Zemana AntiLogger sau cum ne protejam impotriva furtului de date si a softurilor de spionaj – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre masurile pe care le putem lua impotriva furtului de date. Cele mai periculoase infectii sunt cele de tip Keylogger, softuri ce pot inregistra ceea ce scriem la tastatura. Keylogger-ele pot fi de la cele mai simple, usor depistabile pana la cele mai complexe, foarte greu de identificat. Deasemenea acestea pot exista in doua forme, software sau hardware.
Indiferent ca sunt software sau hardware scopul acestor Keyloggere este sa colecteze datele si informatiile folosite de utilizator ca mai apoi sa le trimita pe un server sau pe o adresa de email ce apartine persoanei care l-a implantat in calculatorul vostru.
Un keylogger poate inregistra caracterele introduse in documente, pe site-uri web, in motoarele de cautare, in email-uri, in softurile de mesagerie instant, in ste-uri bancare, pot face capturi de ecran pentru ferestrele deschise sau asupra intregului desktop, pot activa webcam-ul fara prmisiunea voastra, pot inregistra sunetele captate de un microfon atasat la calculatorul vostru.
Cel mai renumit soft care ne protejeaza impotriva infectiilor de tip keylogger este Zemana AntiLogger. Pe site-ul oficial Zemana vom gasi disponibile pentru download atat versiunea gratuita Zemana AntiLogger Free cat si versiunea comerciala Zemana AntiLogger.
Versiunea gratuita nu ne va ajuta sa inlaturam un evetual keylogger si nici nu ne va avertiza asupra faptului ca suntem sau nu spionati. Zemana AntiLogger Free doar va cripta intrarile de la tastatura astfel incat acestea sa nu poata fi interceptate/inregistrate de eventuale keyloggere implantate in calculatorul nostru.
Versiunea comerciala Zemana AntiLogger ofera o protectie mai ridicata si in afara de faptul ca va cripta intrarile de la tastatura mai are si capabilitatile de a depista si bloca un keylogger, ofera diferite straturi de protectie precum protectia platilor online, protectie impotriva screenshot-urilor, protectia informatiilor din clipboard, protejarea microfonului si a webcamului, protectie impotriva intruziunilor.
Spre final va rog sa retineti ca Zemana AntiLogger Free si Zemana AntiLogger nu ne curata PC-ul de eventualele infectii de tip keylogger ci doar ne protejeaza calculatorul impotriva acestor infectii. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum ne protejam calculatorul impotriva furtului de date si a infectiilor de tip keylogger.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 900 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

 

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.

Vizionare placuta !

de Adrian……..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (37)

  • Eu am varianta Pro[torrente].Minusuri Pc porneste cu 20 secunde mai tarziu.Imi spune ca Camtasia, BS Player ,camera web si altele sunt keyloggere,incearca sa-mi captureze ecranul etc.ba chiar imi blocheaza o aplicatie foarte importanta [Fn+webcam Fn+wirelessFn+bluetooth etc].Cred ca aplicatia ar trebui sa se ocupe de keyloggerele adevarate nu de aplicati SIGURE si sa numi iroseasca timpul stand sa creez reguli sau sa-mi pun intrebari INUTILE cum ca BS Player ar incerca sa-mi captureze tastatura[sa--mi furee parolele].Mai multe reguli predefinite cu aplicatile SIGURE nu ar strica.Problema cu aplicatia asta este ca nu sti ce este SIGUR si ce este PERICULOS.

  • Intra cumva in conflict cu anti virusul?
    Am bitdefender 2013 total. credeti ca e prb daca merg amandoua odatA?

  • Ionut:
    Intra cumva in conflict cu anti virusul?
    Am bitdefender 2013 total. credeti ca e prb daca merg amandoua odatA?

    Daca ai Bitdefender Total Security 2013 acesta ar trebui sa te protejeze si impotriva keylogger-elor.

  • Stiam adrian , insa am scris gresit wallpaper , multumesc mult pt wallpaper:) si pentru tutorial

  • este primul program instalat dupa o formatare.Folosesc de foarte multi ani Zemana si m-am obisnuit cu el,stiu ce sa blochez si ce nu.E normal sa sara la Camtasia pt ca asta face pana la urma Camtasia inregistreaza desktop-ul,fals pozitiv.Nu intra in conflict cu nici un antivirus.

  • eNd:
    Adrian merge stickul 3.0 daca am porturile usb 2.0

    Da, va merge dar nu va beneficia de viteza USB 3.0...

Related Post

This website uses cookies.