Faceți Actualizarea de Sistem Google Play – Update DIRECT de la Google

Faceti Actualizarea de Sistem Google Play

Despre ce este vorba in tutorialul video Faceți Actualizarea de Sistem Google Play ?

In tutorialul video “Faceți Actualizarea de Sistem Google Play”, o sa va arat cum se face o actualizare de sistem Google si ce este de fapt actualizare de sistem Google Play.

Ce este Actualizarea de sistem Google Play ?

In fiecare an, se lanseaza o noua versiune de Android, care in comparatie cu versiunile trecute, aduce functii noi si unele patch-uri de securitate.

Odata cu Android 10, s-a lansat si proiectul Mainline.

Proiectul Mainline este menit sa aducă actualizări de securitate mai repede, pe orice dispozitiv cu Android, indiferent de producător.

Ca sa nu mai depindă de producători care uneori întârzie cu patch-urile de securitate, Google a decis sa facă in așa fel încât sa poată furniza direct, pe toate telefoanele, update-uri de securitate.

Cum se face Actualizarea de sistem Google Play ?

Pe toate telefoanele care au minim Android 10, in secțiunea date biometrice si securitate, din setări, veți găsi o rubrica de Actualizare de sistem Google Play.

Apăsați si verificați daca exista update. Daca exista, vi se va cere sa retratați telefonul, pentru ca update-ul sa se poată instala.

Daca aveți o versiune mai veche, adică Android 9 sau mai veche, trebuie sa așteptați update-urile de securitate de la producătorul telefonului vostru.

Actualizarea de sistem Google Play nu are legătura cu update-ul de la producătorul telefonului.

Sa nu încurcați aceste actualizări de sistem Google Play, cu actualizări ale aplicațiilor din Google Play Store sau cu update-urile care vin de la producătorul telefonului, die ele de sistem sau de securitate.

Actualizările de sistem Google Play sunt ceva nou, care nu a mai existat pana acum si care sunt menite sa ne păstreze telefonul in siguranța.

Tutoriale asemănătoare:

Update Samsung care strica aplicațiile si căștile
Update Samsung care strica aplicațiile si căștile
Cum vezi parolele Wi-Fi pe Android
Cum vezi parolele Wi-Fi pe Android
Tap-Tap pe spatele telefonului deschide orice
Tap-Tap pe spatele telefonului deschide orice

Tutorial Video – Faceți Actualizarea de Sistem Google Play





Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

  1. Florian Potângă a zis

    D-le Cristian, va salut.Am luat o aplicatie din Magazin Play ”digoo clud”pentru o camera.Schimband telefonul, nu mai pot accesa camera,pentru ca in Magazin nu mai gasesc aplicatia sus mentionata si codul QR nu il mai am. Cum as putea proceda sa pot folosi camera din nou.
    Multumesc mult.

Speak Your Mind

*