Transcodare video bulk simultan cu Prism, nu conteaza rezolutia / formatul

Transcodare video bulk simultan cu Prism
Transcodare video bulk simultan cu Prism

Despre ce este vorba in tutorialul cu transcodare video bulk simultan cu Prism ?

In acest tutorial video este vorba despre transcodarea, sau convertirea daca vreți, a mai multor fișiere video simultan. Transcodare video bulk simultan cu Prism – tutorial video.

De ce ar dori cineva sa convertească mai multe fișiere video simultan ?

Sunt cazuri in care avem colecții întregi video, formate din zeci, sute si chiar mii de fișiere video, in care sunt surprinse amintiri de familie, cu prietenii, înregistrări vechi sau filme clasice pe care cu greu le poți găsi in ziua de azi.

Ca sa poți viziona acele fișiere vechi pe dispozitive moderne, avem nevoie sa transcodam, adică sa trecem dintr-un format in altul fișierul video, astfel le putem nu numai viziona, dar le si putem eticheta si gestiona mult mai bine, pentru ca formatele mai noi ne oferă mai multa flexibilitate.

Cum ce soft transcodam mai multe fișiere simultan ?

Pe piață se găsesc multe programe capabile sa transcodeze fișiere video bulk, adică “vărsare” sau “la grămadă”.

Unele programe accepta doar un singur format de intrare, altele nu oferă prea multe opțiuni la formatul de ieșire. Altele pur si simplu consuma prea multe resurse.

Programul pentru conversia mai multor filmări deodată la care m-am oprit eu azi nu este ales întâmplător, pentru ca l-am folosit si eu recent pentru vreo 1100 de fișiere video, pe care am fost nevoit sa le modific puțin.

Prism Video File Converter – convertor video bulk

In urma folosirii mai multor programe m-am oprit la Prism Video File Converter, pentru ca este cel mai flexibil cu pentru ca a fost programul cu care eu m-am înțeles foarte bine in ultimele zile.

Poți sa ai MKV cu AVI si FLV amestecare la rezoluții diferite, pe Prism Video File Converter nu-l interesează, le accepta pe toate.

Download Prism Video File Converter

Cum se folosește programul Prism de conversie automata a mai multor fișiere video simultan ?

Modul de folosire a softului Prism Video File Converter este super simplu.

Nu trebuie decât sa selectezi fișierele video, sa alegi formatul de ieșire cu opțiunile aferente , indici unde este folderul de ieșire si apeși convert.

In varianta trial a programului puteți sa convertiți maxim 48 de fișiere. Daca aveți nevoie sa convertiți mai multe, ori cumpărați programul, ori alegeți sa-l rulați de mai multe ori in Windows Sandbox (puneți fișierele de intrare si le luați pe cele care sunt gata cu “copy/paste”)

Windows Sandbox
Tutorial Windows Sandbox

Tutoriale asemănătoare despre fișiere video:

Tutorial Deepfake video si Toonificare poze
Tutorial Deepfake video si Toonificare poze
Camera de supraveghere pe televizor live - wireless prin streaming RTSP
Camera de supraveghere pe televizor live – wireless prin streaming RTSP
Mixare video diferite rezolutii formate
Mixare video diferite rezolutii formate

Tutorialul video – Transcodare video bulk simultan cu Prism

Tutoriale similare


Despre Cristian Cismaru

Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.
Invat ca sa va invat !

Comments

 1. Peste 200000 canale tv, filme+seriale ( HBO, Netflix, Disney etc ) calitate HD si chiar 4K , filmate de mine de pe telefon cu conexiune mobila destul de slaba, in fiecare film e un player diferit. Posturile merg pe pe smartphone android/iphone, PC/laptop cu windows/mac/linux si chiar smart tv ori android box. De ce sa platesti abonament la cablu cand le poti vedea doar cu internet, chiar si gratis 😉
  https://youtu.be/-2U_wJZ0dC8
  https://youtu.be/g0Oxyphmbyg
  https://youtu.be/hO2xOCAhJy4

 2. Apreciez tot ce faci. Esti ghidul meu de multi ani.Te rog ajuta-ma sa activez virtualizarea in ws 10 pe computer cu UEFI,

 3. Trebuie niște resurse PC sau video ceva mai puternice?

 4. Salut Cristian
  Realizeaza videotutorial:
  – cum descarci/inregistrezi continut video pe pc si pe android de pe Youtube cu programe free, tricks and tips.
  Vad ca nu se mai poate. S-a dus si libertatea de pe youtube. Youtube devenise un inlocuitor al posturilor tv la care nu se mai uita nimeni, daca si youtube restrictioneaza totul si pune conditii, atunci nu ne mai uitam nici la youtube, citim carti de joc: Popa Prostu, Pacalici, Tabinet 🙂

  • Nu se mai pot face astfel de tutoriale…bine, se pot, dar “mai marii” internetului o sa ne treacă prin “foc si sabie” daca încercam așa ceva.
   Toate tutoriale pe subiectul menționat de tine, si am avut o grămadă, au fost mai întâi demonetizate iar după aceea au fost șterse direct.
   Atâta vreme cat un subiect încalcă “regulile comunitatii”, acestea nu mai sunt bine primite pe platforma YouTube / Google.
   Calci pe bec, iei penalizare, nu mai faci trafic, nu mai faci bani, faci foamea si așa mai departe
   Regulile sunt reguli….

Speak Your Mind

*