Unde gasim fonturi noi si cum le instalam pe windows 7 – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial video veti vedea cum se instaleaza fonturi noi pe windows 7, bineinteles inainte le vom descarca de pe un site specializat un fonturi, este vorba despre dafont.com, acest site gazduieste fonturi realizate de diferiti artisti.
Instalarea propriuzisa este foarte simpla, trebuie decat sa punem fontul in folderul cu fonturi al windows-ului, windows-ul va sti ce are de facut mai departe, va instala fontul sau fonturile si noi le vom putea folosi imediat, mare atentie insa, daca aveti o aplicatie deschisa in timpul instalarii fontului, va trebui sa o restartati pentru a putea utiliza noul font cu aceasta.
Pentru confortul vostru puteti introduce un text pentru verificarea fontului, eu am pus textul “videotutorial”, astfel ne dam seama daca ne place sau nu fontul ales sau daca se incadreaza bine in bannerul pe care dorim sa-l facem si in care vom folosi fontul cel nou.
Pe dafont.com se pot gasi si fonturi amuzante, imagini cu animale sau mici desene pe care le putem folosi in felicitari sau in scrisori customizate.
Indiferent la ce veti folosi fonturile eu va doresc spor si imaginatie.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (36)

  • nu pot da mail la contact .. uite aici ce voiam sati zic
    Salut ! Am observat ca ati facut un tutorial pentru rezolvarea problemei cu "nevazutul scrisului" am o alta rezolvare deoarece deseori cea cu scripturile nu functioneaza :). Uitati aici

    http://www.youtube.com/

    Faceti nu tutorial daca vrei ma gandeam ca multi au nevoie de acest lucru.
    Salut !

  • salut faceti otreaba buna tineti-o tot asa si in anul care vine la multi ani echipei videotutorial !!!!!!!

  • Iti multumim pentru acest tutorial :D. Fonturile se pot instala foarte simplu si prin 2xclick si apoi selectam install sau click dreapta si install .

  • Frumos tutorialul chiar toate sunt frumoase si utile.Am observat la tine niste sunete ciudate cum ca, copiai acele Fonturi ne poti face si un tutorial despre aceste sunete te rog.
    Mai bine spus de unde putem descarca sunete de acest gen poti da un link te rog sau un tutorial?
    Felicitari si La multi ANI!!!

    • Karolin: Frumos tutorialul chiar toate sunt frumoase si utile.Am observat la tine niste sunete ciudate cum ca, copiai acele Fonturi ne poti face si un tutorial despre aceste sunete te rog.
      Mai bine spus de unde putem descarca sunete de acest gen poti da un link te rog sau un tutorial?
      Felicitari si La multi ANI!!!  

      Acele sunete se schimba odata cu tema windowsului. Dai click dreapta pe Desktop apoi din meniul contextual alegi Personalize si comuti intre temele pe care le ai la Aero Themes...alegi o alta tema dand click pe una din ele...
      Sau mai bine dai click AICI (click pe cuvantul AICI scris cu rosu si da play la clipul video) si faci ce am aratat acolo.

Related Post

This website uses cookies.