Transforma un PC, într-un Chromecast, cu AllCast Reciver

Transforma un PC, într-un Chromecast, cu AllCast Reciver

Cum putem transforma un PC, într-un Chromecast, pentru streaming-ul de pe telefon pe PC, cu aplicația AllCast Reciver pentru Chrome.
Acesta aplicație (plugin) pentru Google Chrome, ne permite sa transformam PC-ul, într-un adevărat Chromecast sau receptor miracast.
Ce putem sa facem cu AllCast Reciver ?
1. Putem viziona filmele din telefon pe ecranul PC-ului.
2. Putem asculta muzica din telefon pe difuzoarele laptop-ului.
3. Putem vedea pozele din telefon, pe ecranul mai mare al PC-ului.
4. Putem proiecta întregul ecran Android pe monitor / desktop.
De ce avem nevoie ?
1. Aplicatia AllCast Reciver pentru Chrome (PC)
2. Aplicatia AllCast pentru Android (streaming filme, muzica, poze)
3. Aplicatia Mirror beta (proiectarea intregului ecran Android pe PC)
4. Setări firewall, permiteți traficul de intrare pe TCP și UDP, pe portul 53515.
Cu acesta metoda, puteți refolosi un desktop sau un laptop mai vechi, cu care oricum nu mai aveați ce face.
Un device perfect pentru acesta sarcina, este Mini PC-ul Intel Compute Stick STCK1A32WFC, care este un stick cu Windows, care poate face treaba unui desktop entry level fara probleme. Intr-un astfel de rol, stick-ul Intel este o afacere mai buna decat Chromecast-ul, putand rula video in diferite formate, mai fluent.
Tutorial video – Transforma un PC, într-un Chromecast, cu AllCast Reciver


Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. De unde ai luat portul?

 2. Intel compute stick m3 face furori in Franta.

 3. nu merge am facut exact cum ai zis imi arata cautare in curs

 4. Am obsevat ca poti folosi Lansatorul de aplicatii Chromepe Windows 10. Ce pot face sa am si eu Lansatorul de aplicatii Chrome? Folosesc Windows 10, iar problema este urmatoarea: dupa ce instalez orice aplicatie din magazinul Chrome se deschide acel lansator si dupa cateva secunde dispare?

 5. Pentru Mirror Beta e nevoie de root. E inutil pt mine. AllCast nu vede cardul SD. Alta aplicatie nu se gaseste?

 6. cristi de ce nu faceti tutoriale si pt linux? ca eu unul nu mai folosesc win doar extrem de rar. si tot mai mai multa lume renunta la win ca e un mare C***T. tot am intrebat si nu s-a raspuns. sper acum sa imi raspunzi. ca

 7. eu folosesc videostream si pun filme direct pe televizor din pc sau telefon

 8. e ok.adica merita incercat.dar pentu lynux e varianta?sau cum pot sa fac ca eu am lynux mint?

 9. Eu folosesc BubbleUPnP , allcast nu imi da subtitrarile.

 10. Videostream merge foarte bine. Am varianta Premium si pot sa fac cu usurinta playlist-uri .Recunoaste multe formate video si audio. Se pot face inclusiv playlist-uri mp3, prin simpla “tragere” a pieselor video sau audio sau chiar selectand toate piesele dintr-un folder. Ordinea pieselor din playlist se poate modifica dupa preferinte , sau se pot sterge din playlist piesele (video sau audio) daca nu corespund exigentelor dvs. Suporta subtitrari cu o multitudine de obtiuni. Fonturile se pot mari sau micsora in functie de preferinte .

 11. nu imi merge nu se conecteaza nu stiu de ce am facut totul exact si mam uitat la tutorial de mai multe ori

 12. Marius Nechifor a zis

  Totuși cu Videostream sacadează, dacă filmul e full hd. Am net de la UPC, cu abonamentul de 500 mega. Momentan folosesc versiunea gratuita cu Chromecast 2. Nu știu dacă versiunea comercială, ofera calitate fără întreruperi.

 13. Cătălin a zis

  Dacă am bitdefender .
  Cum ajustez firewall UDP/TCP ports 53515???

 14. am tot incercat dar nu se conecteaza ramane pe cautare conecsiune .
  Scuze acel port – 53515 – e valabil si in afara tari ? depilda in Italia
  Multumesc

 15. buna am un huawei P8 lite si daca incerc sa il conectez la Chromecast cu aplicatia mirror am o intirziere mare daca folosesc leptopul functioneaza bine, a mai intimpinat cineva aceasta problema ?
  felicitari pt intreaga activitate……………

 16. merge…multumesc, Cristian !… daca aveti antivirus cu firewall trebuie sa-l setati si pe acesta sa permita conexiunea aplicatiei allcast din telefon, doar setarea windows firewall nu este deajuns…

 17. Buna Cristian, salut in primul rand echipa de la videotutorial.ro, continuati tot asa, rezultate f bune, tutoriale rapide, bine gandite, f utile, pentru o gama larga de utilizatori IT. Intrebarea mea este pentru aceia care au deja un sistem sau mai multe mai vechi de 8-10 ani, si suntem o gramada, un tutorial cu utilitatea acestora in special daca multe sisteme consuma mai putin curent (personal am 2 sisteme sempron la 1750 mhz real 1gb ddr1), aplicatii pt ele gen pfsense, free nas, sau altele mai utile, poate nu toti vrem sa cumparam un ruter din seria BlackDiamond, poate vrem sa avem un nas, o camera video de supraveghere, un repetor wireless, sau de ce nu ca se cere si este la moda un ruter cu incorporare sistem complet de smart home. Chiar ar merita cel putin un tutorial pe acesta tema, sunt sigur ca cererea ar fi imensa. Apreciez la voi stilul caracteristic de prezentare, un limbaj f docil, prietenos, o gluma sau o analogie buna atunci cand se cere, informatii f utile la indemana tuturor celor care ,,iubim tot ce tine de IT”.

Speak Your Mind

*