Xlaunchpad, un launchpad in stilul Apple MacOS X pentru Windows

In acest tutorial video va voi prezenta o aplicatie care ne aduce o bucatica de MacOSX pe desktop-ul Windows, softul se numeste Xlaunchpad si este gratuit.
Atentie, in timpul procesului de instalare trebuie sa aveti grija la instalarea mascata a unor componente nedorite, sunt doua fereste in care trebuiue sa apasati butonul “Decline”, astfel veti evita instalarea unor softuri inutile.
Xlaunchpad este foarte simplu de folosit, setarile sunt pe meniul contextual insa majoritatea operatiunilor le putem face cu drag n drop.
Ca sa accesam Xlaunchpad nu trebuie decat sa ducem cursorul in coltul stanga sus.
Odata intrati in Xlaunchpad puteti organiza aplicatiile pe categorii, cu drag n drop se adauga cate o apicatie in folder.
Ca sa adaugam aplicatii sau locatii noi in Xlauncher le luam cu drag n drop de pe desktop sau de oriunde dorim si le ducem in coltul stanga sus, aici la dam drunul unde dorim, le putem pune chiar si intr-un folder. Daca dorim foldere noi, putem face asta din meniul contextual unde gasim si alte optiuni.
Aplicatia Xlaunchpad este binevenita pe desktop-uri aglomerate, unde este aproape imposibil sa gasim scurtaturile de care avem nevoie. De acum nu trebuie decat sa mergem cu cursorul in stanga sus si sa accesam scurtaturile pe care le-am organizat frumos.
Download Xlaunchpad


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (25)

  • Va rog sa ma ajutati am mai pus aceasta intrabare de multe ori, chiar daca nu are legatura cu tutorialul.
    Am facut un cont adesense pe care l-am asociat cu youtube prima data am primit un mail ca am gresit ceva la localitate am remediat si de atunci nu am mai primit niciun mail de confirmare , am acelasi cont pt youtube si adsense sa fie din cauza asta sau ca ma gresit eu prima oara >? va rog ajutati-ma..

  • E super aplicatia, dar e pt cei ce ai XP sau W7; parerea mea ca in W8, nu e necesara aceasta aplicatie, pt ca ecranul de start functioneaza la fel, doar ca difera interfata; functiile si optiunile sunt cel putin la fel si chiar superioare; parerea mea.

  • Foarte tare aplicatia!Pe mine nu prea ma intereseaza prea mult MAC OS (nu-l suport, mai exact).Oricum, foarte buna pentru cei care sunt obisnuiti cu MAC-ul.

  • Ma obisnuisem deja cu tema cealalta, parca era mai aerisita. O vrem inapoi! :)

  • edy: Apropo!De ce ati schimbat tema?Era mult mai tare cea de dinainte.

    Sincer, mie imi place mai mult tema asta cu fundal negru. Rosul acela cu nuante inspre portocaliu nu prea arata bine ochiului.

  • Am observat ca cateva din ultimele tutoriale au fost legate de customizare.Exista vre un soft sau o cale pentru a face win-ul sa arate in acelasi timp si ca win si ca mac si ca linux?

  • Multumim pentru tutorial, Cristi. Este foarte util. Ce se mai aude despre proiectul Hackintosh?

Related Post

This website uses cookies.