Update driver placa video nvidia si overclok placa video-video tutorial

In acest video tutorial,va vom prezenta in prima parte cum putem sa downloadam ultimul driver pentru o placa video de la nvidia.
De multe ori doar simpla instalare a ultimului driver ne poate oferii in jocuri sau in alte aplicatii un spor de performanta neasteptat.Ganditiva ca ati cumparat o placa video astazi dar poate ea a stat pe raftul magazinului 2-3 luni in concluzie vom avea un driver vechi de 2-3 luni.
Vom mai instala impreuna aplicatia ntune de la n vidia,care ne va permite sa crestem performantele placii video si care bineinteles ne va da un spor de performanta destul de important pe care il vom simtii mai ales in jocuri.

In a doua parte a tutorialului vom vorbii despre un subiect din ce in se mai poular printre iubitorii de prformanta si anume despre overclok.
Acum cu mare atentie vom actiona in cazul in care vom overcloka o placa video cu racire pasiva  (fara ventilator)si cele fara o racire corespunzatoare la memorii si cele mai bune candidate pentru operatiunea de overclok ramin placile video cu racire activa adica cele cu ventilator.
ATENTIE
Ridicarea frecventelor sau a tensiunilor poate duce la :
-pierderea garantiei produselor
-scurtarea de viata a componentelor
-distrugerea componentelor
Noi ,,VIDEOTUTORIAL”nu ne asumam raspunderea pentu eventuale daune produse in timpul sau ca urmare a procesului de overclok.

de Pelu Bogdan

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)

Cristi:

View Comments (160)

  • Am un calculator mai vechi si nu am cd cu driverele de instalare. Am gasit prin el urmatoarele date :montheboard - i845-ITE8712 ; sound - C-Media Wave Device ; video - inno3D GeForce 2 MX/MX 400. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa caut driverele acestor componente si daca acestea ar fi de ajuns. Daca puteti sa-mi spuneti citeva adrese pe net sau situri. Va multumesc foarte mult.

  • Du-te pe sire-ul producatorului de baza "nume producator(scrie pe placa de baza)+i845-ITE8712(modelul motherboard-ului) " si ia driverele la zi pentru componentele tale,iar dupa aceea iti iei si driverele pentru placa video de la "nvidia" de pe site.
    In primul rind instalezi chipset-ul dupa aceea celelalte si ultima placa video,bineinteles daca instalezi windows-ul proaspat,daca nu mai bine nu te apuci si o lasi pe alta data cind ai timp liber vre-o citeva ore.

  • GeForce 7050 / NVIDIA nForce 610i
    integrated RAMDC
    512 MB
    ..........................................nForce 610i
    Version:5.73.32.10.00
    Crezi ca ar fi nevoie sa modific ceva ,?..e destul de buna aceasta placa?

  • Mereu e loc de mai bine acum depinde la ce te raportezi .Daca vrei sa ii cresti performanta sa nu te arunci la frecvente mari din prima si sa o faci treptat.Ar fi bine sa ai si un program care iti monitorizeaza temperatura la palca video

  • Pentru Andrei
    6200 e o placa video putin mai veche dar asta nu inseamna ca nu poti sa-i ridici frecventele
    In primul rand ar fi bine sa aiba racire activa si sa folosesti un program care poate sa-i controleze temperatura
    Sa nu te arunci la frecvente mari din prima si sa le ridici gradual
    Oveclock-ul nu este o stiinta exacta si depinde de foarte multe variabile .
    Placa video este cel mai mare consumator din calculator si in consecinta iti trebuie o sursa foarte buna si stabila si ar fi indicat sa aiba o iesire de curent de peste 20 amperi pe linie si o putere de peste 450 -500 w.
    Performanta placii video depinde foarte mult de procesor si memorii .
    Toate componentele formeaza un tot unitar in consecinta trebuie sa poti sa te bazezi pe fiecare componenta din calculator in momentul in care te-ai decis sa te apuci de overclock.Asta nu inseamna ca trebuie sa -ti cumperi componente scumpe dar trebuie sa fie componente rezistente la stres si la temperaturi ridicate
    Dupa ce ai gasit frecventele la placa video,procesor sau memorii e bine sa folosesti niste programe speciale pentru stres ca sa te poti convinge de stabilitatea sistemului oveclock-at de tine.
    DACA TE APUCI DE OVERCLOCK AR FI BINE SA NU TE MAI OBOSESTI SA PUI CAPACUL LATERAL LA PC PENTRU CA O SA TREBUIASCA SA RESETEZI BIOS-UL PRIN SCOATEREA BATERIEI. SUCCES!!!!!!!!!!!

  • frumos tutorial pentru placa video...
    Ar fi bun unul pentru procesoare, am cautat unul destul de mult, dar in cele din urma am reusit sa scot mult din un Intel Core 2 Duo E4300, dar la placa video nu prea pot face nimic ca are racire pasiva...

    Oricum faceti o treaba excelenta, si forumul este bine venit oricand...

  • Salut Lexu.
    Stai pe la noi pe site ca in curind o sa incepem si o serie cu overclock in care se va face overclock pentru toate componentele ca sa le stoarcem si ultima picatura de putere ascunsa de producatori.

Related Post

This website uses cookies.