VHD-uri (hard disk-uri virtuale) cu Windows XP, Vista sau 7 gratuite si legale la download – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem de unde putem descarca gratuit si legal VHD-uri (hard disk-uri virtuale sau virtual hard drive) pentru masina virtuala Microsoft Virtual PC a celor de la Microsoft. Ca si VirtualBox sau VMWare, Microsoft Virtual PC este o solutie gratuita ce ne permite sa virtualizam un sistem de operare. Practic ne da posibilitatea sa rulam un sistem de operare Windows intr-o alta versiune de Windows sau mai mult, ne permite rularea mai multor sisteme de operare Windows in acelasi timp pe acelasi PC. Microsoft ofera gratuit VHD-uri pentru Microsoft Virtual PC pentru a ajuta web developerii si web designerii sa dezvolte mai bine site-urile ca acestea sa fie functionale pe orice sistem de operare Windows si pe orice versiune de Internet Explorer. Aceste VHD-uri sunt disponibile dupa cum urmeaza:
Windows 7 cu Internet Explorer 8
Windows 7 cu Internet Explorer 9
Windows Vista cu Internet Explorer 7
Windows XP cu Internet Explorer 6
Aceste hard disk-uri virtuale au update-urile de securitate la zi. Daca pentru windows Vista sau 7 vi se va cere o parola la logare, aceasta este: Password1. Pentru a folosi Microsoft Virtual PC nu este obligatoriu sa detineti un VHD. Acesta poate fi creat de la zero daca aveti la indemana o imagine ISO cu Windows XP, Vista sau 7. Puteti crea un VHD si puteti instala porpriul vostru sistem de operare asa cum o puteti face si in VirtualBox sau alte masini virtuale. Ambele elemente Microsoft Virtual PC cat si VHD-urile sunt gratuite si legale in conformitate cu termenii si conditiile de utilizare. In concluzie, daca nu aveti timp sa mai creati o masina virtuala de la zero doar pentru a va testea site-ul pe o versiune de Internet Explorer mai veche si vreti sa aveti una in care sa va puteti apuca imediat de lucru, imaginile VHD oferite de Microsoft sunt ideale si gata create pentru a incepe lucrul imediat.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (62)

  • Cristi unde este nu lam vazut demult?
    Foarte bun tutorialu pt cei care au viteze de internet foarte mari dar pt noi astia cu viteze de sub un mega ar dura ceva pana sa descarcam acele imagini cu win 7.
    Prefer sa instalea pe virtual box un win xp in 10 minute sau un win 7 in 15 decat sa stau o ora sa astept sa mi se descarce alea.
    Puteti sa faceti un tutorial despre personalizare win 7 adica este un programel "7 conifier care ne ajuta sa schimbam toate iconitele de pe taskbar odata si putem sa introducem pachete cu iconite" si cu "win 7 color taskbar changer" pt a schimba culoarea taskbarului asa cum ne place

  • Un tutorial util , Adrian am vazut la partitia C scria SSD OCZ Vertex 2, vreau sa te intreb de care este pe 25nm sau 34nm si cam la ce viteze scoate in teste si daca esti multumit de el ?

    • Catalin:
      Sa se sctie ca nu se poate instala mac sau ubuntu in virtual pc 2007.

      Ba da, se poate instala orice distributie Linux in Virtual PC, chiar si Ubuntu! Uite dovada AICI (click pe cuvantul AICI scris cu rosu)

    • Catalin:
      Sa se sctie ca nu se poate instala mac sau ubuntu in virtual pc 2007.

      Daca nu merge rotita de scrol a mouse-ului, nu poti instala Guest Additions si nu ai sunet sau nu poti schimba rezolutia atat de usor (dar pana la urma se poate), asta nu inseamna ca nu poate fi instalat.

  • Uite ce imi zice mie:
    The hardware standard (Virtual PC 7) for virtual machine "Win7_IE8" is not recognized.
    The virtual machine can start, but some settings may be changed and some settings may not be used.

    Ce tre sa fac,am instalato in D unde aveam foarte multa memorie libera.Ce sa fac ca sa mearga?

    • PadY:
      Uite ce imi zice mie:
      The hardware standard (Virtual PC 7) for virtual machine “Win7_IE8″ is not recognized.
      The virtual machine can start, but some settings may be changed and some settings may not be used.

      Ce tre sa fac,am instalato in D unde aveam foarte multa memorie libera.Ce sa fac ca sa mearga?

      Sa privesti tutorialul cap-coada fara sa derulezi, anga anga anga....

  • Am incercat si eu asta , dar pana la urma m-am intors la virtualbox n-am treaba cu el e super bun mai ales cu versiunea asta noua rupe :)) ma mai joc si eu imi place sa am 2 calculatoare ;))plus ca mai mult stau pe ala virtual ca acolo imi fac de cap, testez tot felu de prosti ...oricum mersi pentru tutoriale de la voi am invatat enorm de mult

  • Am acolo aproape 400GB cat ii trebuie sa nu imi mai dea asa ca am vizionat tutorialul.

  • D-LE Cristian va deranjez cu o intrebare si poate veti avea amabilitatea sa imi raspundeti-Ce a facut Alexandrul Serban la tutorialul-test-A trecut cu Brio sau mai are cate ceva de invatat?...Intradevar pun pret pe curiozitate...si cred ca nu numai eu..ci si alti vizitatori.Nu doresc sa fortez raspunsul...dar doriNta lui ALEX DE A AFLA parerea d-tra si nu in ultimul rand sa lucreze alaturi de echipa d-tra este destul de puternica ..Este ca un Elev ce isi asteapta nota de la o teza ..de la profesor.Daca am intrecut masura -intrebandu-va imi cer scuzele de rigoare.Va doresc ..zi buna.

Related Post

This website uses cookies.