Yahoo Messenger in detaliu, interfata si setari de la A la Z – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa explic fiecare setare din Yahoo Messenger, fiecare butonas si optiune, la ce folosesc, cand sa folosim anumite optiuni. Am hotarat sa fac acest videotutorial despre Yahoo Messenger pentru a veni in ajutor persoanelor mai inaintate in varsta, ce au copii in strainatate si vor sa comunice cu acestia. Asa cum probabil stiti, oamenii trecuti de o a doua tinerete, nu sunt atat de indemanateci in IT si nu sunt obisnuiti mai deloc cu lumea digitala in care cei mai tineri se invart. Avand in vedere ca Yahoo Messenger este cel mai folosit client de mesagerie instant si “uneste” virtual sute de mii de utilizatori din diferite colturi ale lumii, am hotarat sa explic intr-un tutorial video, de la A la Z, fiecare setare. Pentru cei ce inca mai au intrebari in ceea ce priveste schimbarea statusului, trimiterea fisierelor, adaugarea de noi id-uri, schimbul de liste, trimiterea pozelor, importarea contactelor sau exportul acestora, crearea, modificarea sau stergerea grupurilor din lista de mess, setarilor ce trebuiesc facute pentru a folosi microfonul si webcam-ul folosite in apeluri video si voce, acest tutorial sper sa ii lamureasca in a gasi raspunsul pentru aceste. Un tutorial destul de lung dar care dupa parerea mea, merita toata atentia.
Pentru cei ce nu au inca un id de messenger, noi am mai facut in trecut un tutorial despre Cum se face un adresa de mail si un id de messenger pe Yahoo
Acestea fiind spuse, va invit sa urmariti tutorialul video!
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (69)

  • Un tutorial lung si neinteresant, aceste setari nici 0,5 % nu le va face nimeni. Adrian, te rog prezinta lucruri interesante. Subiecte sunt foarte multe, trebui sa prezinti lucruri interesante si la obiect.

    • Brabus:
      Un tutorial lung si neinteresant, aceste setari nici 0,5 % nu le va face nimeni. Adrian, te rog prezinta lucruri interesante. Subiecte sunt foarte multe, trebui sa prezinti lucruri interesante si la obiect.

      Mai Brabus postul tau este neinteresant. „Trebui” sa ne scutesti de parerile tale si sa pui mana pe carte. Oricum ne facem destul de usor o parere despre nivelul intelectului tau din moment ce vedem ce nick-name ti-ai ales. HA -HA !!!

    • Cosmin:
      nu vad rostul acestui tutorial … cam toata lumea stie aceste lucruri .

      Iar eu nu vad rostul postului tau. Oare n-ai fost in stare sa-ti dai seama pt. cine e destinat acest tutorial din moment ce din chiar a doua fraza de prezentare a tutorialului este precizat in mod explicit acest lucru ?!? „Cam toata lumea” ne putem face o parere despre tine ...

  • Nu mai fiti atat de ignoranti. Nu toata lumea cunoaste aceste setari. Am hotarat sa fac acest tutorial pentru ca am fost rugat de anumite persoane mai in varsta, care pentru ca nu inteleg softul/limba engleza, nu pot comunica cu copii plecati in strainatate, nu stiu sa foloseasca clientul de Yahoo. Tutorialul nu este adresat tuturor. Este simplu. Nu iti place? ai buton de close sau de inchidere a tabului. Nu putem multumi pe toata lumea, noi facem tutoriale pentru toti oamenii nu doar pentru avansati sau incepatori!

  • In textul de deasupra tutorialului scrie clar cui ii este adresat acest tutorial. Cititi textul inainte sa vizionati tutorialul!

  • Ca sa intelegeti cui se adreseaza acest tutorial priviti ACEST clip video (click pe cuvantul ACEST scris cu rosu) ganditi-va ca in locul lor ar putea fi parintii vostri ori bunicii....si ei au voie sa foloseasca calculatorul!

  • Nu zic că nu e util tutorialul...dar mai bine făceai despre Windows Live Messenger care se poate instala și în română. Niciodată n-am suportat Yahoo-ul, mai ales că sunt niște hoți (exemplul cel mai bun e Facebook Chat care în Windows Live 2011 beta apăruse în vară și Yahoo l-au introdus la versiunea 11 care nici acum nu e finalizată).

  • Adriane e bun tutorialu dale pace la care zic ca nu e bun sau nu are rostu. ca nu toti sunt experti foarte bine ai facut ca ai facut si daca se pote te rog fa unu si despre live messenger tot asa amanuntit. tineo tot asa nota 10 +

  • Faza aia cu ignore anyone nu e buna. Eu am setat asa mereu. Si tot m-am trezit cu id-uri straine cred ca boti erau. Le-am dat Deny erau 3. desi aveam setat Ignore anyone ca m-am si mirat.

  • Bravo tizule.Un videotutorial f.f.f bun si la subiect.Tinerii in ziua de azi se cred zmei,daca ei stiu "totul" ceea ce nu cred,nu vor ca si altii sa invete.Sunt unele setari in care nu mi-am bagat "nasul".Aveam yahoo 9 tradus in romana,dar in 10 nu se poate seta limba romana.Asa ca ramane sa invat de la tine.Nota 10+

  • Salut foarte bun tutorialul in special pt audio_video la setari si am aflat datorita acelui " drop-down " de ce nu era in regula si am scapat si de " reclama de start .de la yahoo iar " baietii de mai sus " sa nu urmareasca daca-s asa profesionisti ... sa nu " auda " cei de la microsoft de ei ca-i racoleaza !!! ))) Bravo si cu , cat mai explicit un tutorial cu atat mai educativ !!! bye bye

Related Post

This website uses cookies.