Yahoo Messenger 11.5, suport pentru limba Romana si multe alte functii noi – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre noutatile care vin odata cu noua versiune Yahoo Messenger 11.5. De curand, clientul de mesagerie instant Yahoo Messenger a ajuns la versiunea 11.5 si odata cu aceasta noua versiune vin si cateva functii noi. Noi am mai facut un tutorial in trecut despre Yahoo Messenger de la A la Z unde va vorbeam despre fiecare optiune din Yahoo Messenger, fiecare casuta, setare, ce sa faceti cand aveti probleme cu microfonul si persoana cu care conversati nu va aude sau nu va vede la Webcam. Astazi insa o sa vorbim doar despre functiile noi care vin in Yahoo Messenger 11.5:
– putem face screen shot-uri (print screen-uri) direct din clientul de Yahoo Messenger fara sa mai avem nevoie de softuri aditionale.
– Yahoo Messenger 11.5 vine cu suport nativ pentru limba Romana asta inseamna ca putem da clientul de mesagerie in limba Romana fara sa mai apelam la tot felul de metode cu inlocuirea .dll-urilor pentru a traduce clientuol de Yahoo Messenger in Romana
– noi teme pentru interfata Yahoo Messenger 11.5
– conversatii in tab-uri asta insemnand ca toate conversatiile vor fi grupate intr-o singura fereastra si vom putea comuta intre prietenii cu care chat-uim pe Yahoo Messenger folosind tab-urile. Putem oricand sa separam conversatiile astfel incat fiecare conversatie sa fie in propria sa fereastra iar daca ne razgandim putem sa regrupam conversatiile in tab-uri.
– grupul Recent Contacts creat by default in lista de messenger unde vom gasi persoanele cu care conversam cel mai des, foarte util in cazul in care in lista noastra avem foarte multe persoane, nu va mai trebui sa cautam persoana dorita in cele 700-800 de id-uri. Aceasta va fi mereu in capul listei daca am conversat recent cu ea indiferent de litera cu care incepe id-ul acesteia.
Cea mai uitila functie mi se parea cea cu posibilitatea de a face un screen shot si suportul nativ pentru limba Romana. Sunt foarte bine venite si extrem de utile. Cam astea ar fi noutatile din noua versiune de Yahoo Messenger ajuns la versiunea 11.5. Nu uitati ca rubrica de comentarii va apartine si va astept cu pareri si nu ezitati sa ne spuneti care din noile functii vi se par cele mai utile. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul pentru a vedea exact care sunt noile functii din Yahoo Messenger 11.5 si cum le folosim.

Download Yahoo Messenger 11.5

……………………

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 700 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (74)

  • Multumesc echipei Videotutorial pentru tot ce aduce nou sau completeaza in cunostintele noastre despre IT,software si hardware.
    Apropo de YM am o mare problema cu lipsa plugins precizez ca am dezinstalat si sters chiar si registri Yahoo dar dupa reinstalare aceeasi eroare : plugins error .Am java instalat si windows 7-64x,va rog mult sa-mi spuneti o rezolvare.
    Va multumesc anticipat.

  • :)) mai devreme l-am downloadat ca nu imi mai mergea cel pe care il aveam.Iar in romana nu am nevoie ca stiu bine engleza.Oricum e bun tutorialul!

  • interesant,si pare ceva mai deosebit decat celelalte,dar multimess pt el inca nu a aparut pentru aceasta versiune.

  • Pacat ca nu merge sa scot reclama.Am incercat cu add baner remove plus dar la aceasta versiune nu merge :|

    • Incearca sa faci ca in imagine. Fisierul host se afla in:"C:\Windows\System32\drivers\etc".Il deschizi cu notepad.

      mircea:
      Pacat ca nu merge sa scot reclama.Am incercat cu add baner remove plus dar la aceasta versiune nu merge

      Florin:
      interesant,si pare ceva maideosebit decat celelalte,dar multimess pt el inca nu a aparut pentru aceasta versiune.

      mircea:
      Pacat ca nu merge sa scot reclama.Am incercat cu add baner remove plus dar la aceasta versiune nu merge

  • Salut , Comodo il vede ca pe win32 troian , in fine am dat fals alert la ei , l-am setat eu prea drastic ori comodo nu e actualizat :))) Oricum mersi mult de tutorial si de link-ul pentru Download , e chiar fain in romana cu toate ca mi se pare cam aiurea ca de atata timp numai in engleza ..una peste alta Nota 10~

    • Cristi:
      cum se scoate recent contacts de sus? ca e stresant ! multumesc

      si pe mine m-ar interesa acest lucru, sa scap de "Recent Contacts"

  • Acum cateva zile am pus un link la status si acum nu mai stiu cum sa scap de el. Cand nu am nimic la status apare shared... si linkul respectiv. Cum fac sa scap de el?

    • Ionut:
      Acum cateva zile am pus un link la status si acum nu mai stiu cum sa scap de el. Cand nu am nimic la status apare shared… si linkul respectiv. Cum fac sa scap de el?

      Pune-ti inca alte 10-15 statusuri si acel link va dispare.

    • SamBA:
      http://iceimg.com/i/f8/2c/d2c477515e.png

      Adriane asta ce categorie mai e?

      Tu nu stii ce inseamna curva ?
      Probabil acolo tine Adrian legatura cu fete care nu sunt atat de cuminti, ce pudici mai sunteti, numai la Romani se intalneste atata ipocrizie.
      Cel mai probabil acel grup a foat facut la vrajala, la caterinca.

      • cristi-admin: Tu nu stii ce inseamna curva ?
        Probabil acolo tine Adrian legatura cu fete care nu sunt atat de cuminti, ce pudici mai sunteti, numai la Romani se intalneste atata ipocrizie.
        Cel mai probabil acel grup a foat facut la vrajala, la caterinca.

        Cristi Cristi, intrebasem si eu, cu nici un rau doamne...
        Hai succese mari, ca faceti multe lucruri folositoare
        Multsam...

      • cristi-admin: Tu nu stii ce inseamna curva ?
        Probabil acolo tine Adrian legatura cu fete care nu sunt atat de cuminti, ce pudici mai sunteti, numai la Romani se intalneste atata ipocrizie.
        Cel mai probabil acel grup a foat facut la vrajala, la caterinca.

        Cristi indiferent de ce fete sunt ele fete cuminti sau nu,nu ii da dreptul lui adrian sa le faca id-urile publice,stim toti ce inseamna curva dar mai stim toti ca astfel de jigniri nu ar trebui sa existe pe un site de acest gen

  • salutare,am vazut ca a aparut un nou virus pe yahoo messenger 11 care schimba sts urile,eu momentan folosesc versiunea 10,mi se pare cea mai curata si stabila,o sa incerc si aceasta noua versiune,daca stiti cv in legatura cu virusul,cum scapam de el,fara a reinstalare d wind,bye

Related Post

This website uses cookies.