Transfer rapid de fisiere mari intre doua calculatoare aflate la distanta cu SSFT – tutorial video

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vorbim despre o metoda foarte rapida de transfer a fisierelor catre prieteni, colegi, rude, etc. Transferul il vom realiza folosind o micuta aplicatie portabila ce nu necesita instalare si poate fi rulata pe Windows 98/ME/XP/Vista sau Windows 7. Conexiunea intre cele doua calculatoare (cel ce trimite fisierul si cel ce receptioneaza fisierul) se realizeaza prin TCP IP astfel veti beneficia de toata latimea de banda alocata de providerul vostru de internet pentru a efectua transferul de fisiere. Acesta poate face transfer de fisiere si in NAT. Un atu al acestui softulet este ca acesta are capabilitatea de a relua un transfer intrerupt. Daca din greseala anulati transferul sau pierdeti conexiunea internet, la retrimiterea aceluiasi fisier, acesta va relua downloadul de unde a ramas. Acesta fiind spuse, va invit sa urmarim acest tutorial video pentru a vedea cum trebuie sa procedam exact.

NOTA: Daca folositi un firewall, acesta ar putea bloca aplicatia si preventiv ar fi indicata adaugarea acesteia ca exceptie in firewall. Deasemenea daca folositi un router, va fi necesar sa creati un port forwarding pentru portul specificat de voi in aplicatie. Puteti urmari tutorialele noastre legate de Port Forwarding in cazul in care nu stiti cum sa faceti acest lucru.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Pe rubrica de comentarii incercati sa ramaneti cat de cat pe subiect, astfel putem oferi si altor vizitatori un tutorial + comentarii relevante, comentariile pot fi un ajutor in plus pentru userul cu probleme sau cu dorinta de a invata.
Inainte de a pune o intrebare incercati sa cautati printre comentariile mai vechi, de cele mai multe ori exista deja raspuns la intrebarea voastra.
Folositi mai mult categoriile din partea de sus a site-ului si motorul de cautare din partea dreapta sus pentru a ajunge rapid la ceea ce va intereseaza, avem peste 500 de tutoriale care acopera cam toate genurile de softuri, noi le-am realizat, voi trebuie doar sa le cautati si sa le urmariti.

Instructiuni de folosire videotutorial.ro

Motorul de cautare.
Daca de exemplu aveti o problema cu Yahoo Messenger, puteti introduce in motorul nostru de cautare termeni ca: Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess, problema messenger, eroare messenger, etc, veti vedea ca o sa aveti de unde alege.

Categoriile.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa. Pentru a gasi ceva legat de Yahoo Messenger cu ajutorul categoriilor va puteti duce pe categoria:Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, de acolo va puteti duce pe subcategoria Yahoo, in final, cu ajutorul acestor filtre veti ajunge pe o pagina unde sunt numai articole legate de Yahoo Messenger sau Yahoo Mail.

Arhivele.
Pe pagina Arhive puteti gasi toate tutorialele noastre organizate frumos pe zile, saptameni, luni si ani.
Totul este logic, trebuie doar sa urmati logica.
Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (37)

  • sunteti cei mai tari daca puteti sa faceti un tuturial cu componente pc pana in 2000 lei va multumesc

    • manu:
      sunteti cei mai tari daca puteti sa faceti un tuturial cu componente pc pana in 2000 lei va multumesc

      Salut Manu . S au facut tutoriale referitoare la configurarea unui calculator din piese. Daca nu gasesti , te pot ajuta eu sa ti faci o configuratie pentru un calculator pana in 2000 de ron . Ma poti gasi pe mess : retex_24bbc . Ma ocup de asa ceva in viata de zi cu zi si cred ca te pot ajuta si pe tine.

  • Salut
    Foarte interesant softul . Chiar aveam nevoie de asa ceva mai ales ca este si portabil. Ca o sugestie : m-ar interesa daca exista vreun program care poate face automat o retea intre 2 pc uri legat la un router. Ar fi foarte interesant un tutorial despre acest lucru. Mult succes in continuare !

    • retex:
      Salut
      Foarte interesant softul . Chiar aveam nevoie de asa ceva mai ales ca este si portabil. Ca o sugestie : m-ar interesa daca exista vreun program care poate face automat o retea intre 2 pc uri legat la un router. Ar fi foarte interesant un tutorial despre acest lucru. Mult succes in continuare !

      si eu as vrea un tutorial pe acest subiect....

      cu acest program se poate transfera si intro retea lan????

  • Foarte bun acest program,incercati sa faceti un videotutorial si despre DirecTransFile,mi se pare un program foarte bun

  • problema! bag ip-ul urmez toti pasii specificati de dvs si numai conection faild spune ma puteti ajuta?

    • ASSASSIN80:
      dIN PACATE NU MERGE IMI DA ERROR : CONNECTION FAILED

      costin:
      problema! bag ip-ul urmez toti pasii specificati de dvs si numai conection faild spune ma puteti ajuta?

      Ati citit textul de deasupra tutorialului? in special acea "NOTA" trebuia citita....

  • Nu faceti un tutorial despre "BitDefenderimunizer" pentru protectie impotriva virusilor pe stickuri usb stiu ca sa mai facut un tutorial de acest gen cu panda usb vaccine dar asta e ceva mai nou
    multumesc!

  • Revin cu amanunte problema cu acea eroare apare numai cand vreau sa trimit ca de trimis merge ca uns ,care ar fi problema , ma paote ajuta careva???

    • ASSASSIN80:
      Revin cu amanunte problema cu acea eroare apare numai cand vreau sa trimit ca de primit merge ca uns ,care ar fi problema, ma paote ajuta careva???

  • Hfs (Http File Transfer ) e mai tare ca ssft merge sa dai sher la tot compu
    nu numai la un sigur fisier

    Si e si portabil si merge ca pagina web

    Si chiar daca aveti ip dinamic merge pe el dyndns no-ip etc

    Foarte misto

  • salut baieti ati putea face un tutorial despre cum se poate pune un logo pe un filmulet asa cum apare la tv acolo intru colt cum ar fi pro tv antena 1 etc multumesc mult

    • Oktav:
      imi da error

      Iti da error pentru ca nu ai citit textul de deasupra tutorialului video, in special ce este scris la "NOTA"

Related Post

This website uses cookies.