Comments

  1. Foarte interesant…..multumesc…

  2. traitzi,care ma ajuta si pe mine am un sistem cumparat de vreo 2 ani de la o firma romaneasca fla….o asha ca sa nu fac reclama am o configuratie care vine in felu urmator hard 250 gb placa de baza msi p965neoF proc un intel core 2 e6300 1,80 ghz memorie 1 gb 800 de la kingamx,e vreau sa zik acest calc de caknd l-am luat mi-a facut numai probleme si anume imi tot dadea ecranu albastru aveam driverele de sata raid k asta acu vreo 2 ani,binentzeles il curatam defragmentam la saptamana a si acuma de altfel antivirus kaspearsky pcu tot asha imi facea,prin octombire s-a ars hardu,cu el la garantie l-au trimis la bucuresti dupa vreo luna mi-am luat pisiul inapoi de la ei hardu era k,dar tot nu mergea sa ii pun windowsul,dute inapoi cu pisiu la ei de data asta au zis ca placa de baza nu merge mi l-au mai tzinut vreo saptamana,intradevar dupa asta a mers am bagat sistem de operare drivere antivirus programe tot,insa acuma nu imi dai da acel ecran albastru,dar mi se restarteaza foarte des chiar si la zece minute,uite spre exemplu azi l-am isntalat cu totu si din 10 in 10 minute,imi cer scz ca am scris atata,dar sunt disperat

  3. @gigi: daca l-ai luat de la Flanco e clar…sa stii ca,ca tine pe site au fost multi…nu avem ce rezolvare sa dam…cel mai bine e sa-l duci la un service! Ne putem da doar cu parerea…a mea ar fi urmatoarea: Ori sa dus sursa,ori placa video…

  4. @gigi: Am avut si eu o problema asemanatoare adica se restarta calculatorul din 10 in 10 minute sau se inchidea de tot. Eu am curatat coolerul (ventilatorul) si nu am mai avut probleme, ceea ce te sfatuiesc si pe tine sa incerci sa faci. Dar nu pot garanta nimic fiecare PC alta problema.

  5. <@gigi< tot la fel am avut si eu o problema,mi se restarta cam de 2-3 ori pe zi,nici chiar atat de des ca la tine,am schimbat tot in el,sursa ,hard-disk,placa video,dupa aia update bios,scoaterea bateriei de la placa de baza,si ce crezi ca era pasta termoconductoare de la procesor trebuia schimbata,….dupa ce am schimbat pasta merge brici,nu garantez ca asta ar fi solutia ,dar nici nu strica sa incerci,instaleaza everest si vezi temperaturile sistemului,,,apropo super tutorialul!!

  6. Salut, in legatura cu ce s-a scris mai sus, a pornit deoarece curatand procesorul nu mai se incalzea (are un termostat pe el care il opreste cand temp. e’ crititca) Poti sa vezi ce temperatura ai din bios sau cu Everest, poti modifica viteza coolerului, dar nu te sfatuiesc.

    Sursa nu ti s-a dus, altfel nu ar mai “pleca” deloc.
    Poti sa ai un virus (pe care poate nu il vezi nici in procese). Virusi se pot duplica fara permisiune, daca poti renunta la tot ce ai pe hdd, nu ar fi rau (ca sa il formatezi)

    Posibile probleme:

    caldura prea mare verificare cu Everst, rezolvare pasta de transfer termic; curatare
    ram-ul nu sta bine il poti fixa manual, dar daca nu sti sau mai e in garantie, la magazin
    sursa nu mai duce, putin probabil. simptome piune la pornore si in timp ce merge calculatorul
    ai variatii mari de curent in priza rezolvare upc (baterie) macar un timp
    registrii Windows-ului facuti praf rezolvare TuneUp, este un tutorial despre el pe forum

    Astept sa vad ce ai facut.

  7. @Alex: Sa stii ca te inseli…cine ti-a spus tie ca daca ar fi sursa nu ar mai porni deloc? Piesele alea se invechesc…o sursa veche incepe sa aiba fluctuatii de curent,amperaj…eu stiu ca atunci cand soliciti procesoru sau placa video…si sursa e slabita si nu mai “pompeaza” curecntu care trebuie…poc iti restarteaza pc-ul…asa patesc eu…fac orice la pc…cum intru pe site sa ma uit la tutoriale nici bine nu dau play si-si da restart pc-ul! O sursa slabita si veche duce la restarturi atunci cand soliciti proc-ul sau placa video!

  8. Asta am zis si eu, ca s-ar putea sa aiba probleme, nu sa se fii “dus”. Daca se ducea nu mai pornea deloc. In momentul in care faci actiuni care implica folosirea memoriei virtuale (din my computer), citesti un cd si altele pot aparea cum ai zis si tu, probleme, calculatorul cerand mai mult curent.

  9. Salut as vrea sa imi spui si mie cum pot sa trimit un emial la diferite fireme cum ar fi un cv pentru angajare pls astept un raspuns :!!!!!!

  10. @ionut: Nu prea e recomandat sa-ti depui un CV prin intermediul internetului!! Ai fi mult mai apreciat sa-l scrii de mana si sa-l depui personal…si eventual sa fii supus unui interviu…Trimitandul prin intermediul internetului dai dovada de comoditate,lene…si credema ca patronii fug tare de oamenii lenesi si comozi! Si se uita la calitati sau defecte la care nici prin cap nu-ti trece!Contactul vizual,verbal conteaza foasrte mult si pt tine si pt angajator!

  11. Am vazut ca ati discutat despre anumite probleme ale pc-ui si cum se pot remedia acestea.Poate imi poate da si mie careva un raspuns:eu am un desktop pe care nu-l pot folosi pentru ca pur si simplu nu vrea sa se porneasca.Adica apas butonul start,se aprind ledurile,si atat,pe monitor nu apare nimic,windowsul nu porneste.Care ar fi problema?

  12. @bl: Incearca si tu sa stergi componentele cu grija de praf…poate ti sa stricat monitorul…incearca sa reinstalezi windowsul…sau so fi stricat placa video daca zici ca n-ai imagine…ai spus ca ledurile se aprind…dar colerele se invart? hardu merge,porneste? ramane pornit,se intrerupe?(ma refer la hard) Nu ne-ai dat nici un detaliu…

  13. De cat timp nu ai mai instalat ws si ce experienta ai in it? Incearca si tu TuneUp, e’ foarte bun, e’ tutorial pe site. Daca totusi nu merge, cum a zis Adrian, da-ne mai multe detalii.

  14. Nu pot vorbi despre windows pentru ca n-ajung pana acolo ca sa porneasca.Cum am mai scris,apas butonul de start al calculatorului si astept.Se aprind ledurile,da, coolerul merge cred ca si hardul functioneaza cel putin ledul asta arata,pe ecranul monitorului nu apare absolut nimic.

  15. Asta e deja altceva. Este ciudat ca nu iti vede monitorul, incearca sa verifici toate conexiunile, monitorul, cabluri, daca nu merge problema poate fi destul de grava.

    Placa video este on-board sau externa?

  16. E un sistem mai vechi,l-am si pus deoparte.Placa video e nvidia geforce 2,cred ca e externa.Cablurile le-am verificat atunci,o sa mai incerc cu stergerea prafului.Si eu cred ca are probleme serioase,nu prea merita sa investesc in el.

  17. Pai daca tot e vechi poti castiga experienta pe el. Dupa ce imi zici nu e dintr-o setare recenta. Incearca sa scoti, stergi, reintroduci placa. Aveam si eu o placa, tot n, uneori nu mai pornea si faceam ce ti-am zis mai sus, dupa mergea.

  18. deocamdata nu pot face nimik deoarece nu e al meu e al parintilor pisul in cauza despre care vbesc,dar mai are garantie pana in mai,ce sa fac,sa il duc la ei sau sa astept pana in mai,da si dak il duc la ei ce sa le spun,l-am luat de la flamingo

  19. Poti sa il duci, dar o sa iti zica 1000 de motive datorita carora nu iti mai merge, toate fiind provocoate de tine. Poate totusi ai succes. Mai poti incerca sa il duci la cineva de pe unde stai care repara calculatoare (ca si soft, costa undeva la 300 de mii vechi pe unde stau eu).
    Daca il duci la garantie si il “convingi” cu una alta pe ala de acolo, daca desface sursa (4 suruburi) te poti uita la condensatori, daca sunt umflati, e dusa.
    Daca tot ajungi acolo sa iei si o baterie pt. placa de baza, nu mai stiu seria, sunt unele la fel de groase ca alea de ceas numai ca sunt cat o moneda de 5 mii lei. Asta produce probleme in bios.

    Daca te duci sa le zici exact ce ti se intampla, daca o sa apara probleme ulterioare si nu le-ai spus exact, tot tu o sa iei

  20. ma gandeam si la alta varianta sa ii reclam la protectia consumatorului pe ajtia de la flamingo,crede-ti ca ar fi si asta o solutie ca pana la urma hai sa va povestesc putzin cum am fost io eram plecat din localitate si ai mei au vrut musai sa ii ia un calc lu fratemiu asta se intampla in 2007,s-a dus tata cu el la flamingo si i-au luat acel pisiu mai sus mentionat pe care acu tineti-va bine va rog frumos au dat 27 de mil,intradebar pe langa pisiu propriu-zis mai era si monitoru lcd boxe tastatura mouse etc deci nush poate o fi facut poate nu atatia bani,dar altceva nu intzeleg io acuma intradevar tata nu se prea pricepe la calculatoare fratele nici atat iau pacalit banditi ajtia de la flamingo,insa eu acuma nu intzeleg altceva,inseamna ca ei cu absolut oricine mai nepriceput asha care doreste sa ishi achizitioneze un calculator tot asha fac,exact cum spuneqaa cristi in tutorialul cu componentele le dau la ajtia mai nepriceputi exact ce le ramane lor pe stoc si nu se vinde,dar asta nu inseamna sa pacalesti nijte oameni da-o incolo de treaba,de asta ma gandeam si la varianta cu protectia consumatorului

  21. Ceva css ptr incepatori nu aveti ?

  22. @Katoxy:
    Avem si pentru incepatori, dar pe viitor ar fi bine sa folosesti motorul de cautare de pe site-ul nostru .
    https://www.videotutorial.ro/?p=560

  23. am de la leadtek un geforce 7600 gs,temperatura imi trece si de 60 de grade asta legat de ce am mai scris si mai sus,mie defapt mi se restarteaza mai ales in jocuri si kand ma uit la tv pe tvtuner,ma gandeam sa schimb racirea placii sa ii adaug o racire suplimentare placii video,ce parere avetzi,si dak e ok ati putea fi dragutz sa-mi recomandati si mie un cooler bun ptr placa mea.Multumesc!

  24. @gigi: Cei de la nVidia sunt cu obraz si fac produse de calitate superioara,si nu cred ca racirea ei e insuficienta problema tuturor pc-urilor este Sursa pt care nu stiu din ce motiv nimeni nu-i acorda atentie!! Este una dintre cele mai importante componente…fac si eu ca Cristi,Sursa este inima PC-ului daca sursa nu-i da curent destul ca ea sa-si faca treaba atunci evident ca Placa ta se va “strofoca” mai tare…eu iti sugerez sa dai colerul jos de pe ea…sa te duci sa-ti cumperi pasta termoconductoare si sa o aplici intre procesoru placii video si cooler 😉 Buna functionare a placii video si in parametri normali trebuie sa fie ajutata si de restul componentelor din PC …nu orice se potriveste cu orice…sunt sisteme direct din raft super dezechilibrate unde se pun componente una langa alta in acel pc care defapt nici n-au treaba una cu alta ori nu sunt compatibile…ce nu face flanco,altex sa faca banu gros…

  25. @ Adrian

    Cei de la N, produc placi dedicate gaming (care au si coolere) si pt useri care nu joaca (fara cooler)

    @ Gigi
    Ce poti sa faci este sa iei un cooler si sa il pui pe radioatorul de la placa. Orice cooler isi va face treaba, poti eventual sa pui unul slim, ca sa nu traga placa din soket.

  26. Va salut,stiti cum e acuma nici nvidia nu e Dumnezeu,iar in ceea ce priveshte racirea depinde de la o placa la alta,spre exemplu ;a 260 cica incinta plasticu ala ca dracu

  27. Felicitari pentru tutorial, nu am mai folosit Ilustratorul, dar acum stiu ce face si merita descarcat…

  28. Am o placa de baza EPOX model EP-9NPA+ si am vrut sa-i fac un update de BIOS insa nu am reusit .Am urmarit videotutorialul cu update-ul de la o placa GIGABITE facut de voi insa epoxul meu este cam diferit .Va rog sa-mi dati un sfat cum sa pot realiza acest update.Va multumesc!

  29. Codrin, lasa comentariul la tutorialul cu up-date, e mai probabil sa te ajute cineva, ti-as spune eu, dar nu am faut niciodata up-date la bios, ma gandesc ca gasesti pe site-ul oficial ceva up sau faq. Incearca.

  30. Felicitari ti-a iesit un LOGO reusit.Eu am Adobe CS4 dar sunt asemanatoare.

  31. am si io eu adobe photoshop cs3

  32. Tu nu ai o problema si nici nu doreai cu tot din adinsul sa postezi un comment, vroiai doar sa vezi cum functioneaza tagurile de deasupra casetei de introducere a comentariului, ca sa-ti satisfac curiozitatea o sa-ti arat eu ce fac acele taguri:
    1. “b” face textul: demo
    2. “i” face textul demo
    3. “link” ascunde un link in spatele textului “demo cind apesi pe acel link te trimite la un comentariu de mai sus.
    4. “del” face textul:demo
    5. “b-quote” face textul:

    demo

    6. “code” permite inserarea codului in rubrica de comentarii ca in exemplul urmator:
    < ?php if (!empty($_SERVER['HTTPS']) && ('on' == $_SERVER['HTTPS'])) { $uri = 'https://'; } else { $uri = 'http://'; } $uri .= $_SERVER['HTTP_HOST']; header('Location: '.$uri.'/xampp/'); exit; ?>

    Ca sa folositi de exemplu tagul “b” apasati pe el dupa care scrieti textul dorit si la sfirsit apasati pe “Inchide Tag-urile”

  33. Mda… e ceva… asta se numeste grafica vectoriala, este nevoie de munca si rabdare… dar avantajul acestei imagini este ca o poti face cit de mare vrei fara sa piarda din calitate… 🙂 uneori aceasta optiune este FOARTE valoroasa :), cum am spus este interensanta intentia… mai ales pt cei care acum se apuca de grafica…

  34. ma uit de foarte mult timp la tutorialele realizate de voi si sincer,numai cuvinte de lauda si felicitari am pentru voi.insa acest tutorial…lasa de dorit!eu nu am auzit mare lucru pentru ca sunetul e incredibil de prost,iar Alex…cu tot respectul,s-a miscat prea repede cu operatiile pentru noi incepatorii.ca sa nu mai zic de explicatii vagi date tot la repezeala!:(pana acum am inteles tot ce s-a prezentat pe acest site,va inteleg ca nu aveti nici o obligatie sa faceti ceea ce faceti voi,dar fiti mai expliciti,cel putin ganditi-va ca la voi trage cu ochiul si un prost(adica eu) care nu e mare expert si ca atare nu pricepe mare lucru daca se alearga asa printr-un soft care are destule chestii in el.am fost tentat sa cred ca a fost facut in graba si pe repede-nainte,dar aducandu-mi aminte de restul tutorialelor as vrea sa cred ca ma insel.in rest,cu riscul de a ma repeta…faceti o treba excelenta!stima si admiratie.

    • subscriu la ce a spus Razvan.
      salut ideea de a ajuta incepatorii, dar ca un sfat pt Alex: incearca sa te misti muuult mai incet si cat poti sa explici de 2-3 ori chiar ce vrei sa faci … si incearca sa prinzi toata fereastra aplicatiei pt a se vedea toate meniurile programului (de exemplu la tutorialul asta, nu se vedea de unde selectezi acele meniuri)…
      multumesc oricum pt tutorial … illustratorul nu-l prea folosesc (decat la nevoie), photoshopul la fel (mai des ce-i drept decat AI-ul) … in rest Corel zilnic 🙂

      razvan: ma uit de foarte mult timp la tutorialele realizate de voi si sincer,numai cuvinte de lauda si felicitari am pentru voi.insa acest tutorial…lasa de dorit!eu nu am auzit mare lucru pentru ca sunetul e incredibil de prost,iar Alex…cu tot respectul,s-a miscat prea repede cu operatiile pentru noi incepatorii.ca sa nu mai zic de explicatii vagi date tot la repezeala!:(pana acum am inteles tot ce s-a prezentat pe acest site,va inteleg ca nu aveti nici o obligatie sa faceti ceea ce faceti voi,dar fiti mai expliciti,cel putin ganditi-va ca la voi trage cu ochiul si un prost(adica eu) care nu e mare expert si ca atare nu pricepe mare lucru daca se alearga asa printr-un soft care are destule chestii in el.am fost tentat sa cred ca a fost facut in graba si pe repede-nainte,dar aducandu-mi aminte de restul tutorialelor as vrea sa cred ca ma insel.in rest,cu riscul de a ma repeta…faceti o treba excelenta!stima si admiratie.  

  35. razvan: ma uit de foarte mult timp la tutorialele realizate de voi si sincer,numai cuvinte de lauda si felicitari am pentru voi.insa acest tutorial…lasa de dorit!eu nu am auzit mare lucru pentru ca sunetul e incredibil de prost,iar Alex…cu tot respectul,s-a miscat prea repede cu operatiile pentru noi incepatorii.ca sa nu mai zic de explicatii vagi date tot la repezeala!:(pana acum am inteles tot ce s-a prezentat pe acest site,va inteleg ca nu aveti nici o obligatie sa faceti ceea ce faceti voi,dar fiti mai expliciti,cel putin ganditi-va ca la voi trage cu ochiul si un prost(adica eu) care nu e mare expert si ca atare nu pricepe mare lucru daca se alearga asa printr-un soft care are destule chestii in el.am fost tentat sa cred ca a fost facut in graba si pe repede-nainte,dar aducandu-mi aminte de restul tutorialelor as vrea sa cred ca ma insel.in rest,cu riscul de a ma repeta…faceti o treba excelenta!stima si admiratie.

    Da Razvan este un tutorial facut in viteza, am crezut ca ma misc mai ince, dar doar am crezut. (si eu mai gasesc asta si ma enerveaza)
    Sunetul a fost inregistrat prost ca nu m-am descurcat din prima cu Camtasia (acuma stiu unde am gresit)
    Si tutorial e mai slabut ca e primul ca e al doilea tutorial. (facut dupa un altul tot pt acest site)
    Probabil ca acuma ar iesi mai bine, dar acuma orice tutorial il pun pe siteuri din usa, acolo fiind apreciate orice surse de invatare.
    Succes, ps-ul nu e greu.

  36. Foarte interesant tutorialul.
    Va rog cat mai multe din photoshop, illustrator sau Corel x3.
    Multumesc!

  37. Un videotutorial despre Corel Draw ar fi minunat,despre imaginile vectoriale

  38. alex nu am nimika dar sa stii ca cel care prezita aceste tutoriale de aicea dupa videotutorial.ro este CRisti si il stimwz

    • Adrian: alex nu am nimika dar sa stii ca cel care prezita aceste tutoriale de aicea dupa videotutorial.ro este CRisti si il stimwz  (Citeaza-ma)

      Pai nu am sustinut contrariul. Daca zici ca el prezinta cel mai bine, da, asa este. Pe langa asta are mult mai multa rabdare ca mine.

  39. alex si as vrea sa faceti si un tutorial despre photoshop cs 3 ca eu lam instalat dar aici este o mare problema cand vreau sa faca deexplu un text ceva in diferit mod si dau pe new akolo pun background si maiz ice dimeniunea backgroundului care vrei sa o pui e si undeva da capaciatea ceva de 11 gb etc daca setez de explu 800 cu 600 zice ca nu am spatiu ca depaseste akolo la gb nu am inteles asta si as vrea o setare al photoshopului cs 3 daca se poate Ms si te stimez sunteti cei mai tari

  40. salut cristi mauit tot timpul la tutorialele d p site si am invatat multe dar ma intereseaza si care este cel mai bun program de karaoke poate faci un tutorial si despre asta,bafta in continuare!!!!!!!

  41. foarte tare

  42. ar fi interesant un tutorial despre cum s-a realizat asta ..http://www.youtube.com/watch?v=huLAAUZ4pf0&feature=mfu_in_order&list=UL

  43. mariano197761 a zis

    Foarte plictisitor acest MOUSE…Oricum nu am avut rabdarea sa vizionez acest tutorial, dar cred ca cei care creaza jocuri pe pc , daca ar desena acele personaje in felul acesta, le-ar lua miliarde de ani sa termine numai peisajele, daramite sa le mai dea si viatza….Sunetul la fel, a fost perturbat de undele electromagnetice ale pamantului…. Alte tutoriale sunt chiar reusite, si chiar ne dau inspiratie…..Ce sa ii faci, unul bun , altul mai slabutz!

    • mariano197761:
      Foarte plictisitor acest MOUSE…Oricum nu am avut rabdarea sa vizionez acest tutorial, dar cred ca cei care creaza jocuri pe pc , daca ar desena acele personaje in felul acesta, le-ar lua miliarde de ani sa termine numai peisajele, daramite sa le mai dea si viatza….Sunetul la fel, a fost perturbat de undele electromagnetice ale pamantului….Alte tutoriale sunt chiar reusite, si chiar ne dau inspiratie…..Ce sa ii faci, unul bun , altul mai slabutz!

      Daca te intereseaza partea de jocuri cauta design 3D. Maya, Max, vezi tu ce iti place.
      Cat despre restul, ai dreptate 🙂

  44. mariano197761 a zis

    As avea si eu o intrebare acestui site sau celor care se ocupa de aceste tutoriale si anume: …cum as putea si eu sa introduc pe un video , intr-un coltz al ecranului, o sigla, asa o numesc eu, precum cele de la tv, ANTENA 1, PROTV, PRIMA TV sau oricare alta denumire, pe o pelicula de film, spre exemplu numele meu sau orice imi vine in minte, care odata introdusa, la urmatoarea vizionare sa ramana postata acea chestie?! Astept un raspuns din partea dumneavoastra, pe e-mail sau un link, sau de ce nu, un videotutorial pe acest site cu mai multe detalii despre acel program…. Din curiozitate cu totii avem de invatzat multe, ushor-ushor ! Un respect tuturor care acceseaza acest site “VIDEOTUTORIAL.RO”, cat si celor care se ocupa de imbunatatirile lui si vin cu noi idei sau sugestii !

    • mariano197761:
      As avea si eu o intrebare acestui site sau celor care se ocupa de aceste tutoriale si anume: …cum as putea si eu sa introduc pe un video , intr-un coltz al ecranului,o sigla, asa o numesc eu, precum cele de la tv, ANTENA 1, PROTV, PRIMA TVsau oricare alta denumire, pe o pelicula de film, spre exemplu numele meu sau orice imi vine in minte, care odata introdusa, la urmatoarea vizionare sa ramana postata acea chestie?! Astept un raspuns din partea dumneavoastra, pe e-mail sau un link, sau de ce nu, un videotutorial pe acest site cu mai multe detalii despre acel program…. Din curiozitate cu totii avem de invatzat multe, ushor-ushor ! Un respect tuturor care acceseaza acest site “VIDEOTUTORIAL.RO”, cat si celor care se ocupa de imbunatatirile lui si vin cu noi idei sau sugestii !

      Daca le inregistrezi cu Camtasia ai o optiune cand il exporti sa introduci un watermark (treaba cu sigla), daca nu in programe de post-productie gen Atfer Effects, Premiere, samd.

  45. dany:
    ar fi interesant un tutorial despre cum s-a realizat asta ..http://www.youtube.com/watch?v=huLAAUZ4pf0&feature=mfu_in_order&list=UL

    Eu una sunt disperata sa invat sa fac asa ceva. Dar cum se face???

  46. Naşpa tutorialul.

  47. Am facut logouri in “https://www.logaster.com/ro/” si mi s-a parut destul de ok si nu prea complicat

Speak Your Mind

*