Voce Online, un serviciu VoIP de la Romtelecom pentru PC-uri sau telefoane mobile – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video va voi prezenta un serviciu online de telefonie cu ajutorul caruia putem telefona in strainatate si chiar in romania pe mobil sau pe fix, practic putem suna oriunde, acest serviciu de numeste Voce Online.
Voce Online este un serviciu VoIP de la Romtelecom, pentru a folosi serviciul nu ne trebuie decat un browser, nu trebuie sa instalam nimic, singura cerinta este ca browserul sa aiba ultima versiune de flash player.
Pentru a folosi serviciul Voce Online de la Romtelecom trebuie sa ne facem un cont, contul se face foarte simplu, chiar mai simplu decat un cont de email.
Dupa crearea contului putem sa incepem sa telefonam, initial Romtelecom ne ofera un credit de 3 euro (probabil doar pentru o perioada promotionala), preturile sunt destul de mici in comparatie cu preturile din retelele conventionale de telefonie, daca suni in strainatate pe fix platesti 2 centi si ceva pe minut, destul de avantajos.
Ca sa nu fim legati de browser, putem descarca un client VoIP, clientul poate fi pentru desktop X-Lite sau pentru telefonul mobil  PortSIP, in acest fel putem folosi serviciul VoIP ca pe Messenger pe desktop sau chiar pe telefonul mobil cand plecam de acasa, desigur pe telefon trebuie sa avem internet mobil ca sa functioneze “jucaria”.
Sunt sigur ca veti indragi acest serviciu, daca stiti si alte servicii asemanatoare le puteti posta pe rubrica de comentarii si noi vom incerca sa le facem cate o prezentare la fiecare in parte, mai avem in lucru tutorial si pentru un serviciu asemanator de la Zapp, inspiratia pentru urmatorul tutorial a venit de pe rubrica de comentarii .
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (125)

Related Post

This website uses cookies.