WinUtilities, un soft gratuit care ne pastreaza computerul curat si rapid – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video vom prezenta softul de intretinere si optimizare WinUtilities, acesta este gratuit si face o treaba extrem de buna pentru sistemul nostru de operare, WinUtilities poate curata windows-ul si-l poate face ca nou, nu trebuie decat sa-i acordam 5 minute, doar de atat este nevoie pentru a intelege interfata acestui soft, o interfata extrem de intuitiva.
WinUtilities face treaba la fel de bine ca si softurile comerciale, bineanteles WinUtilities are si o versiune comerciala, insa versiunea gratuita este suficienta pentru majoritatea utilizatorilor.
Nu trebuie sa ne mai facem griji in ceea ce priveste temporarele sau fisierele junk, care ingreuneaza hard disk-ul si implicit sistemul de operare.
Avem module de curatare si defragmentare pentru registry, avem modul pentru distrugerea datelor si pentru recuperarea fisierelor sterse accidental, avem de toate chiar in versiunea free.
Nu trebuie sa mai apelam la softuri comerciale ca: TuneUp Utilities sau Ashampoo Win Optimizer, pentru a face niste operatiuni simple de intretinere, de fapt operatiunile nu sunt simple, par simple atunci cand le facem cu WinUtilities.
Vedeta noastra de azi (WinUtilities), printre altele, ne poate opri computerul programat sau ne poate opri calculatorul dupa ce termina o sarcina pe care o are de finalizat, practic nu prea au ramas lucruri pe care WinUtilities sa nu le poata face, bineanteles atunci cand vine vorba de intretinerea sistemului de operare si a hard disk-ului.
Avem si un modul de split respectiv join files care ne ajuta sa rupem un fisier in mai multe parti, aceasta optiune este folositoare atunci cand vrem sa trimitem un fisier mare prin mail sau prin IM, cel care primeste fisierul in “bucatele”, poate sa-l asambleze la loc tot cu aplicatia WinUtilities, asta nu-i o problema pentru ca aplicatia este gratuita.
Sunt sigur ca veti indragi pe loc aceasta aplicatie, deja eu m-am atasat (tehnic vorbind) si o folosesc, apreciez viteza si precizia cu care executa sarcinile de curatare, intretinere si optimizare pe care le are de dus la final.
Era sa uit, softul de curatare, intretinere si optimizare WinUtilities, poate rula pe toate sistemele de operare Microsoft Windows existente pe calculatoarele noastre: Windows XP, Windows Vista si Windows 7.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (53)

  • Foarte bun softul si va felicit pe toti pentru ceea ce faceti.Eu foloseam tot timpul un astfel de program dar recunosc sincer ca acesta e mai complet.FELICITARI ica odaata si bafta pe viitor!

  • bunnn bv cristi :D bun programul chiar imui prinde bine , baftaaaaaaaaaaa
    next up ;)

    • cristii poti sa faci un tutorial despre rationmaster????? pls pls  

      ai mai lasat un coment de genu aceste si repet sunt mai mult ca sigur ca nu va face asa cv pt ca e om serios nu va invata lumea cum sa triseze pe trackare daca ai cv stai la seed si punct daca nu ai banda suficeienta la net de up sauy timp cumpara vip daca nu dispui de bani si nici banda sau timp limitezate al dc++. sau cauta pe google si ai sa vezi ceea ce te intereseaza

    • cristii poti sa faci un tutorial despre rationmaster????? pls pls  

      NU vom face tutorial despre ratiomaster, este un soft de trisat pe trakere. Si ai cuvantul meu ca pe orice traker l-ai folosi (ma refer la cele private ca filelist etc..) in maxim 5 minute o sa-ti iei ban si o sa te alegi cu contul sters de pe traker-ul respectiv. Daca nu iti place sa stai la seed descarca si tu de pe trakere publice ca isohunt, mininova etc...

  • Salutare

    FELICITARI PTR TREABA PE CARE O FACI CRISTI.
    Citesc aproape toate articolele ce apar pe acest site si pot sa spun ca majoritatea sunt foarte utile si folositoare.
    Inca o data - FELICITARI

    cu respect
    Moshulescu

  • Nu sunt o profesionista dar l-am aplicat si deja face treaba.
    Buuuuuuuuun.....multumesc..........

  • E bun si WinUtilities, dar eu cred ca mai bun e Ccleaner pentru ca e mai simplu si nu are atitea module, acest soft iti modifica windows-ul nu il imbunatateste, l-am folosit si de aceea nu prea imi place.

  • Foarte bun tutorialul felicitari.Am si eu o problema an momentul cand vreau sa instalez windows 7 daca ati putea sa ma ajutati va rog.An momentul an care ancepe instalarea de la prima fereastra unde ancepe cu selectarea limbii,tastaturii culorile nu se mai vad normal ci intra culorile una an alta nu se mai vede albastru albastru ci parca ar fi o imagine sterarsa.Pe toata durata instalarii culorile intra unele an altele. Nu mai am nici flash atunci cand porneste windowsul era bulina aia cu 4 culori de la microsoft cand spunea ca starting windows nu ami mai apare.Am mai instalat windows 7 pe acelasi laptop si nu am avut aceaste probleme.dupa instalarea windowsului totul e ok culorile merg nu mai e prb dar la instalare si la pornire pana sa intre sistemul de operare an functiune culorile se vad foarte aiurea.Aveti idee ce o fi avand?Multumesc.

  • Va avertizez sa nu folositi acest program: Ashampoo WinOptimizer pentru ca eu sincer sa spun l-am folosit si mi-a modificat windows-ul si cand Ii dadeam o inchidere la calculator se stingea greu, nu ca am programe in folderul din start, all programs ca de acolo l-am sters toate programele din acel folder numit: Startup; asa ca aveti mare grija ce soft de curatat folositi; eu dupa parerea mea v-as recomanda sa folositi TuneUp Utilities, pentru ca acest soft dupa parerea mea este foarte bun si nu iti modifica windows-ul, de se stinge calculatorul foarte greu.  

  • Si recomandabil, dupa parerea mea ar fii sa il luati de pe torrent acest program numit: TuneUp Utilities; daca vreti sa descarcati acest program accesati linkurile de mai jos:

Related Post

This website uses cookies.