VideoPad, program gratuit editare video, creare slideshow-uri – tutorial video

Salut prieteni sunt Dan, astazi m-am gindit sa realizez un tutorial despre editare video si creare slideshow-uri, pentru acest tutorialm-am inspirat din rubrica de comentarii.

Voi ati cerut de nenumarate ori programe de editare video, programul pe care o sa-l prezint astazi este gratuit si destul de prietenos in utilizare, acesta se numeste VideoPad.

Programul gratuit Videopad permite editarea clipurilor video, realizarea slideshow-urilor cu sunet ,etc.

Usurinta utilizarii programului il recomanda a fi folosit de oricine vrea sa-si impartaseasca propriile amintiri, concretizate in clipuri video si imagini ,cu cei din jurul sau.Programul permite importul/exportul multor tipuri de fisiere. Acest program nu se ridica la nivelul unor programe profesionale de editare video insa facilitatile oferite sunt suficiente pentru un home-user.

Dar mai bine sa urmarim tutorialul, vizionare placuta !

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com

 

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (128)

  • Gratuit dar bun .Acest lucru ma mira cum de multa lume foloseste alte programe care necesita cracku'ri generator seriale etc acestea fiind un pericol real pentru pc lor.

  • Este bunicel... chiar nu stiam de el... eu foloseam picasa pentru slide-uri de imagini... multumesc pentru pont, si felicitari inca odata pt ceea ce faceti.

  • Din nou un program excelent, dar acum despre editare video, mie unu' imi place foarte mult acest program.Multumesc.

  • Pentru un program free este foarte bun.
    Felicitari pentru tutorialele realizate!
    Ar fi bime daca ar realiza cineva o serie de tutoriale despre abobe photoshop similare cu cele din seria gimp

  • @adryan2009: Toata lumea vrea photoshop...si pun pariu ca daca se facea despre photoshop "tipati" pe aici ca dementii ca "nu avem seriale si costa bani acest photoshop...nu-l gasesc full...face-ti va rog despre GIMP!!!" Nu mai bine nu se face deloc,nici despre GIMP nici despre Photoshop? Nemultumitului i se ia daru!! Multumitiva cu ce aveti,tutorialele sunt gratuite,iar phothosop costa 1000Euro datine banii astia sa-l cumparam si noi facem tutorial despre el!!! Alta e sa folosesti un soft priratat tu la tine in PC si sa nu stie nimeni si alta e atunci can iesi public intr-un tutorial si-l prezinti...nu poti sa arati ceva ne fiind in legalitate!!Nu poti sa faci tutoriale pe un Photoshop piratat!! Si cum am spus,daca ne sponsorizati cu 1000 de euro sa-l putem achizitiona cu cel mai mare drag se vor face tutoriale!!!

  • Adrian daca ai sti tu....photo shop se ia full de pe trakare sau dupa cl mai bun traker romanesc filelist,full fara virusi si licenta se afla intru notepad!deci nui keygen,si nici nu dauneaza pcului,cand iei photoshop de pe isohunt,iti da keygen si contine virusi,si deacolo se ia gratis de pe filelist,dar ce mai mare problema ar fi ca daca vrei sa iei ceva iti treb invitatie!dar si de acolo iei cu viteza super mare!asta ar fi rezolvare pt cei care vor photoshop!full !Dan ar putea sa faca asa ceva!

    • Paul: Adrian daca ai sti tu….photo shop se ia full de pe trakare sau dupa cl mai bun traker romanesc filelist,full fara virusi si licenta se afla intru notepad!deci nui keygen,si nici nu dauneaza pcului,cand iei photoshop de pe isohunt,iti da keygen si contine virusi,si deacolo se ia gratis de pe filelist,dar ce mai mare problema ar fi ca daca vrei sa iei ceva iti treb invitatie!dar si de acolo iei cu viteza super mare!asta ar fi rezolvare pt cei care vor photoshop!full !Dan ar putea sa faca asa ceva!  

      scuzama ca iti spun dar filelist nu e un site de unde descarci ilegal? si in plus de ce iti trebiue photo shop cand ai atatea programe la fel de bune(sau macar aproape)si usor de folosit si si gratuit

  • @Paul: Frate ce spui tu inseamna piraterie,un soft comercial achizionat in mod "gratuit" inseamna frauda!!! El o avea licenta dar atata timp cat nu dai bani pe ea,si e luata in mod gratuit si vine un control la tine acasa(politia spre exemplu) ajungi la zdup prietene!!! De ce? pt ca ala este un soft comercial cu bani...ca tu l-ai luat "gratuit" de pe net l-ai luat datorita altora care l-au piratat!!! Chiar daca softu are licenta si nu keygen,atata timp cat nu ai dat bani pe ea se numeste frauda si piraterie si se pedepseste conform legii!!! E adevarat il putem lua de pe torrente dar cum noi suntem un site public si oamenii legii intra pe site si vor sa zicem sa faca un control la Dan acasa sa vada daca are Photoshop licentiat stii ce se intampla cu Dan? ajunge la parnaie mai pe romaneste,pt ca la downloadat in mod ilegal acest photoshop care el costa normal 1000 euro!!! Cauta pe google ce inseamna warez,piraterie,soft piratat si care sunt pedepsele pt asa ceva,Sa iei o licenta de pe un site nu inseamna ca ai softul in regula si legal!!! inseamna ca faci piraterie si asta se pedepseste!!

  • Mai Adriane...tu pari a fi un scut intre Videotutorial si utlizatori.
    Mai inchideti pliscul...si nu mai aparea precum paduchele in frunte.Nu cred ca vor mai suporta multi utilizatori ca tu sa ne dai cu "flit" in nas.Stai putin acasa si te odihneste ...probabil esti stresat!

Related Post

This website uses cookies.