Tutorial despre cum se cumpara aplicatii din Google Play Store

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum adaugam un card bancar in Google Play Store si cum se cumpara aplicatiile comerciale Android din Google Play Store.
Daca nu am mai achizitionat niciodata o aplicatie Android din Play Store, va trebui sa adaugam un card bancar de credit sau debit. Pasii pe care trebui sa ii parcurgem pentru adaugarea cardului in Google Play Store sau Mgazin Play sunt extrem de simpli. Avem nevoie de urmatoarele informatii:
Numarul cardului care se gaseste gravat (in relief) pe fata cardului unde avem chip-ul si holograma. Sunt 4 grupuri a cate 4 cifre deci 16 cifre in total. Atunci cand le introduceti in campul “Numarul cardului” nu trebuie sa tastati spatii sau cratima intre cifre, acestea vor fi adaugate automat.
Luna, anul si CVC care se gasesc tot pe card, imediat sub cele 16 cifre in sectiunea “EXPIRES END:” si trebuie completate in campul de adaugare din Google Play exact asa cum le vedeti si pe card. Luna din 2 cifre si anul tot din doua, de exemplu “06/20” unde 06 rprezinta luna iar 20 reprezinta anul 2020. CVC reprezinta “card verification cod” sau codul de verificare a cardului care este format din 3 cifre si il gasiti pe partea cealalta a cardului pe bara de semnatura unde vor exista 7 cifre insa noi avem nevoie doar de ultimele 3 cifre.
Numele detinatorului cardului aici va trebui sa scrieti numele si prenumele persoanei care detine cardul exact asa cum il vedeti inscriptionat pe card sub cele 16 cifre. Nu completati nume fictive caci in cazul in care va hotarati sa anulati o tranzactie sau sa cereti returnarea banilor pentru o anumita aplicatie, ar putea fi probleme. Riscati sa nu mai fiti identificati ca titular/detinator al cardului.
Tara unde veti avea un meniu drop down din care puteti alege si Romania.
Cod ZIP unde va trebui sa introduceti codul vostru postal care poate fi aflat usor de pe site-ul oficial al Postei Romane. Va reaminesc ca, codul postal difera de la o strada la alta.
Adresa fizica adresa unde locuiti, nu completati date fictive. Desi in aceasta sectiune exista doua campuri care pot fi complectate, puteti folosi prescurtari pentru apartament, bloc, strada, etaj, numar, scara si astfel incadram adresa intr-un singur camp
Orasul numele orasului in care locuiti.
Numar de telefon va trebui sa scrieti numarul vostru de telefon mobil sau fix fara prefixul de Romania.
Apoi nu trebuie decat sa atingeti butonul “SALVATI”. Inainte sa achizitionati orice aplicatie va recomand sa fiti extrem de atenti la descrierea acesteia, sa va uitati la voturile primite de la alti utilizatori precum si la comentariile date de alti utilizatori pentru aplicatia respectiva. Aceste lucruri va ajuta sa va faceti o idee asupra aplicatiei si sa decideti daca este un dezvoltator serios si daca aplicatia face ceea ce va doriti.
In afara de toate aceste lucruri trebuie sa mai stiti ca exista doua metode de achizitionare: “App Purchase” si “In-App Purchase”.
Care este diferenta intre App Purchase si In-App Purchase?
App Purchase este metoda prin care achizitionati o aplicatie direct din Google Play Store
In-App Purchase este metoda prin care achizitionati o cheie de licenta ce poate fi folosita pentru deblocare unei optiuni avansate, monezi virtuale pentru deblocarea unor stagii dintr-un joc, din Aplicatia sau jocul respectiv si nu direct din Google Play Store. Un exemplu de “In-App Purchase” este si aplicatia pe care am achizitionat-o in tutorial, am platit licenta pentru Cloudii cumparand-o din aplicatia Cloudii si nu din magazinul Google Play
Exista posibilitatea returnarii aplicatiei si recuperarii banilor platiti?
Da insa acest lucru se poate face doar pentru metoda de achizitionare “App Purchase”. Dupa achizitionarea aplicatiei aveti la dispozitie 15 minute pentru a decide daca doriti sa anulati tranzactia si sa va fie returnati banii platiti. Daca cele 15 minute au expirat, nu mai puteti face acest lucru. In cazul metodei de achizitionare “In-App Purchase” nu aveti la dispozitie cele 15 minute si nu puteti cere returnarea platii insa decizia de a returna sau nu banii este la discretia dezvoltatorului aplicatiei respective.
Dupa ce cumpar o aplicatie, daca o dezinstalez si o reinstalez pe acelasi dispozitiv sau altul, va trebui sa platesc din nou aplicatia?
Raspunsul este Da si Nu, De regula este Nu dar pot exista cazuri in care va fi necesar sa reachzitionati aplicatia. Tocmai din aceasta cauza este foarte important sa va informati bine inainte sa cumparati o aplicatia, sa cititi atenti toata descrierea aplicatiei si de ce nu sa contactati developer-ul pentru a cere lamuriri. Daca va dori sa isi vanda produsul, cu siguranta va va raspunde!
Cateva sfaturi inainte sa achizitionati o aplicatie Android din Google Play Store
Daca aveti nelamuriri cu privire la politicile practicate de un anumit developer/dezvoltator, daca sunteti confuzi sau nu intelegeti anumite detalii oferite in descrierea aplicatiei, puteti contacta dezvoltatorul. In partea de jos a fiecarei aplicatii atunci cand vizionati detaliile acesteia in Magazin Play aveti doua sectiuni:
Accesati pagina web pe care daca o atingeti veti accesa pagina oficiala a aplicatiei unde puteti afla mai multe detalii despre aplicatie, detalii care probabil lipsesc din descrierea acesteia existente in Magazin Play.
Trimiteti un e-mail pe care daca o atingeti veti avea posibilitatea sa trimiteti un email direct catre dezvoltatorul aplicatiei. Va fi completata automat adresa de email a developerului precum si subiectul, voi va trebui doar sa scrieti mesajul sau intrebarea (neaparat in engleza daca developerul nu este de nationalitate romana) si sa apasati butonul Trimite/Send.
In e-mail-ul trimis puteti sa intrebati spre exemplu daca va trebui sa platiti o singura data pentru aplicatie sau daca licenta cumparata are un termen limita de valabilitate si va trebui sa reachizitionati licenta pentru aceasta in viitor.
Personal am facut acest test in afara tutorialului. Am dat un email dezvoltatorului aplicatiei Cloudii in care am intrebat daca va trebui sa achizitionez o licenta in fiecare luna sau o singura data. Am fost placut surprins cand am vazut ca raspunsul de la acesta a sosit in 2 minute, cu raspunsul “Once ^-^” adica o singura data.
In concluzie, nu va sfiiti sa contactati dezvoltatorii aplicatiilor daca aveti nelamuriri!
In final va las cateva link-uri unde puteti citi detalii cu privire la politicile Google Play:
Politica privind returnare banilor pentru App Purchase: https://support.google.com/googleplay/answer/134336
Politica privind returnarea banilor In-App Purchase: https://support.google.com/googleplay/answer/1061913
Politica de returnare a banilor privind subscrierile: https://support.google.com/googleplay/answer/2608318
Termenii si conditiile Google Play: https://play.google.com/intl/ro_ro/about/play-terms.html
Politicile Google Play: https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?topic=2450225&hl=ro


 


Tutoriale similare


Despre Adrian

Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

Comments

 1. Off topic:
  In ciuda faptului ca ati facut modificari la site, mie imi tot face buffering sau anumite propozitii sunt spuse de doua ori. Mentionez ca am viteza la internet foarte buna si PC porformant, si indiferent de browserul care il folosesc se intampla acelasi lucru. IP-ul este de UK.

 2. De ce cand introduc numarul cardului imi apare cu rosu si nu pot sa dau save ? eu am maestro de la brd.. va rog ajutor..

 3. Adrian de unde pot descarca si eu o imagine cu windows xp ???
  Daca ai o imagine cu windows xp imi dai si mie imaginea ???
  Te rog frumos Adrian !!!

 4. Adrian Gudus a zis

  vladutz: De ce cand introduc numarul cardului imi apare cu rosu si nu pot sa dau save ? eu am maestro de la brd.. va rog ajutor..

  Daca ai activa 3D Secure, nu iti va functiona. Intrebati la banca de eventualele protectii ce pot exista pentru cardul vostru, mai ales daca este vorba despre un card cu administrare online.
  Eu am folosit un card cu administrare online BT24 cu SMS/Token MasterCard de la Transilvania

 5. Salut Adrian!
  Vreau sa te rog sa faci un tutorial despre cumpararea de produse de pe alte site-uri, mai ales din afara Uniunii Europene.
  De exemplu eu vreau sa cumpar ceva de pe Geek Buying, site recomandat de Cristi, si nu stiu cum.
  Sunt taxe mari, conditii dificil de urmat, merita osteneala…etc?
  Unele site-uri au niste preturi foarte bune DAR : daca taxa te rupe (mai mare decat produsul cumparat)…
  Multumesc.

 6. e un articol cu adevarat util
  astept articole mai dese

 7. marius512 a zis

  IONUT: site re

  Asa subscriu, si inca ceva, poate ne faceeti niste recomandari de carduri cu tarife mai rezonabile.

 8. intrebare : dupa ce achizitionam o aplicatie si ne schimbam telefonul, trebuie sa o cumparam dinou?? Pt.ca daca facem beckup se face pt. tel. respectiv iar daca ne cumparam un tel nou nu mai e valabil beckupl pt noul telefon achizitionat.

 9. Adrian Gudus: Daca ai activa 3D Secure, nu iti va functiona. Intrebati la banca de eventualele protectii ce pot exista pentru cardul vostru, mai ales daca este vorba despre un card cu administrare online. Eu am folosit un card cu administrare online BT24 cu SMS/Token MasterCard de la Transilvania

  Dar cardu Maestro este suportat? sa nu fie din cauza asta ..si o sa si intreb la banca daca am ce mi-ai spus tu 3d secure .

 10. Adrian Gudus a zis

  adrian: intrebare : dupa ce achizitionam o aplicatie si ne schimbam telefonul, trebuie sa o cumparam dinou?? Pt.ca daca facem beckup se face pt. tel. respectiv iar daca ne cumparam un tel nou nu mai e valabil beckupl pt noul telefon achizitionat.

  Raspunsul il ai in textul de deasupra tutorialului pe care vad ca nu te-ai obosit sa il citesti. Totusi esti informat gresit asupra backupului, Daca in Setari sectiunea “Creati o copie de rezerva si restaurati” ai bifate “copiati o copie de rezerva” si “restabilire automata” atunci cand achizitionezi alt dispozitiv, indiferent ca e tableta sau smartphone si indiferent de model, daca te vei loga cu acelasi cont google pentru care ai avut cele doua optiuni bifate (mai sus mentionate) toate contactele, fotografiile, aplicatiile, datele acestora, setarile, wallpaper-ul, bookmark-urile vor fi restaurate pe noul dispozitiv.

 11. Supertare, am liber la intrat pe blog!
  Mulţumesc mult celui care a rezolvat problema în cauză!

  Cu stimă,
  Daros

 12. costelini a zis

  multumesc Adrian

 13. Sa presupunem ca am cumparat o aplicatie. Daca imi resetez telefonul, o sa fiu nevoit sa recumpar aplicatia?

 14. Adrian Gudus a zis

  Istvan: Sa presupunem ca am cumparat o aplicatie. Daca imi resetez telefonul, o sa fiu nevoit sa recumpar aplicatia?

  Raspunsul il ai in textul de deasupra tutorialului pe care vad ca nu te-ai obosit sa il citesti. Daca in Setari sectiunea “Creati o copie de rezerva si restaurati” ai bifate “copiati o copie de rezerva” si “restabilire automata” atunci cand achizitionezi alt dispozitiv, indiferent ca e tableta sau smartphone si indiferent de model, daca te vei loga cu acelasi cont google pentru care ai avut cele doua optiuni bifate (mai sus mentionate) toate contactele, fotografiile, aplicatiile, datele acestora, setarile, wallpaper-ul, bookmark-urile vor fi restaurate pe noul dispozitiv.

 15. Adrian Gudus: Daca ai activa 3D Secure, nu iti va functiona. Intrebati la banca de eventualele protectii ce pot exista pentru cardul vostru, mai ales daca este vorba despre un card cu administrare online. Eu am folosit un card cu administrare online BT24 cu SMS/Token MasterCard de la Transilvania

  Dar Adrian cred ca nu sunt suportate cardurile maestro dupa cate am citit nu-i asa?

 16. Eu am o suparare pe tranzactile online.
  Mi-am cumparat FIFA 12 din Play Store cu 4,5 euro, jocul are doar cativa mb, l-am rulat si atunci se descarcau fisierele jocului de la EA Sports, pana sa terminat de instalat, au trecut 15 minute si nu o mai pot dezinstala. Problema cea mai mare este ca jocul merge foarte sacadat, si culeorea ierbi este galbena, de nu se vad nici jucatori, pur si simplu nu m-am putut juca.
  Consider ca mi-am luat teapa, iar de atunci nu mai dau nici un ban pe orce fel de aplicatie pentru ca nu merita.
  De atunci cand vad aplicatii comerciale, le cumpar imi fac un backup la apk cu App Backup & Restore si raman si cu banii.
  Folosesc card Visa de la Raiffeisen, si nu am intampinat nici un fel de problema.

 17. as avea o rugaminte sa se faca un tutorial cum putem pune linux de ex ubuntu de pe hard fara a fi nevoie de un stic sau cd . ( stiu ca de win7/8 este unu si imi e f util). va rog mult.

 18. Intreb si eu ,stie cineva: Cum se face “pinch to zoom” in Android mini pc cu o telecomanda “air mouse” tip Mele in afara de dublu click?

 19. va rog di suflet dacami puteti spune cum as putea scapa de sagetica de pe shorchut

 20. De cateva zile intampin o problema cand doresc s-a descarc indiferent ca este aplicatie sau jocu imi apare o eroarea jos in stanga deasupra la Taskbar urmatoarele : javascript:void(0) si nu pot sa downloadez nimic.
  Multumesc anticipat.

 21. Adrian Gudus a zis

  mitru: va rog di sufletdacami puteti spunecum as putea scapade sagetica de pe shorchut

  Exista deja un tutorial pe aceasta tema, foloseste casuta CAUTA din dreapta sus pentru a gasi tutorialul.

 22. Salut!
  Poate cineva sa-mi spuna , va rog , daca se pot VINDE aplicatii in Play Store daca developerul e in Romania? (cu cont bancar al unei banci situate tot in Romania)

 23. era bine daca puteam sa platesc cu creditul de pe cartela ar fi fost mult mai usor asa nu am curaj sa imi bag datele acolo, sunt multi care au fost pagubiti in modu asta

 24. Adrian Gudus a zis

  deceba: era bine daca puteam sa platesc cu creditul de pe cartela ar fi fost mult mai usor asa nu am curaj sa imi bag datele acolo, sunt multi care au fost pagubiti in modu asta

  Vorbim totusi despre o companie, nu despre o firma fara renume de la coltul străzii. Nu cred că este cazul sa fim atat de paranoici. Cu siguranță în cazurile auzite de tine era vorba de cu totul alt ceva și situația era alta.
  Și totuși, ca sa stai mai linistit, te duci frumos la banca, iti faci un card pe care il folosești exclusiv pentru play store si in a carui cont transferi maxim 100 lei. Nu sunt primul si nici ultima persoana care își folosește cardul pentru a achiziționa aplicații.
  Ce nu știi tu probabil este că google nu doar câștigă banii ci și dau foarte multi bani editorilor de site-uri prin programul adsense si youtube partner.

 25. Am achizitionat un soft de pe Play Store si pe langa pretu afisat |13.41 RON |1 |13.41 RON | a fost adaugat si TVA. Ar trebui specificat ca se adauga si tva pe langa suma afisata
  —————————————————————————————-
  1 |Poweramp Full Version Unlocker |13.41 RON |1 |13.41 RON |
  —————————————————————————————-
  VAT:3.22 RON (0.96 USD)
  Total Purchase Price:16.63 RON (4.95 USD)
  VAT:3.22 RON (0.96 USD)
  Total Purchase Price:16.63 RON (4.95 USD)

  pret final 16,63 ron

 26. nimo: Am achizitionat un soft de pe Play Store si pe langa pretu afisat|13.41 RON|1|13.41 RON| a fost adaugat si TVA. Ar trebui specificat ca se adauga si tva pe langa suma afisata –––––––––––––––––––––––––––––- 1|Poweramp Full Version Unlocker|13.41 RON|1|13.41 RON| –––––––––––––––––––––––––––––- VAT:3.22 RON (0.96 USD) Total Purchase Price:16.63 RON (4.95 USD) VAT:3.22 RON (0.96 USD) Total Purchase Price:16.63 RON (4.95 USD)

  pret final 16,63 ron

  Pentru asta ar trebui sa multumesti guvernului Romaniei.
  Avem impozit pe salarii.
  Impozit pe profit.
  Accize la carburanti (ca doar energia este un lux).
  Asigurare de sanatate pentru care nu primesti nimic.
  Tva pentru orice cumperi.
  Taxe pe autostrazi.
  Taxa pe drumuri nationale (rovinieta).
  Astea sunt doar cateva dintre biruri, mai sunt multe care nu-mi vin in minte, dar pentru care platim, pentru ca nu scapa nimeni.
  Din 10 lei pe care-i castigi pe luna, la guvern ajung intr-o forma sau alta vreo 8 lei.
  Bucurati-va de cei 20 % care va raman.

 27. De ce imi da eroare de fiecare data cand vreau sa cumpar ceva de pe google play desi am un card valid. Trebuie sa am cont in USD???

 28. salut , din cauza ca se incearca o plata fara CVV, SAU CODUL DIN SPATELE CARDULUI TAU , DE 3 NUMERE
  in mod automat este respinsa , trebuie sa mergi la banca ta si sa le spui sa-ti modifice suma care poate fii platita fara cvv, sau fara ca tu sa introduci cele 3 numere. dureaza o secunda.

  un salut

 29. Salut Adrian,stii cumva jocuri faine pentru telefoane performante , (S4,note 2) ,tableta performanta (galaxy note i9020 4g) am si eu nevoie de jocuri pentru vacanta mea in strainatate,astept mesaj cat mai repede de la tine .Multumesc mult

 30. Salu am si eu o nelamurire. Cum pot scoate un cont pe care l.am inregistrat deja in magazin play? Vreau sa folosesc altul si vreau sa il sterg pe celalalt..

 31. buna. am o problema. am card Visa de la Banca transilvania. cand dau finalizare comanda imi da eroarea : Comanda a fost refuzată, deoarece a fost considerată ca având un risc mare. Încercați din nou peste 30 de minute. am incercat peste 30 min , la fel . ce poate sa fie? mentionez ca am bani pe card, iar cardul e facut sa fie folosit online. astept raspuns. stima

 32. Buna am o intrebare daka desigur ma poate ajuta cinewa cind doresc sa descarc o aplicatie de pe magazin plai imi da erorea,,nu sa putut descarca din cauza unei erori.(923)ma pote ajuta cinea astaept r/s..

 33. Adrian Gudus a zis

  Desi nu ne-ai spus ce versiune de Android folosesti (imaginandu-ti probabil ca vom ghici noi sau ceva) fa urmatorii pasi:
  Mergi in Settings (Setari) > Apps (Aplicatii) > atingi Magazin Play > atingi butoanele urmatoare: “Opriti fortat”, “Goliti memoria cache”, “Stergeti datele”
  Repornesti Magazin Play

 34. Alex Android a zis

  Salut !
  La finalul tranzactiei,dupa ce am completat tot ce mi se cerea,am apasat cumparati,iar dupa mi-a aparut urmatoarea eroare:
  ,,Cardul de credit care se termina in **** a fost refuzat.Selectati alta metoda de plata”(unde * reprezinta ultimele 4 cifre ale cardului meu).
  Aveti idee ce e de facut?Multumesc 🙂

 35. imi puteti spune si mie ce pot face sa aflu codul asta de la valorificati codul google play ?? nu pot cauta nimic

  • Adrian Gudus a zis

   Valorificați codul nu îți este util. Este o opțiune pentru cei din statele unite și alte țări prin care cumpărând anumite servicii, produse, abonamente, primești un cod de reducere în valoare de X dolari. Acel cod îl introduci la “Valorificați codul” și astfel obții o reducere de X dolari din valoarea aplicației, jocului.

 36. Si ce pot face casa pot descarca app din magazin play ca nu imi merge nici nu cauta nici nimic imi zice nicio conexiune am versiune de magazin 4.8.20 .. am un telefon Yezz Andy A5EL Android 4.4.2 spuneti si mie ce e de facut va rog frumos !! Multumesc

 37. Vreau sa iau o carte de pe google play care este gratuita, insa imi cere numarul cardului. De ce ? Cum pot proceda ?

 38. Se pot cumpara apps cu coduri paysafe??ca daca nu ar fi ceva sa faceti cu coduri paysafe !! Dar ramane intrebarea se poate cumpara apps cu codyri paysafe ???

 39. Tu esti baiat destept. De ce nu faci un tutorial cum sa obtii orice aplicatie For free, chiar daca costa? Sunt o gramada de explicatii pe google , despre treaba asta. Scrii pe google how to get any apps for free on android si faci un tutorial in romana, ca acolo ,eu nu prea inteleg. Am reusit doar sa cumpar chestii in jocuri, cum ar fi, gold, money si etc Pe gratis , daca era sa dau eu banii pe ele, cred ca depaseam 1000 euro pana acum.. Am facut asta cu Aplicatia ” F…….” Si ” m…….” dar e nevoie sa ai device-ul Rotat ca sa poata sa-ti ruleze freedom si marke-ul. numai ca e nasol ca nu poti sa descarci jocuri de pe google play , care costa, decat sa-ti cumperi tot ce vrei in orice joc. e un fel de „gift card” , Doar ca numai in joc merge , nu si pe google play. Scrie-mi daca , ai de gannd sa faci asta. Merci. Salut.

 40. Salut,am si eu o problema.
  Problema consta in faptul ca dupa ce am completat datele necesare cerute de cei de la magazin play si am apasat cumparati imi apare urmatoarea fraza : Eroare.Cardul de credit care se termina in 8980 a fost refuzat.Selectati o alta metoda de plata.
  Acum problema este ca am incercat cu 2 carduri,tot de la visa si problema in apare.

 41. am si eu o intrebare!?vreau sa fac o aplicatie si sa o pun pe google play ….pentru cei care au facut….va rog sa-mi explicati metoda de plata pas cu pas…Multumesc!sau care e cea mai sigura metoda!~

 42. Sal am jucat un jic si am cumparat 12000 gold =400ron cu cardu visa dar nu am bani pe el si cum de a mers ? Sau imi vine vre-o rambursare cand platesc la bank????

 43. Ok ms si daca ma retrag de la card tot trebuie sa ii dau inapoi acei bani ca e card international sau aia de la banca imi vine vrro rambursare

 44. Salutare.
  Am o intrebare.
  Prietenei mele ii place foarte mult Superstar Life daca ati auzit de el dar nu poate sa doneze pentru el pentru ca nu are un card cu care poate face asta.
  Eu pot cumpara prin orange bill. si intrebarea mea este urmatoarea.
  Daca ma loghez cu contul ei de google plus pe telefonul meu si ii cumpar un pachet de gems, cand se va loga inapoi pe device-ul ei, va mai avea pachetul de gems care l-am cumparat sau acesta ramane pe dispozitivul meu.
  As dori un raspuns rapid daca se poate.
  Multumesc.

 45. daca cumpar o aplicatie imi ia din cont exact (ex 15.77RON)20ron?sau mai mult?
  (este si pe magazin play sub denumire de radioactivity counter)
  mi-e frica sa nu fie vreo smecherie
  daca cumpar aplicatia o sa-mi mai ceara vreo data sa o cumpar?
  Multumesc

 46. eu le scot gratis aplicatiile de pe google.com fara nici un ban, sint siteuri de unde poti scoate orice gratuit

 47. Nu pot sa platesc pe google i mi apare mesajul” nr card de credit nevalidat ” card bancar visa de la banca romaneasca …cine valideaza nr cardului pentru plati pe google ….banca a activat cardul…..

 48. Dacă am fosit card pe google play mă poate vede vreo bancă că am folosit card de credit, acel card e din Italia

 49. Dacă am fosit card pe google play mă poate vede vreo bancă că am folosit card de credit, acel card e din Italia termitem un mail pe adresa mea [email protected] mersi

 50. De ce nu pot sa șterg card de pe google play dau remuve si ma trimite in alta pate

 51. Vreau să cumpăr un joc de pe magazin play .dar nu am card de credit am un tichet de credit .cum pot sa schimb metodmetoda de plata

 52. Salut!
  Am 2 conturi pe google play si vreau sa cumpăr ceva într-un joc…pe un cont am bani si pe unul nu am si cand vreau sa cumpăr imi apare mereu cel fata bani si nu stiu ce sa fac

  • 1. Cumperi aplicația pe un telefon, tel 1
   2. Bagi contul si-n celălalt telefon tel 2 (in magazin play).
   3. Instalezi aplicația și pe tel 2
   4. Scoți contul de pe telefon 2.

   Problema este că pe tel 2 nu vei mai putea instala update-uri pentru aplicație, ci vei rămâne cu versiunea instalată prima oara.

 53. BIRLEA NICOLETA a zis

  Buna ziua am o singura intrebare: cum se face ca atunci cand se efectueaza o tranzactie in CEEA CE priveste cumpararea de i-theme pt jocuri ( clash royale) beneficiarii cardurilor nu sunt instiintati prin ‘ sms sau orice Alta metoda daca e de acord sau nu cu tranzactia respectiva .?……De curand sau mai exact pe data de10.10.17 fiul meu in varsta de 9 ani se juca jocul mentionat mai sus si din dorinta de a urca tot mai sus ( la nivele) a cheltuit toate economiile FAMILIEI respectiv 45000 lei care erau pe card si 45000 retroactiv ( bani care au intrat in contul benefjciarului adica taralui care a fzcut o singura tranzactie de inceput apoi in contul ( Google )??????Ma intreb ce s-ar intampla daca as informa PFOTECTIA CONSUMATORULUI ??? IN CELE DIN URMA ASA VOI FACE.
  VS UREZ O ZI PLACUTA CA A MEA!!

Speak Your Mind

*