Windows 7 original la download in varianta trial de 90 de zile – tutorial video

Salut prieteni, in acest articol vreau sa va prezint modul de descarcare al lui windows 7 original, spun original pentru ca nu-l vom descarca de pe cine stie unde, il vom descarca de pe site-ul oficial microsoft technet.

Se pare ca cei de la Microsoft ne-au facut un cadou, putem downloada Windows 7 liber, este vorba de o versiune Windows 7 Enterprise pentru care avem 90 de zile perioada de trial (incercare).

Multi se duc pe torrente sau pe hub-uri sa descarce versiuni modificate ale celebrului deja Windows7, de ce trebuie sa facem asta cind avem posibilitatea de a descarca windows 7 fara cel mai mic efort, chiar de la mama lui.

Timp de 90 de zile va puteti decide asupra acestui sistem de operare, aceasta versiune este cea care va iesi pe piata la sfirsitul acestei luni si anume build 7600.

Felicitari celor de la Microsoft pentru deschiderea de care dau dovada in ultimul timp, speram sa o tina tot asa, daca se poate sa scoata si un windows free, o versiune mai saracacioasa pentru cei care nu-si permit sa dea bani pe un sistem de operare, noi am mai spus-o si inca sustinem ca in acest fel s-ar mai subtia pirateria, poate se mai gindesc si ei…

Pentru cei care nu se descurca cu instalarea sistemului de operare Windows 7, avem un tutorial cu instalarea sistemului de operare Windows Vista, realizat de colegul nostru Adrian, modul de instalare este absolut acelasi, Instalare windows vista.

De acum inainte vom acorda mai multa atentie acestui sistem de operare, vom incerca impreuna sa-i gasim limitele si sa-i rezolvam eventualele probleme, sint sigur ca windows 7 va fi un succes.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (289)

  • Foarte util chear ca nu stieam de unde sal ieau acest windows) merita incercat sa vedem cum este versiunea complecta}am mai luat si alt feluri de windows 7 beta dar era naspa parerea mea nu stiu acuma }Multumesc frumos pentru cea ce faceti sunteti geniali ne tineti la curent cu toate}nu-mai bine Crist si sanatate multa la toata echipa ca da-ca nui sanatate nui tutoriale) pa pa

  • foarte bun tutorial mai ales ca eu agreez mai mul win 7 si vista decat xp dar dupa 90 de zila pur si sumplu nu mai porneste sistemul si trebuie sal inslocuim?

  • Pai eu credeam ca sa terminat downloadurile cu windows 7 acu o luna am vrut sal downloadez si nu a mers!spune ca nustiu ce acuma iar sa pornit?nu puteti face un tutorial dintre cele mnai rapide windowsuri eu am 2000 sp4 cu 512 ram si n proc ,1.8 amd athlon xp,si merge incedibil de perfect,fata de xp!

  • salut baieti..interesant subiectul eu am incercat o varianta trial de windows 7 luat tot de pe site-ul microsoft dar din pacate imi mergea foarte greu..este destul de consumator de resurse deci nu prea este pentru toata lumea din pacate :( eu am un procesor AMD athlon de 3500+ pe 64 si 2 gb de ram alte detalii numai sunt necesare referitor la configuratie fiinca ar avea importanta mai putina..mie unul mi-a mers greu fiindca am un calculator destul de saracut asta este...intrebarea mea ar fi cam cat timp ar mai fi valabila aceasta varianta de 90 de zile fiindca sper ca intr-un viitor destul de apropiat adica pana la sfarsitul anului sa imi pot lua un alt pc mult mai performant si asi dori sa incerc aceasta varianta de windows..multumesc!

  • Multumim Cristi...daca nu ne explicai chestia cu itmanager, puteam sa incerc pana la anul sa downloadez windows 7...in rest, o explicatie nemaipomenita si o dictie pe masura!

  • Multumin pt acest ghid. Dupa cele 90 de zile ai pun o cheie originala va merge .sau este nevoie de alta varianta de win7. Va multumesc

  • manu: Da cand veti posta tutorialele despre site?

    Acum voi realiza eu continuarea seriei despre cum se face un site, va fi despre publicitate, dar deja stii ca m-ai intrebat de mai multe ori.
    Acest articol despre windows 7 nu putea fi aminat, este o treaba interesanta cu care nu cred ca o sa ne mai intilnim curind, iti dai seama, windows 7 legal pe o perioada de 3 luni, nu mai trebuie sa descarci cine stie ce windows-uri proaste de pe torrente.
    Iti promit ca urmatorul meu tutorial va fi despre publicitate online, asta daca intre timp nu se iveste vreun eveniment important care nu poate fi aminat.
    Poate scot cei de la microsoft un windows gratuit, atunci inseamna ca vom amina din nou acel tutorial despre publicitatea online.

Related Post

This website uses cookies.