Toate versiunile originale Windows 7 si 8 la download

Salut prieteni, in tutorialul de astazi o sa vedem cum putem descarca gratuit, oficial si legal toate versiunile de Windows 7 si Windows 8.
M-am gandit sa fac acest tutorial pentru ca laptop-urile, ultrabook-urile, se vind fara DVD-ul de instalare ce contine sistemul de operare. Cu toate acestea producatorii fac o partitie ascunsa pe hard disk-ul laptopului in care pun o imagine sau un backup al sistemului de operare de unde puteti da restore in caz ca va virusati sau vreti o reinstalare de sistem. Multi utilizatori nu stiu acest lucru si ajung sa-si piarda partitia de recovery (de restaurare) fie prin repartitionarea hard disk-ului fie prin formatarea totala a acestuia.
Chiar daca ati pierdut partitia de recovery avem posibilitatea sa descarcam gratuit si legal imaginea ISO ce contine sistemul de operare pe care laptopul nostru l-a avut la achizitionare.
Odata cu achizitionarea unui laptop ce vine cu Windows 7 sau Windows 8 vine si licenta pentru sistemul de operare existent pe laptop. Licenta se afla fie pe spatele laptopului fie este integrata in BIOS pentru cei ce aleg sa-si cumpere un laptop sau ultrabook cu Windows 8.
Daca din diferite motive licenta de pe spatele laptopului nu mai este vizibila mai exista o metoda prin care putem recupera licenta sistemului de operare cu conditia ca laptopul sa contina inca sistemul de operare ce se afla instalat pe acesta la achizitionare.
Despre cum se poate recupera licenta Windows 7 sau Windows 8 aveti un tutorial video aici: Cum recuperam cheia de licenta pentru activarea Windows 8 si 8.1
Presupunand ca toata lumea are licenta sistemului de operare la indemana, notata pe ceva, puteti accesa urmatoarele link-uri de download:
Windows 7 Home Premium x86 SP1
SHA1 Hash value: 6071B4553FCF0EA53D589A846B5AE76743DD68FC
Windows 7 Home Premium x64 SP1
SHA1 Hash value: 6C9058389C1E2E5122B7C933275F963EDF1C07B9
Windows 7 Professional x86 SP1
SHA1 Hash value: D89937DF3A9BC2EC1A1486195FD308CD3DADE928
Windows 7 Professional x64 SP1
SHA1 Hash value: 0BCFC54019EA175B1EE51F6D2B207A3D14DD2B58
Windows 7 Ultimate x86 SP1
SHA1 Hash value: 65FCE0F445D9BF7E78E43F17E441E08C63722657
Windows 7 Ultimate x64 SP1
SHA1 Hash value: 36AE90DEFBAD9D9539E649B193AE573B77A71C83
Windows 8 sau 8.1
Daca nu aveti o cheie de licenta si doriti sa folositi sistemele de operare Windows 7 mai sus mentionate, puteti descarca imaginea ISO dorita si o puteti instala si testa gratuit pentru 30 de zile dupa care folositi comanda REARM de inca 3 ori pentru a obtine iarasi cate 30 de zile pentru fiecare comanda REARM. Despre ce este si cum functioneaza comanda REARM aveti un tutorial video aici: Cum sa folosim Windows 7 si Vista fara licenta, legal timp de aproape jumatate de an
Odata descarcata una din imaginile ISO dorite, puteti face un DVD bootabil cu Windows 7 sau puteti face un stick USB bootabil urmarind urmatoarele tutoriale:
Cum facem un DVD sau stick USB Boot-abil cu Windows 7 folosind Windows Vista, XP sau 7
Cum se face un stick usb bootabil pentru instalarea Windows 8
Cum se face un cd bootabil dintr-o imagine iso cu nero
Deasemenea daca nu detineti o cheie de licenta pentru Windows 7 sau Windows 8 puteti descarca gratuit versiunile Enterprise, mai exact Windows 8.1 Enterprise, Windows 8 Enterprise, Windows 7 Enterprise pe care le puteti folosi timp de 90 de zile dupa care puteti folosi comanda REARM pentru a activa de inca 3 ori 90 de zile (pentru Windows 7 Enterprise) si o singura comanda REARM de 90 de zile pentru Windows 8/8.1
Asta va insemna 360 de zile de utilizare gratuita pentru Windows 7 Enterprise si 180 de zile de utilizare gratuita pentru Windows 8/8.1
Pentru a descarca Windows 7 Enterprise si Windows 8/8.1 Enterprise aveti nevoie de un cont Microsoft:
Download Windows 8.1 Enterprise, Windows 8 Enterprise si Windows 7 Enterprise
HashCalc


Adrian: Flamand de informatie si cunoastere, imi place tot ce tine de domeniul tehnic si impartasesc din cunostintele mele cu mare placere. Cei ce se daruiesc altora se vor pierde pe ei insisi dar cu folos, lasand ceva util semenilor. Bucurandu-ma de acest privilegiu, nu voi spune niciodata "nu stiu", ci "nu stiu inca" !

View Comments (137)

  • windows 8 vad ca nu se poate downloada . we can't connect right now . check your internet connection and try again. ma gandeam ca refuza ip-ul de romania. am incercat si de pe ip-uri de germania , sua , olanda si tot asa e. cred ca au ei o problema.

    • Daca aveai un DVD cu Windows 7 sau 8, avea update-uri la zi?
      După instalare poți descarca / instala toate update-urile, in Romania conexiunile sunt foarte rapide. Oricum vad ca Windows 7 este cu sp1, așa ca trebuie sa aibă cele mai importante fix-uri gata instalate.

      • Bucurati-va ca Romania are viteza mare si puteti instala foarte rapid orice ! Internet Italian face Lehamete ! Platesc abonament 39,90 euro pe luna pentru 20 Gbts si imi da 6 Gb de viteza chiar si 3 Gbts cu 3 pc in casa si 3 smartfone am avut viteza si 1G ! Deci asta e italia !

        • Stai așa ca n-am înțeles bine!
          Viteza ta este de 20 Mbps sau 20 Gbps, ma îndoiesc sa ai 20 Gbps.
          Ma gândesc ca ai 20 Mbps, si pentru 40 euro pe luna este foarte slab.
          Chiar daca aici in Romania nu merg toate cum ar trebui, cert este ca o avem pe vitea. Cred ca suntem numărul 1 in lume la pret/viteza.
          O întrebare!
          Cum se incarca site-ul videotutorial.ro pe abonamentul tau, rapid, normal sau greu?

          • Cristian acum am vazut mesajul meu si mesajul tau :) Deci nu este Gbps :)) am scris gresit este vorba de mbps 20 di ghici ca viteza e de 5 maxim 6 mbps si minim garantata este 3 ! apai dupa ce m-au dus cu vorba ca verifica ,ca este o problema tehnica ca, ca bla bla bla.... dupa aproape un an imi spune un operator cam asa: Doamna , atata timp cat in zona dumneavoastra nu este fibra optica nu putem furniza cei 20 Mbps deci noi va trasmitem prin Telecom si cum cablul normal nu are puterea de a va trasmite mai mult altfel cade net.ul ! Ca sa va puteam transmite internet maxima viteza este 6Mbps si minima este 3 Mbps . Am explodat pe moment de nervi . 1 Niste excroci ! 2 opratori Vodafon imi dadea 8Mb -Infostrada 7,8Mbps iar FastWeb care se considera cei mai tari sunt cei mai sarlatani ! De ce spun asta , pentru ca, cu fibra sau fara fibra ei trebuie sa dea pachetul care mi la vandut la inceput cu garantia ca imi va da 18Mbps garantat fara probleme suportand chiar si 3 sum mai multe pc conecctate in acelasi tip pastrand vregventa data de ei 18Mbps pentru toate ! Deci Frauda cu acte in regula ! 2. Am o rugaminte la voi sunteti specialisti in toate , eu , acum am inceput sa iau lecti de la voi urmarind tutoriale pe youtube si am apreciat munca voastra si calitatea de sunet si de explicare ! Am nevoie de ajutorul vostru pentru pc meu Asus . Starup Repair- este problema - am facut Reformatare la el de 3 ori si persista aceasta problema! in partea cu tehnica cu pc-ul nu sunt specialista dar incerc sa ma descurc singura fara sa-l mai duc la reparat de fiecare data ! anul trecut prinsectembrie sau ostombrie a forst Reparat si in decembrie pe data de 16 sau 17 sa stricat - starting windows si se inchidea singur RESTART si tot asa ... acum imi zice sa rezolv aceasta problema , am dat click fix problem si scrie cam asa: Startup Repair - Your computer was unable to start --- Startup repair is checking your system for problems..... Sup acest titlu scrie asa: If problemsare found , Startup Repair will fix them automatically.Yuor compiuter might restart several times during this process. ----------------No changes will be made to your personal files or information. This might take several minutes. ------------- jos bara care indica ca cauta sa-mi rezolve problema si sub am Attempting repairs.... aceeasi poveste se repeta imi da poi din nou iar Pentru a intra in CMD.exe nu stiu ce sa fac si cum sa fac . datele din hard disk nu ma intereseaza si nu vreau sa recuper nimic . vreau doar sa-l repar cum era la inceput . Multumesc astept raspuns daca este posibil chiar si in seara aceasta ! Viteza in Romania este locul 4 in lume si locul 2 in europa ! sincer folosesc Opera mi se pare cea mai rapida din toate motoarele de cautare !

  • Linck-urile din textul tutorialului vor fi sau sunt actualizate daca se integreaza update-uri in imaginile iso ori astea sunt imaginile si le poti descarca si peste 2 ani sau cand ai nevoie si ce au azi in ele vor avea si atunci adica nu mai sufera modificari? W7 enterprise nu are integrat sp1? Intreb ca sa fiu lamurit, stiu sa fac update-uri si sa integrez sp-ul, un tutorial foarte folositor. Am vazut si pc-uri cu licenta pe ele dar fara un cd cu o imagine iso. Legat de acele partitii cu windows, au tot felul de programe integrate, o idee buna este sa creem noi o partitie cu un windows curat sau modificat dupa nevoile nostre. Eu vreu acel tutorial cat de repede se poate si ori ce tutorial folositor legat de acest aspect.

    • Dragii mei, aici nu este ca pe torente. Windows-ul este unul singur, cel original.
      In imaginile iso nu se baga update-uri, se baga decât service pack-uri (care conțin o serie de fix-uri)
      Update-urile nu sunt băgate in windows-uri decât pe torrente.
      După instalare se pot descărca update-urile prin Windows update.
      Oricum majoritatea update-urilor sunt legate de hardware si software-ul folosit pe fiecare Pc.

      • Am intrebat ca stiu nu sa-mi exprim nemultumirea si ca ai auds vorba am facut updateuri pe un windows 7 E prospat instalat cu i5 sandy bridge dar si un intel cu 2 nuclee de 45 nm 131 updateuri, 130 au fost sigur, a durat cam 2 ore la ambele conficuratii si la cel cu i5 a mai gasit si altele dupa ce am terminat cu cele 131 cu conexine de 10 MB la i5 si jumate MB la celalalt , 600 nu chiar jumate, timpul a fost acelas. La w 8.1 am observat ca dureaza mai putin dar dureaza. in concluzie pentru mine update-urile sunt problema pentru ca dureaza apoi mai fa o defragmentare daca nu ai ssd. Nu astept raspuns acum pentru ca nu am intrebat nimic

        • Ca sa nu va incetineasca treaba la calculator, actualizarile pot fi facute pe timpul noptii.

          • Nu am un laptop/pc al meu, pe Ubuntu update-urile dureaza la fel de mult? I-am facut la cineva updatetul de la o versiune de android la alta si am fost placut surprins cat de repede a mers, prin wi-fi l-am facut. Pe windows dupa update-uri mai dau o defragmentare ca sa ruleze cat mai bine insemnand inca ceva timp in plus. Daca as avea un laptop doar al meu as incerca imediat Ubuntu sa vad cum sta treaba. Pe curand! :)

  • eu am un dvd cu vista home basic oare merita sa pun vista home basic sa imbunatit ceva la el? am cd cu key origina ca asa am luat pcu prin 2006 l. deaceea intreb.

    • Fa si tu o încercare, instaleaza-l si fa-i toate update-urile după care testeaza-l si vezi daca te satisface.
      E posibil sa se miște foarte bine!
      Windows Vista a fost stigmatizat din cauza driverelor imature care erau disponibile atunci. Acum ca driverele sunt stabile, cine știe.....

      • Vreau sa iti zic ca pe mine ma satisface mai mult windows VISTA decat windows 7 deoarece mi se pare mult mai ok, deoarece, daca bag windows 7 pe laptop-ul meu din primele zile incepe sa dea in lag pe interfata AERO, asta nu mi se intampla pe vista, dar mi-a murit vista-ul dupa cateva luni din cauza driver-elor ce l-au dus la moarte, singurele windows-uri ce m-au satisfacut au fost: XP SP3, Vista Business, 8.1, server 2008 R2 datacenter, in acest moment sun pe un windows server 2008 R2 Datacenter dar ai idee ce as putea face ca adobe flash-ul sa functioneze cum trebuie? sau trebuie sa activez o optiuni in windows sau e ceva tipic la adobe flash pentru windows server ca se misca ca ... deoarece pe windows 8.1 nu aveam probleme cu el... Tin sa precizez ca folosesc build-ul: 7127.winmain.090507-1820, multumesc anticipat

  • si as mai avea o propunere pt un tutorial cum sa facem o partitie de recuperare (ascunsa) de pe o imagine iso sa apara mereu cand deschidem pcu ori sa instal windousl ori sa intram in windous normal. stiu ca sa facut turoaile cu bakup windousus si cum sa instalm windous de pe hard dar mereu dupa instalare trebuie sa aratam calea de boot. eu am facut la mine asa da nu stiu cum sincer mereu pot instala de pe hard de partia ascunsa.

    • Foarte simplu se poate rezolva folosind Acronis True Image sau Comodo Backup.Mai sunt și altele sau merge chiar cu windows-ul.Se face cu A.T.I. o partiție Acronis Secure Zone În care îți va pune copia de rezervă.Îți va instala un script care va apărea în meniul de boot pentru restaurare.O condiție pentru a obține o imagine a utilitarului de Acronis care să fie inscripționată pe un CD ar fi să ai în posesie o licență.Cam asta ar fi.Aș avea și eu o întrebare la modul cum am instala un linux pe un SSD având în vedere că nu e recomandat partiționarea acestuia și că există riscul de uzură prin prea multe cicluri de rescriere în anumite foldere sau partiții.

      • @axelluny
        "Aș avea și eu o întrebare la modul cum am instala un linux pe un SSD având în vedere ...bla, bla,bla"
        Raspuns:
        Solid State Drive (SSD): optimize it for Ubuntu 14.04, Linux Mint 17 and Debian
        https://sites.google.com/site/easylinuxtipsproject/ssd
        Ma si mir ca tocmai tu te-ai impotmolit la cautarea pe Goagle!
        Intrebarea mea este: La ce dremi iti trebuie linux acu cand Windozul e gratis 360+360+360... zile?

        • Nu m-am împotmolit ci nu mă mulțumește.Părerile sunt atât de împărțite încât e greu să ei decizia corectă. Experiența unui utilizator vechi era bine venită.Dețin licență de win7,dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu mulțumit și să să nu testez și alternativele la sistemele windows.Surprizele sunt deosebite deci...merită efortul.

          • Daca esti fericitul posesor al unui SSD Samsung sau Intel atunci nu trebuie sa iti mai faci griji. Ultima versiune Ubuntu 14.04 vine cu suport TRIM activat by default pentru cei ce au un SSD Intel sau Samsung

      • nu ai inteles. nu asa ceva caut./ cristi sau adrian stie drespre ce vb daca ma inteles. e ca si cum ai un laptop saui pc in care e facuta o partie ascunsa ce apare ca system si poti instala la infinit windousu de acolo fara nici un program. ca cu programe stiu si eu si sunt o gramada de tutoriale. eu am facuto da nu stiu cum nu stiu ce am mesterit. si am cerut un tutorial ca in caz ca sterg din gresala partia sa o pot reface.

  • Salut,
    Cum as putea rezolva aceasta eroare si sa-mi fac internetul sa mearga pe 2 calculatoare?
    "Error 691 : The remote connection was denied because the username and password combination you provided is not recognized, or the selected authentication protocol is not perimtted on the remote acces server."
    Nu ma pot conecta la internet cu 2 calculatore in acelasi timp trebuie sa renunt la unul dintre ele, am incercat cu 2 router ,primul calculator cu care ma conectez la net, scriu user si parola si am CONEXIUNE LA INTERNET, iar al 2 lea calculator dupa ce am scris user si parola imi da eroare 691.
    Ati putea face un videotutorial si sa explicati cum se poate conecta la internet prin CABLU conectat la un router cu al 2 lea calculator fara parola (adica calculatorul al 2 lea sa fie sclav primului calculator).As dori sa explicati cum se fac setarile primului calculator ,ca sa ma pot conecta la internet prin CABLU de la router, cu al 2 lea calculator fara sa scriu user si parola.
    Astept sfaturile si parerile voastre,mersi

    • Se pare ca esti putin confuz si nu intelegi care este rolul unui router. Daca ai un router, faci conexiunea cu username si parola in el. Nu va mai trebui sa faci conexiunea RDS si in PC-urile conectate la acesta! El va sti sa gestioneze si sa imparta automat internetul catre calculatoarele conectate la el.
      Cauta tutorialul nostru despre "Cum se face conexiunea RDS si setarile pentru internet wireless intr-un router" folosind casuta de cautare din dreapta sus.

    • Sincer iti spun, m-ai zapacit definitiv!
      Daca vrei sa folosesti o singura conexiune pe doua sau mai multe computere / telefoane / tablete, trebuie sa folosesti un singur router.
      Colegul meu Adrian ti-a lasat un link spre un tutorial care te-ar putea ajuta. In afara de acel tutorial, mai sunt si altele legate de retelistica.

    • ai grija cu ups-ul asta ca are o putere de 300 wati . adik iti poate oferi 300 wati nu ca consuma el ...
      eu am ups mai vechi ce-i drept de 420 wati si o sursa de 600 wati. pc-ul meu nu consuma mai mult de 200 w dar cand o apuca nebunia pe sursa si trage din ups 600 w (cred, oricum mai mult decat poate el 420 w ) mi-l baga in protectie. si asa ca tin unitatea direct in priza de perete si pe ups tin monitorul , router , incarcatoare mobile .. din astea care nu consuma mult.
      deci : daca-l folosesti pentru unitate pc s-a putea sa patesti acelasi lucru.

      • Atunci care mai e rostul stabilizatorului de tensiune dacă tu nu ți unitatea în el?Din câte îmi amintesc se folosește pentru opririle inopinate de tensiune pe calculatoare cu date sensibile(valoroase),având posibilitatea alimentării din resursele proprii până la 2 ore.

        • iti amintesti bine axelluny . asta e rostul ups-ului :) eu ziceam ca la unitati pc (surse mai exact) s-ar putea sa nu ajunga o putere de 300 wati pe ups. s-ar putea ca sursa sa traga mai mult din ups. de ex pe asta : http://www.emag.ro/ups-apc-smart-1000va-670w-line-interactive-smt1000i/pd/E89G2BBBM/ care are o putere de 670 wati poti tine linistit pc cu sursa de 600 wati.
          doar nu crezi ca un ups de 300 wati e in stare sa tine un consum de 500 wati numai pentru ca asta e rolul lui. daca era asa toate erau de 300 wati si toate erau ieftine.
          oricum .. nu le stiu eu pe toate exact de aia ar fi bun un videotutorial despre ups din oferta actuala . consum / putere / diferenta dintre V/A si W . ca multi cand vad 700 V/A cred ca tine ups-ul ala un consum de 700 Wati .

          • Cred că te-ai grăbit un pic cu concluziile.Ia mai citește tu un pic ce am scris eu.Care este rostul UPS dacă tu alimentezi telefoane sau monitoare?Prima mea meserie a fost electrician și spre deosebire de tine știu să deosebesc Puterea activă(VA) și nu (V/A) de puterea reală-efectivă(W).Da e normal ca acel stabilizator să nu facă față la calculatorul respectiv.Oare de ce mai e nevoie de tutorial?

    • Nu mai este disponibila versiunea x86, am cautat si eu si daca nu gresesc versiunea enterprise nu are integrat sp1 insa se poate integra in imaginea iso si nu mai ai treaba, gasesti pe sit tutorial cu R7Lite. Poti folosi cu incredere versiune x64 dar iti recomand Win 8.1 x64 enterprise. Daca ai neaparta nevoie poti folosi Windows 7 Home Premium x86 folosind rearm sau alta versiune.

Related Post

This website uses cookies.