuni.
AppHider merge brici si reuseste sa transforme Ascunderea aplicatiilor pe telefoane Android intr-o joaca de copii; recomand!


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (25)

  • Azi am dat peste ceva pe net, Moborobo ii zice; e un fel de manager pentru telf de pe PC,are multe functii poti sa instalezi aplicatii chear din interfata programului..
    Voi folositi asa ceva ?

  • dar daca nu ma insel este si in telefon din fabrica sa poti parola aplicatiie. cel putin la mine e. si nu le ascunde da le paroleaza. oricum eu parolez doar agenda si mesajele si asta numai cand sunt iesit cu persoane prea curioase. Nu ca as avea de ascuns secrete sau cv:))

    • Unele modele te lasa sa parolezi aplicatiile, altele chiar sa le ascunzi (Oneplus One, Cyanogenmod). La parolarea aplicatiilor "curiosul/curioasa" stie ca ai aplicatia si-ti va cere parola sa se uite prin contul tau. In cazul in care aplicatia android este ascunsa, atunci crede ca nu ai cont de Facebook sau nu folosesti Facebook pe tel.
      Eu am prezentat o aplicatie care functioneaza pe orice telefon, indiferent de producator, atata timp cat ai root.
      Pentru cei care vor doar parolarea aplicatiilor, avem tutorialul Paroleaza aplicatiile de pe telefon si tableta cu App Lock

  • Domnule Cristi faceti si dumneavoastra un tutorial cu actualizarile la win 7,tind sa cred ca la majoritatea utilizatorilor de win 7 multe dintr-e ele sunt faild.

  • Salutare, am si eu o problema mica dar totusi destul de deranjanta. in sertarul cu notificari, am asa o bara pe care scrie "in desfasurare" si dedesubt Orange Cloud -click pt a vizualiza fisierele din cloud. si nu stiu cum sa scap de ea in manager aplicatii nu vad unde este sa o opresc. si inca o chestie o data la cateva zile bune desi am oprit notificarile la facebook imi apare tot ceva de genul da click pt a te conecta... pe un telefon s3. Fara root. Multumesc anticipat si spor in ce-a ce faceti.

    • Protejeaza-ti telefonul cu parola si nimeni nu va putea ajunge sa-ti reseteze telefonul accidental; Sau foloseste aplicatia din tutorial ca sa bagi meniul setari la aplicatii ascunse.

    • aproape tota lumea si o parte are ISO si o mica parte windous care e cam praf. si da cei mai multi au telefoane tablete sau alte dispozitive cu androit ca sunt la un pret accesibil comparativ cu ISO si chiar cu windous care oricum nu e prea bun

  • Salut, am si eu o intrebare, s-ar merita sa incerc sa instalez android 5.0 pe samsung galaxy express 2 care momentan are 4.4.2.

Related Post

This website uses cookies.