Winamp free download instalare si setare pentru cel mai popular player audio – tutorial video

In acest tutorial video vom vorbii despre Winamp care este un player audio foarte popular si foarte apreciat de foarte multi utilizatori.

Acest player este usor de utilizat atunci cind il folosim simplu fara sa intram in setarile acestuia,atunci cind intram in setari vedem ca totul este destul de complicat de parca producatorii acestuia s-au chinuit sa faca setarile dificil de utilizat pentru un user incepator.

Adevarul este altul,Winamp este un player destul de vechi iar producatorii au fost nevoiti sa schimbe lucrurile pe parcurs ca sa tina pasul cu vremurile si cu concurenta , astfel capitolul setarii a devenit in timp din ce in ce mai incarcat ,ca un pom de craciun.

Alte playere audio au tot atit de multe setari dar acestea sunt asezate mult mai intuitiv si sunt mult mai usor de folosit,bineinteles ca pentru un utilizator mai experimentat nu este foarte greu sa se descurce cu el,insa problema este atunci cind un utilizator incepator intra in setari si este foarte posibil ca acesta sa renunte si sa se multumeasca cu interfata GUI,care este destul de buna si usor de utilizat .

Acesta a fost motivul pentru care am renuntat la prezentarea setarilor,din fericire acest lucru nu ne inpiedica sa setam acest player audio direct din interfata lui grafica,aici fiind destule optiuni pentru a ne face treaba cu succes.

Acest tutorial cu Winamp face parte dintr-o serie de tutoriale video despre playere audio si video,care este disponibila la noi pe site si pe care va invit sa le descoperiti cu ajutorul motorului de cautare al videotutorial.ro si sunt sigur ca veti gasii intre acele tutoriale un player audio care merita sa inlocuiasca batrinul Winamp .

de Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (125)

  • ce sa zic in primul rand ma bucur ca asculti hip hop, si eu ascult :)) foarte important pt cei care au placa audio onboard pt o calitate mai buna a sunetului AM O RECOMANDARE sa isi instaleze si programul DFX 8.0 for winamp este foare bun poti regla foare multe cu el ambienta fidelitate surroundu hiperbass etc (bineintele sa ai si boxe bun ca daca ai boxe la 20 de lei degeaba reglezi)
    P.S. am fost primul vizionar al acestui tutorial :)
    O zi/seara placuta si tineti-o tot asa

  • al 2lea care a vizionat...superb BAfta in continuare imi plac tooate tuorialele.....;) si acesta eeste super bun bAFTA!

  • Faceti o treaba excelenta.Eu ma uit la tutorialele voastra indiferent de durata lor si va spun sincer ca am invatat foarte multe de la voi.Chiar daca am stiut despre setarile anumitor soft-uri tot m-am uitat la respectivele tutoriale doar ca sa vad daca ceea ce am setat a fost corect.Nu mi-as dori sa scurtati durata acestor tutoriale la cateva minute pentru ca s-ar prezenta "pe fuga" setarile aplicatiilor.Un tutorial de cca 30 min,pe de alta parte,este unul amplu si te ajuta sa intelegi scopul acestui soft,precum si setarea lui corecta.

  • Am urmarit videotutorialul despre winamp si mi-a placut ,felicitari si continuati tot asa si cu alte programe .Daca imi permiteti doar o critica constructiva la acest videotutorial as mentiona ca se putea aminti in 2 minute si de shoutcast radio si shoutcast tv mai ales pentru incepatori.Eu am aflat de la prieteni si ascult o gramada de posturi de radio care se pot sorta dupa genul muzical care iti place.Datorita voua folosesc Revo Uninstaller care este de nota 10 iar cu DownloadHelper care l-am adaugat la Mozilla imi descarc videoclipuri pe care le deschid chiar cu winamp.Sper ca nu am deranjat cu aceasta critica la adresa videotutorialului.si va doresc mult succes in continuare.

  • inca un tutorial care ne demonstreaza cu cata pasiune si profesionalism lucreaza cristian si bogdan!va multumin pentru toate tutorialele pe care leati facut si pe care le veti face!

  • Cristi esti un mare om,si sunt alaturi de tine si de deciziile pe care vrei sa le iei! Stiu ca reducerea tutorialelor inseamna tot odata si spatiu mai mult pe site,insa ce o sa faci cu noi cei care urmarim de fiecare data cap coada un tutorial? se merita din cauza unora sa sufere si cei care chiar vor sa se "infrupte" insetati fiind de cunoastere?Daca vei fi mai punctual,si mai...superficial,cei mai putini priceputi nu vor intelege nimic,si vei fi nevoit sa raspunzi la sutele de comentarii care vor sosi din cazua ca aia nu le-ai aratat,ca aia nu stiu pt ce este,ca aia nu le-a mers,ca aia cum sa faca...etc.Decizia e a ta e siteul tau,esti administrator ai puterea deplina si absoluta asupra acestui site.Si o mica completare pe care poate Cristi a omis-o...daca aveti sa zicem bagata toata muzik din Pc in Winamp si vreti sa ascultati o melodie dar voi in playlist aveti 3000 de melodii,da-ti un clic stanga in lista cu melodiile,si apoi apasati tasta J si scrieti interpretul sau numele melodiei in casuta search,si jos in fereastra cu search va aparea toate melodiile care se potrivesc cu cuvintele scrise in casuta de cautare...si asa foarte usor gasiti melodia,preferata,dorita..."smecherii" ce tin de winamp sunt sute...daca vre-ti va mai zic!

  • deschide-ti winampul,dati un clic stanga pe marginea de sus,sau in lista cu melodiile(doar un singur clic) apoi apasati tstele N U L apoi tasta Esc iarasi L si iarasi tasta Esc S O F T apoi dati play la o melodie,o sa vedeti ca partea de sus a winampului cu butoanele si toate alea o sa se faca ba opaca ba vizibila,mai scurt o sa clipeasca,palpaie sau cum vre-ti sa-i spuneti dupa ritmul melodiei!Daca nu va place efectul,inchide-ti si redeschide-ti winampul si scapati de efect!

  • Desi calitatea sunetului nu este foarte stralucita,este...tre sa recunoastem cel mai popular player udio,eu unul il folosesc de foarte multa vreme,am incercat si alte playere,dar nu m-au atras atat de mult precum winamp! Il folosesc pentru o claritate si un reglaj de sunet mai bun impreuna cu _Jammix_Enhancer_03 il gasiti gratuit pe siteul winamp in sectiunea pluggins/DSP Efect...e nemaipomenit,e un fel de DFX insa mult mai bun decat DFX si pe deasupra si free! are niste reglaje presetate sau poti manual regla tot ce vrei si salva! Doar incercati-l si o sa va convinge-ti ca winampul ajutat de acel micut programas scoate cu totul alte sunete! mai clare mai reale.Dupa ce-l instalati ca sa porniti _Jammix_Enhancer_03 deschide-ti winampu,clic stanga pe playlist si apasati tastele CTRL + P in fereastra care se va deschide in coloana din stanga va duceti pe DSP/Effect iar in dreapta clic pe Jammix Enhancer 03 o sa va apara o chestie micuta neagra din care setati tot ce trebuie! Acel mic programas numit _Jammix_Enhancer_03 va porni de acum in colo automat odata cu winampul in modul tray,in dreapta langa ceas,va avea ca iconita un difuzor micut de culoare rosie.

  • Adrian.
    Mama nene,esti doctor in winamp !
    Adriane n-ar fi rau daca ai face o lista cu smecheriile pe care le stii si sa le postezi pe rubrica de comentarii,ca sa fie acolo sa vada lumea.
    Este buna rubrica de comentarii pentru ca se completeaza cu tutorialul si-n felul asta se inchide cercul perfect.

Related Post

This website uses cookies.