Tema Mac OS pentru Yahoo Messenger 9 si 10 – tutorial video

Multi probabil indragiti sistemul de operare Mac OS si ati dori sa il aveti insa din pacate acest sistem de operare ruleaza doar pe sistemele de la Apple si nu poate fi instalat pe PC-uri obisnuite decat folosindu-ne de hack.

Daca nu putem avea un sistem de operare Mac OS macar putem sa instalam teme ce pot imita foarte bine interfata si efectele din Mac OS. In tuotiralul de astazi va voi prezenta o tema de Mac OS pentru Yahoo Messenger ce va fi functionala pe versiunile Yahoo Messenger 9 si 10.

Mie unul imi place aceasta tema/skin e foarte clara si Yahoo Messenger e mai frumos cu ea
Eu sper sa va placa si sa o folositi cu placere

Dar haideti mai bine sa urmarim acest tutorial video.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta !

DOWNLOAD Y! Mac Skin

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (65)

  • super tare adrian esti cel mai tare bravo felicitari . un an nou fericit si plin de bucuri tutor din echipa de la videotutorial.ro .

  • Adi nu te supara pe mine dar unde gasesc un cleaner mai bun decat cel din ubuntu tot pt ubuntu gen ccleaner plas mai fa tutoriale despre cum sa iti creezi propia tema pt ubuntu si efecte ca habar nam

    • Andy: Adi nu te supara pe mine dar unde gasesc un cleaner mai bun decat cel din ubuntu tot pt ubuntu gen ccleaner plas mai fa tutoriale despre cum sa iti creezi propia tema pt ubuntu si efecte ca habar nam  

      Sweeper ai incercat? il gasesti cu add/remove sau ubuntu software center sau synaptic package manager sau incearca bleachbit il gasesti tot la fel...

  • Va rog faceti un tutorial cum sa faci publicitate la forum pe google fra sa plateti.Va rog supuneti si voi ceilalti comentatori ca am un forum si nustiu um sal postez pe google fara sa plates.

    Va rog mult de tot ca vreu sa-mi promoez forumul.plz

    • virus: Va rog faceti un tutorial cum sa faci publicitate la forum pe google fra sa plateti.Va rog supuneti si voi ceilalti comentatori ca am un forum si nustiu um sal postez pe google fara sa plates.Va rog mult de totca vreu sa-mi promoez forumul.plz  


      Te rog sa nu-ti mai promovezi site-ul pe videotutorial.ro, ti-am sters camentariul rcu linkul si o sa te trecem la spam daca mai pui vreun comment cu link.
      Publicitate fara sa platesti nu cred ca exista, intr-o forma sau alta tot platesti.
      Nimic nu este gratuit in lumea publicitatii, mai ales publicitate pe google.

      • cristi-admin:

        Te rog sa nu-ti mai promovezi site-ul pe videotutorial.ro, ti-am sters camentariul rcu linkul si o sa te trecem la spam daca mai pui vreun comment cu link.
        Publicitate fara sa platesti nu cred ca exista, intr-o forma sau alta tot platesti.
        Nimic nu este gratuit in lumea publicitatii, mai ales publicitate pe google.
          

        cred ca se referea la indexarea forumului in google, si nu a stiut termenul exact. Daca totusi era vorba de publicitate, nu exista fara sa platesti, eu nu prea inteleg de ce toata lumea are pretentii de gratis? Voi va duceti la munca pe gratis? stiu ca salariu este mic dar totusi...va duceti cumva pe bunaziua sau multumim ca ne-ati muncit si azi? nu va duceti pentru ca sunteti platiti? Chiar aveti impresia ca totul vi se cuvine gratuit oameni buni? LA MUNCA SI NU MAI CERSITI GRATUITATI, NU AJUNGEM NICAIERI ASTFEL!!! TREBUIE SA MERITI CEEA CE CERI SI VREI. CINE MAI MUNCESTE IN TARA ASTA DACA TOATA LUMEA VREA GRATIS =)) AUZI GRATIS DOMLE...

  • un an nou fericit tuturor,prosperitate si la cit mai multe.....tutoriale video in 2010.Suntem numai ochi si urechi

  • In primul rand va zic LA MULTI ANI si un an nou m-ai bun (speranta moare ultima) va urmaresc cu mare atentie si interes videotutorialele si astept un videotutorial cu ,adobe premiere pro sc3".
    Va multumesc!

  • sall varog faceti si voi un tutorial despre un program pt microfon sa pot sa se auda cu ecouri ca pa mixer va multumesc

Related Post

This website uses cookies.