Vrei sa stii cum vei arata peste 20 de ani ? – tutorial video

Salut prieteni in tutorialul de astazi vom vorbi despre un site foarte interesant si distractiv in acelasi timp. Este vorba despre un site care ne ajuta sa vedem cum vom arata in viitor, bineanteles este o simulare digitala online, aceasta simulare se face pe site-ul: http://www.in20years.com , acest instrument ne permite sa parcurgem niste pasi pentru strangerea de informatii, aceste informatii vor permite softului sa-si faca treaba cat mai exact, pasii sunt urmatorii: upload-am o poza, sa raspundem la 3 intrebari simple gen: sex, varsta, si daca consumati droguri. Odata ce am raspuns la aceste 3 intrebari dam click pe Upload Image apoi Choose pentru a da browse prin Pc dupa poza care ne intereseaza, si din momentul in care ne-am hotarat si am ales poza dam click pe OK. In cateva secunde poza urcata pe acest site, aceasta va fi imediat procesata si ne va rezulta o aceeasi poza doar ca cel ce se afla in poza va fi acum cu 20 de ani mai in varsta. Sunt sigur ca multi dintre voi ar fi vrut ceva asemanator cu acest site dar nu sa ii imbatraneasca ci sa ii faca cu 20 de ani mai tineri, dar cum timpul nu il putem intoarce inapoi ne conformam si mergem inainte. Unde mai punem ca fiecare ne cunoastem trecutul si probabil deja avem poze cu noi din tinerete deci stim cum am aratat in urma cu 20 de ani. Eu sper sa va placa acest tutorial si sa il gasiti la fel de interesant si distractiv asa cum l-am gasit si eu.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (51)

  • Auleuuu fratele meu ..mai bine era sa nu stiu cum voi arata peste 20 ani..
    mama ce batran ma facut!
    Foarte distractiv tutorialul, Felicitari pentru tutorial. Cool

  • E foarte interesant, distractiv in acelasi timp, dar te si pune pe ganduri, oare chiar asa sa fie?? stiu ca e doar o gandire de calculator, se mai si poate insela, se poate sa arati si mai rau.

  • Adrian ai putea te rog frumos sa-mi scoti si mie banul de pe chat? din pacate pc-ul meu este folosit de mai multe persoane si nu stiu cum de am ban..

  • Propun sa faceti un tutorial despre cum putem fi online pe yahoo messenger in timp ce avem pcul inchis stiu ca exita aceasta metoda dar cum????poti face un asemenea tutorial?:)

    • Propun sa faceti un tutorial despre cum putem fi online pe yahoo messenger in timp ce avem pcul inchis stiu ca exita aceasta metoda dar cum????poti face un asemenea tutorial?:)  

      Eu nu am auzit de asa ceva, nu spun ca nu se poate insa nu vad cum sa poti face asta...de ce nu l-ai intrebat cum se face pe cel care ti-a spus ca se poate asa ceva? Si chiar nu vad motivulpentru care sa apari online din moment ce tu nu esti la PC sau ai PC-ul inchis ??? Oricm chiar si atunci cand esti offline si cineva iti scrie ceva vei primi mesajele offline de indata ce te vei loga. Mai aveti idei de astea non sens si "stralucite" ???

      • Eu nu am auzit de asa ceva, nu spun ca nu se poate insa nu vad cum sa poti face asta…de ce nu l-ai intrebat cum se face pe cel care ti-a spus ca se poate asa ceva? Si chiar nu vad motivulpentru care sa apari online din moment ce tu nu esti la PC sau ai PC-ul inchis ??? Oricm chiar si atunci cand esti offline si cineva iti scrie ceva vei primi mesajele offline de indata ce te vei loga. Mai aveti idei de astea non sens si “stralucite” ???  

        poti sa mai faci un tutorial despre modemurile mobile de la romtelecom,care nu merg in linux adica nu apre ca creezi reteaua,mie la ubuntu nu mia mers acel modem adica nul vede,am doua feluri de internet cel prin cablu imi merge in ubuntu dar modemul nu merge...am vazut discuti pe multe forumuri si parca trebuie sa adaugi nustiu ce fisier in nustiu ce locatie a sistemului de operare si apoi sal arzi pe cd e mai greu,daca idea mea tia fost de folost poti sa faci un tutorial,iar ajuta pe cei care au laptopuri si au acest tip de internt si vor sa foloseasca ubuntu...

Related Post

This website uses cookies.