Tehnologia cuda pentru procesare paralela de la nvidia pusa la treaba pe aplicatia badaboom – tutorial video HD

In acest tutorial video vom prezenta o tehnologie noua si revolutionara,pusa la punct de nvidia,este vorba de cuda ,tehnologia de procesare paralela ce face posibila folosirea placii video pentru executarea unor sarcini foarte grele de procesare din sistem,in felul acesta se ridica o povara imensa de pe umerii procesorului.
Badaboom ™ ia o abordare fundamental diferita pentru formatul video de conversie,fata de la alte soluţii.
În loc de  formatul performant de conversie de pe procesor, se exploatează masiv procesarea paralela in GPU , prin intermediul tehnologiei Cuda de la NVIDIA.
Prin folosirea puterii de GPU, timpul necesar pentru video de conversie este redus. Ca un bonus, puteţi folosi procesorul normal pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi e-mail si internet browsing. Oricine se poate acum bucura de conversia între formate video foarte rapid, inclusiv AVC-HD.
A venit sfirsitul erei de codare prin intermediul procesorului care ne consuma foarte mult timp si resurse,timp in care nu mai puteam face aproape nimic cu pc-ul.
Badaboom ™ Media Converter este rapid şi uşor de utilizat, in plus asigură o înaltă calitate de iesire (de până la 1080p!), Pentru a vă menţine videoclipurile fidele şi clare.* Intrare formate video – MPEG2, H.264, RAW *, HDV, AVCHD, MPEG1, WMV, VC1, DivX, Xvid
* Formate audio de intrare – AC-3, MP2, PCM, AAC
* Tipuri de fişiere de intrare -. M2v,. Mpg,. Vob,. * Avi,. TRP,. Ts,. M2t,. M2ts,. Mpeg,. MTS,. Mov,. Mp4,. Mkv,. Wmv **
* Rezoluţiile suportate de intrare – 1920×1080 şi de mai jos
* Iesire formate video suportate – H.264 (MP4) Baseline Profile, H.264 (MP4) Principalele Profil
* Iesire formate audio – AAC-LC (2 canale)
* Rezoluţiile suportate de iesire – 1920×1080 şi de mai jos
* Compatibilitate hardware – Badaboom este compatibil cu toate CUDA activat NVIDIA GPUs, care sunt descrise pe site-ul NVIDIA (de la seria Geforce 8 in sus puna la gtx inclusiv,Tesla,Quadro).
* Software compatibilitate – Badaboom acceptă momentan numai Microsoft Windows. Windows Vista 32, Windows Vista 64, Windows XP 32 si Windows XP 64 sunt sprijinite
Acest tutorial video cu Badaboom este disponibil in format HD ( High definition ) in premiera in Romania .

Cristi:

View Comments (51)

  • Salut.Am o problema,nu imi merge tutorialul,nu imi arata butoanul de PLAY si PAUSE nu stiu dc,am reinstalat browserul(OPERA 9.6)tot al fel,am schimbat browserul(MOZILLA 3.4)tot la fel si cu Explorer 7 tot la fel care sa fie problema?

  • @DaneZu:
    Nu mai exista butonul play si pause pentru ca am trecut la alt format.
    Nu-i o problema de la tine,la ultimele tutoriale video nu mai sunt comenzi in rima faza,comenzile apar abia dupa ce lansezi tutorialul.

  • Dar de unde sa lansez tutorialul dau click pe el si ma muta pe un alt site care nu mi se incarca.Poate nu stiu eu.Explicami

  • @DaneZu: tre sa fii putin mai rabdator man..cand te arunca pe pagina respectiva tre sa astepti ceva mai mult! nu doar cateva secunde...eu am asteptat pana la 2 minute odata apoi iti apare in mijlocul fundalului acela negru o imagine cu butonul Play in mijloc dai plai si te uiti la tutorial! imposibil sa nu mearga merge la mine care am un pc vai de capu lui,cu placa video radeon 800Mhz procesoru si 384 ram si nu merge la tine...doar ca tre sa ai rabdare...voi mereu vreti totul sa se intample fulgerator nu se poate! e vorba de transmisie de date aici de vazut un film online care nu e la voi pe pc care are un anumit buffer pana sa ajunga la voi si ...ar fi multe de explicat dar nu stiu cati ar intelege...plus ca e vorba de o fidelitate HD care..nu stiu cum sa-ti spun prin net sa vezi HD e destul de delicata treaba,asa ca RABDARE

  • Ok adriane cam ai dreptate in ce ai spus,dar eu am stat 5 minute si nimica si na la 13 ani ai mei m-am plictisit sa astept:D.

  • @DaneZu: despre avira este tutorial la fel si despre zone alarm! daca le pui impreuna nu inseamna neaparat ca tre sa ai alte setari! doar nu pui antivirus cu antivirus ca sa se certe...firewal face una iar antivirusul face alta,oricum le-ai seta o sa-ti mearga fiecare cu treaba lui...nu exista o setare anume,setezi avira ca in tutorialul cu avira si zone alarm ca in tutorialul cu zone alarm,ca sa le gasesti scrii sus la search in casuta din dreapta "avira" pt tutorialul cu avira si "zone alarm" pt tutorialul cu zone alarm!

  • Salut !Am urmarit tutorialul si mi-ar fi de folos tot ce ati aratat , dar nu stiu exact ce placa video am si nici cum este reprezentata la o interogare de sistem.V-as fi recunoscator daca mi-ati explica cum sa aflu ceva despre aceasta.Mentionez ca am carcasa sigilata si nu pot vedea ce-i in interior.
    Multumesc anticipat !

  • @Nelutu: vezi k avem un tutorial despre Everest scrie la search sus in dreapta "everest" cu ajutorul lui poti afla ce componente ai in pc poti face teste si multe altele,poti afla ce soket ai la procesor...uitate atent la tutorial...

Related Post

This website uses cookies.