Trebuie sau nu trebuie sa instalam service pack 1 pentru windows 7 ? – tutorial video

Salut prieteni, pe data de 22-02-2011 a fost lansata versiunea finala a mult asteptatului Service Pack 1 pentru Windows 7 si Windows Server 2008, acesta este un pachet ce contine majoritatea update-urilor importante livrate prin intermediul windows update de-a lungul timpului pentru windows 7 si server 2008.
Pe langa update-uri si alte “minunatii”, Microsoft a adus cateva imbunatatiri, RemoteFX si Dynamic Memory sunt doua functii importante mai ales pentru server 2008 sau pentru cei dornici de virtualizare pe Windows 7. Cea mai importanta imbunatatire adusa lui windows 7 ar fi rezolvarea comportamentului ferestrelor din explorer care trebuie sa se deschida la logon, acestea se deschideau unele peste altele si nu in locurile unde erau lasate de user la logoff sau shutdown (asta imi pace). O alta imbunatatire interesanta dar mai mult tehnica este suportul imbunatatit pentru Advanced Format (512e), aceasta ne aduce cu un pas mai aproape de marea standardizare 4K, care sincer nu stiu de ce se lasa asa de mult asteptata, pentru userul obisnuit asta nu este o umbunatatire ce va fi resimtita in viitorul apropiat, pe viitor userul va castiga pana la 12% spatiu pe hard si 1% spor de performanta. Printre altele se regaseste si imbunatatirea stabilitatii sistemului cand se transmite sunetul prin HDMI.
Daca ar fi sa tragem niste concluzii ar trebui sa spunem ca acest service pack nu vine cu nimic spectaculos pentru userul de rand, cei ce au update-urile la zi nu vor simti nicio diferenta, in schimb cei ce nu au facut update-uri vor obtine odata cu instalarea SP1 un spor de siguranta, se stie ca majoritatea update-urilor sunt menite sa acopere brese de securitate ale sistemului de operare sau a sistemului de operare in contextul folosirii altor aplicatii.
In acest tutorial video am povestit mai pe larg despre acest service pack, acest pachet nu este obligatoriu mai ales pentru cei cu windows-uri OK si update-uri la zi, el pote fi instalat prin intermediul windows update sau direct, descarcand imaginea ISO sau executabilul de pe site-ul Microsoft.

Download service pack 1 pentru Windows 7 si Windows Server 2008.

ATENTIE.

Inainte de orice este bine sa faceti un BACKUP.
Nu descarcati sp1 decat de pe site-ul oficial Microsoft.
Nu folositi windows piratat, mai jos aveti o portita de evitare a pirateriei.

https://www.videotutorial.ro/?p=2484

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Cismaru Cristian

 

 

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (38)

  • Cristi eu am un windows 7 ultimate x64 piratat si am descarcat sp-ul de pe pagina oficiala de la microsoft... spre surprinderea mea mi la gasit valid si ma lasat sa descarc sp-ul fara nici un fel de problema, am sp-ul instalat de cand ai facut primul tutorial cu sp1 pentru windows 7 si nu am avut nici un fel de problema cu windowsul... microsoft baga mana in foc ca este valid (glumesc), si am si automatic update activat si tot asa fara nici o problema.. ms pentru totoriale faceti o treaba foarte buna

  • O sa iti trimit Cristi ala , dar la tutorial eu am un Win 7 x64 Enterprise si nu mia cerut niciodata sai fac sp1 poate simte ca nul vrea , dar eu manual nici ca nul bag , cand cere el atunci , de restore logo nu stiam dar vazusem undeva intru clip ca se deschideau 5 ferestre de odata dar nu stiam cum . Bun tutorialul am vazut ca pusesei pauza putin . Bafta !

  • salut eu am folosit windows 7 loader ca'sa activez windowsul ( win 7 ultimare x86)
    luat dp torrente...
    in fine ( este activat cu genuine zici ca iam bagat licenta
    voi avea vreo problema in viitor ?
    nu am instalat sp1
    dar am activate updadeurile,...

    • Mihai: salut eu am folosit windows 7 loader ca’sa activez windowsul ( win 7 ultimare x86)
      luat dp torrente…
      in fine ( este activatcu genuine zici ca iam bagat licentavoi avea vreo problema in viitor ?
      nu am instalat sp1
      dar am activate updadeurile,…  

      Faza e urmatoarea:

      Atentie! Daca folositi un sistem de operare Windows 7 crackuit/nelegitim/non-genuine/piratat/etc, SP1 contine inclusiv updateul KB971033 pentru validarea licentei sistemului (Windows Activation Technologies).

      Deci se poate instala SP1 si cu o licenta piratata fara probleme dar cu conditia sa nu faceti updateul KB971033 pe care vil trimite microsoft dupa instalarea lui SP1.

      100% working....

      • niyku:
        Faza e urmatoarea:Atentie! Daca folositi un sistem de operare Windows 7 crackuit/nelegitim/non-genuine/piratat/etc, SP1 contine inclusiv updateul KB971033 pentru validarea licentei sistemului (Windows Activation Technologies).Deci se poate instala SP1 si cu o licenta piratata fara probleme dar cu conditia sa nu faceti updateul KB971033 pe care vil trimite microsoft dupa instalarea lui SP1.
        100% working….  

        Asa este, ai perfecta dreptate. Mersi pt. informatie. Dupa ce am vazut tutorialul am deschis update la Win7 si erau bifate spre download 7 pachete de securitate. Cel de-al 8-lea era KB971033 dar era nebifat. Iata ca totusi Microsoft a capatat bun simt in urma amenzilor ametitoare pe care le-a primit. Precizez ca am Windows 7 Ultimate x32, luat de pe torrente, cracuit, i-am pus SP1, l-a verificat cu Genuine, mi-a zis ca e OK (ca doar l-am primit cadou de la nea Bilica). Traiasca softwarele free! Cand vrei, Poti.

  • salut,
    pt. win cu licenta.
    dupa o formatare si instalare noua win7. e mai indicat sa instalez sp1 inainte de a intra pe net.offline, sau sa-l descarc online cu win update ???

    mersi

  • un tutorial foarte bun
    si eu de exemplu folosesc HDMI din cauza ca este o claritate foarte mare fata de mufa vga si se transmite si sonorul

  • Foarte bun tutorialul. Ai lamurit chestia asta cu SP 1. Cand faci gidul cu unitatea performanta pe bani putinei, asa ai promis la ultimul gid cu unitatea de 10 milioane! Mult noroc in continuare!

  • Se poate introduce SP1 si la Windows 7 "pregatit/crack-uit/.." ,folosind softul Vlite (vedeti tutorialul).

  • :)) "Nu folositi windows piratat" sa fim seriosi cati dintre noi cumapara un cd care costa 500 lei :| si se poate gasii pe torrente gratis...

  • Faci niste tutoriale bune pentru cei care nu se pricep. Ce este enervant ca te repeti de multe ori mai gresesti mai nu stiu ce ... fai si tu o treaba de la inceput buna vezi daca iti merge si apoi inregistreaza-te ca tragi mult de timp ce poti face in 3 minute se plictiseste lumea

    • vlad: Instaleaza si drivere?  

      Pentru instalarea driverelor, te duci sus in casuta de cautare din dreapta de pe margina neagra si scrii asa: Instalare drivere, language pack limba Romana si multe altele prin Update pe Windows 7 si vista, dai enter si vei gasi tutorialul

Related Post

This website uses cookies.