Windows 7 RC gratuit si liber la download pentru toata lumea

Acesta nu este un tutorial video, este un anunt cu privire la Windows 7 RC, care poate fi descarcat de toata lumea free (gratuit), da ati citit bine, nu este o gresala de tipar !

De astazi este disponibil pentru download celebrul windows 7 in varianta RC (release candidate), aceasta este o versiune foarte apropiata de cea finala care va fi lansata la sfirsitul verii.

Acest sistem de operare este disponibil in doua versiuni, x64 (64 bit) si x86 (32 bit), pentru a descarca una din aceste versiuni sau pe amindoua trebuie sa ne facem un cont pe MSN Messenger sau pe Live sau pe oricare dintre programele lor.

Dupa ce va faceti acest cont veti primi un mail ce contine un link de confirmare, atunci cind va creati contul trebuie sa dati o adresa de mail valida, cind apasati linkul de confirmare veti fi directionati catre pagina de download Windows 7 unde vom gasii butonul de download si un serial .

Dupa ce descarcati imaginea ISO aceasta nu va fi vizibila, trebuie sa intrati in: Control panel/Folder options/ View si aici trebuie sa bifati “show hiden files and folders” dupa aceea apasati Apply si OK, de aici in colo puteti vedea imaginea

Grabiti-va ca nu se stie cit timp va fi valabila aceasta minune, scrieti in google Windows 7 si apucati-va de download, dupa ce-l descarcati trebuie sa-l inscriptionati pe un dvd la o viteza foarte mica pentru evitarea erorilor.

Succes la download.


Daca doriti puteti sa vizionati acest tutorial video https://www.videotutorial.ro/?p=569

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (109)

  • Uite ce zice la http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx, apropos de minune:

    "# You don't need to rush to get the RC. The RC will be available at least through July 2009 and we're not limiting the number of product keys, so you have plenty of time.
    # Watch the calendar. The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you’ll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010. You’ll also need to install the programs and data that you want to use."

  • gata....!!!! am descarcat ..adica descarc nu stiu cum am facut dar am reusit

  • instalarea windowsului vista si al lui 7 sunt asemanatoarea cu cele ale lui Xp sau sunt diferite???

  • @ Tavi - stai calm ca pana in 2010 gasesc " baietii buni " o solutie ca sa treaca peste inchiderea o data la 2 ore a windowsului :)) .

  • eu am cd cu windowsul dar versiunea beta,l-am instalat,dragut dar nu imi mergea jocul meu de suflet:)) asa ca pana nu iau alt pc nu pot avea windows 7.

  • am windows7 de vreo saptamana,versiunea beta.ruleaza perfect,nu este pretentios ca vista(merge mult mai bine),asta a si fost scopul celor de la MS,sa ruleze si pe sisteme mai putin performante.Vista mi se incarca intr-un minut, asta se incarca in 20 de sec.
    De exemplu nu functioneaza DaemonTools cu windows7,s-a instalat fara sa-mi ceara nici un driver,pe un desctop si pe un laptop...

    Apropo...deja au aparut si activatoare pe net...hacker-ii nu dorm. :)

Related Post

This website uses cookies.