Xilisoft media toolkit ultimate o suita multimedia de ripuire dvd si conversie audio si video-tutorial video

In acest video tutorial veti avea ocazia sa vedeti la un loc mai multe softuri de copiere ripuire si de conversie audio si video,toate de la firma xilisoft binecunoscuta pentru celebrul Xilisoft dvd ripper platinum.

Este vorba de suita multimedia  Xilisoft Media Toolkit Ultimate o suita care cuprinde 5 softuri de copiere dvd,conversie video,conversie audio track in mp3 sau altele,ripuire dvd-uri sau creare dvd-uri din filme mai mici.

Aceste softuri ne permit sa copiem cd-uri cu muzica si sa le convertim in mp3 sarind peste drm,sa copiem in computer dvd-uri sau sa ripuim dvd-uri sarind peste sistemele de protectie ale acestora.

Aceasta suita este la limita legalitatii,dar cred ca se invoca elegant motivul backup-ului de siguranta pentru cd-urile de muzica si dvd-urile cu filme,motiv pe care o sa-l folosim si noi in tutorialul acesta.

Acest xilisoft este un produs fabulos si la obiect de fiecare data,insa este destul de scump dar voi nu trebuie neaparat sa-l cumparati daca nu va place,puteti doar sa-l incercati……

Perioada de trial la aceasta colectie de softuri nu se masoara in zile ci in minute,mai exact cinci minute din fiecare film poate fi ripuit sau convertit.

Traiasca torentele…..!

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (45)

  • am ripuit si eu un film si se vede destul de bine le-am "cumparat" pe toate 5 si am facut un film intreg dar a stat mult si la 99 nu se mai oprea si lam oprit io ca statuse prea mult.
    Traiasca torentele…..!

  • nu pot urmari acest tutorial pana la capat..din motiv ca ..mi se incarca foarte greu..cred ca problema e de la mine...

  • la mine a mers bine si am facut si niste backup-uri la niste filme.se vad misto dar depinde la ce calitate.

  • Salut Cristi !Am o rugaminte:deci....daca am mai multe filmulete facute de mine,vreau sa le fac DVD defapt leam facut sau lipit unul in continuarea celuilalt ,leam facut si meniu,totul ok ...dar daca vreau sa bag si o subtitrare cum fac adaug SRT in acelas fisier cu filmul si il redenumesc ca filmul ala ??Intelegi vreau cand vad filmul pe SistemHomeCinema sa apara si scrisul care il bag eu in subtitrare(Eu editez subtitrarile cu Tot.Comander)si vreau sa se vada cand ruleaza filmul!Multumesc .

  • Mentionez ca filmuletele din care am creat DVD sant AVI si acolo in fisierul dvd sa salvat un singur film format VOB

  • @Corleone:
    Cred ca trebuia sa adaugi subtitrarea in momentul creeri dvd-ului.
    O sa ma interesez si te anunt,intre timp mai incearca si tu sa refaci dvd-ul si sa introduci subtitrarea chiar in momentul creeri dvd-ului.
    Toate capitolele video dintr-un dvd sunt in format VOB sau uneori MOV.

  • am descarcat ce ai spus tu Cristi,e vorba de Xilisoft media toolkit ultimate din tutorial dar spune k e 'unregistered',oare pot sa fac ceva cu el asa?

Related Post

This website uses cookies.