Tutorial despre cum se descarca torrente(fisiere tip bit torrent)!

Multi dintre voi se intreaba cum sa downloadez filme si muzica de pe net sau cum sa trag muzica si filme prin alte metode decit cele cunoscute de toata lumea (FTP,direct conect,http si altele)

Din acest moment imi voi atrage o gramada de critici asupra mea,din partea partizanilor protocolului de download Direct Conect(odc,apex-dc,dc++,strong-dc).

Tutorialul ce urmeaza va prezenta protocolul de download al viitorului,un protocol ce nu depinde de:hub-uri,servere,administratori aroganti care cred ca daca au facut un HUB isi pot permite orice,ci depinde de bunavointa si spiritul de share(a impartii) al fiecarui posesor de calculator din lumea intreaga.

Acest protocol de download nu are nevoie de de infrastructura necesara metodelor de pina acum,raspindirea lui fiind de neoprit .

Torrentele sint niste fisiere ce contin date despre numarul si locatia userilor ce detin simultan acelasi fisier,acesta putind fi download-at de la toti useri disponibili in acelasi timp,bineinteles folosind un program dedicat acestei activitati.

Pentru mai multe detalii despre cum se downloadeaza torrente veti putea urmarii in video tutorialul ce urmeaza.

ACESTA ESTE UN MOTOR DE CAUTARE TORRENTE FACUT SPECIAL PENTRU VOI CU AJUTORUL LUI GOOGLE

by CISMARU CRISTIAN

videotutorial.ro

ATENTIE

Acest tutorial video poate fii urmarit si full screen ( pe tot ecranul )

PARTEA 1

PARTEA 2


Cristi:

View Comments (283)

  • Multumim pentru aprecieri si am dorii sa ne dati sugestii cu subiecte pe care vreti sa le transformam in tutoriale

  • Poate pe viitor reusiti sa faceti tutoriale cu Excel-Word, Adobe Premiere Pro, instalare componente PC(ptr.incepatori), setari BIOS, print-servere, retele imprimante

    Cu multumiri, Marian

  • O sa avem si aceste subiecte cu siguranta dar nu putem sa spunem cu exactitate data cind o sa le prezentam.
    Sunt o gramada de tutoriale la rind dar promitem ca o sa atacam si aceste subiecte.
    MULTUMIM PENTRU COMENTARIU SI PENTRU SUGESTII.

  • Este un video reusit dar as vrea sa stiu daca e ca la odc, trebuie sa incarcam file ca s-a poata traga altii de la noi sau cum ca nu prea stiu?
    astept un raspuns.
    Multumesc!

  • Nu esti obligat sa sheruiesti nimic dar este de bun simt ca dupa ce ai terminat de tras fisierul x sa-l mai lasi acolo ca in felul asta mai trag si altii de la tine.
    Sheruiesti doar ce ai tras si tu de la altii,si daca ai tras un fisier intr-o ora este bine sa mai lasi si tu doua ore sa mai traga si altii dar nu esti obligat.
    Aici nu baneaza numeni pe nimeni.

  • " fisier care contine date despre locatia si numarul utilizatorilor care contin acelasi fisier "(nu contin, ci detin :P) imi pare rau sa te contrazic dar acel fisier torrent nu contine date despre locatia si numarul de utilizatori ... pt ca daca ar fi asa nu ar mai putea avea cativa kilo ca marime ... el contine doar numele fisierului si adresele tracker-elor.

    dupa cum ai spus apoi:
    "ambasadori ai fisierului respectiv care umblu incolo si incoace pe net facand conexiuni intre diferite calculatoare strangand informatii despre useri, despre calculatoare"

    Tracker-ele !!! detin informatii despre "utilizatori" care detin fisiereul ...si mai detine ceva: bucatile pe care tu le-ai download-at din fisier ;)

Related Post

This website uses cookies.