Team viewer pentru control de la distanta incredibil de simplu – tutorial video HD

Astazi vom vedea cum se instaleaza si cum se utilizeaza aplicatia de remote control Team Viewer, care se pare ca este realizata ca sa poata fi folosita de oricine indiferent de experienta IT.

Nimic nu este mai simplu de folosit ca Team Viewer, pur si simplu trebuie sa introduci id-ul si parola pe care tot Team Viewer ti-o da si gata esti conectat cu oricine are Team Viewer instalat .

Ca sa beneficiezi de Team Viewer nu trebuie neaparat sa instalezi aplicatia, trebuie doar sa o lansezi si dupa aceea sa bifezi optiunea “run” si gata Team Viewer este pregatit de folosire.

Softurile de Remote asistance sau Remote control sint concepute pentru a interactiona cu un computer aflat la distanta, Team Viewer se descurca de minune la asta fara mari eforturi din partea userului.

Team Viewer poate sa transfere si fisiere intre cele doua computere conectate, acesta dispune de un file mamager asemanator cu Total Commander, dar nu este atit de complex ca acesta.

Hai sa nu mai lungim vorba, sa urmarim acest tutorial video despre Team Viewer care vine sa completeze colectia noastra de tutoriale video despre remote control, videotutorial.ro are mai multe tutoriale video pe aceasta tema: Tightvnc, Logmein etc , pe care le puteti gasii cu ajutorul motorului de cautare inclus in site.

Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (141)

  • Foarte bun tutorialul.Sunteti cei mai marfa oameni de pe Pamant.Am incercat si eo VPN si nici mie nu mi-a mers.Transferul de fisiere este foarte prost.Apropo cand o sa vedem un tutorial video despre Hamachi?
    Multimiri si respect pt voi! !!

  • Intrebare!
    Cat de sigura este o astfel de conexiune ??Nu de alta dar as fi tentat sa va lasd PC-ul pe mana sa-l optimizati asa cum crede-ti de cuviinta.:)Ei ce zici Cristi de o astfel de idee trasnita de service la distanta????

    Stima si respect!

    Videotutorialul e bine venit la un moment dat eram tentat sa-l incerc cu un prieten dar am fost circumspect la capitolul siguranta .Deci cam cat de sigura este o astfel de conectare intre doi parteneri??

  • Dodo

    Poti sa ii setezi anumite drepturi, dar pentru optimizare trebuie sa ii dai drepturi depline, deci poate face absolut ce vrea cu pc tau.

  • Salutare la toata lumea.Bun tutorial. Folosesc Team Viewer de mult timp si mi se pare super bun si util.Fac cateva precizari pe care nu le-am vazut in tutorial. Aceste precizari sunt adresate incepatorilor care nu au mai folosit pana acum programul.
    -ca sa puteti oferi asistenta prin Team Viewer unui prieten , este foarte important ca si prietenul vostru sa aiba instalat pe computerul sau ACEEASI VERSIUNE a programului. Daca voi aveti versiunea 4 si partenerul are versiunea 3 , conexiunea nu se poate realiza
    -cand spuneti cuiva ca-l puteti ajuta de la distanta cu problemele pe care calculatorul sau le are , e posibil ca unele persoane , chiar prieteni apropiati , sa fie foarte reticente si sa refuze sa instaleze acest program pe calculatoarele personale. Acest lucru e firesc pentru cei care nu cunosc pentru ca ei au impresia ca puteti intra in computerele lor cand doriti si sa le stricati ceva sau sa-i "spionati".De aceea este foarte important sa le explicati ca accesul vostru la computerul lor se face NUMAI DACA ei va furnizeaza parola pe care team viewer-ul lor o genereaza.Unii vor zice:" Da , dar daca -ti dau parola o data , tu o notezi si o poti folosi oricand fara acceptul meu". Nimic mai gresit ! Trebuie sa le explicati ca programul genereaza la FIECARE deschidere O NOUA PAROLA pe care ei obligatoriu trebuie sa v-o comunice.
    - cand accesati computerul cuiva , acesta se uita pe monitorul lui si vede ce faceti voi acolo. Foarte important: cand incepeti o sesiune de remote spuneti-i partenerului pe care il ajutati sa nu foloseasca tastatura si mouse-ul in timpul sesiunii.Spun asta deoarece , in timp ce voi accesati anumite fisiere sau ii instalati un program, partenerul are tendinta de a misca mouse-ul si va strica toata shmecheria.De exemplu voi vreti sa instalati un program , vreti sa apasati NEXT iar partenerul misca mouseul si din greseala puteti apasa CANCEL. In concluzie la inceputul sesiunii ii spuneti : " Ia mana de pe mouse si tastatura si uita-te ce fac eu ! " :))

    Mult succes cu programul iar daca aveti nelamuriri postati aici sau trimiteti mail la retex.retex@gmail.com si am sa fac tot posibilul sa va ajut.

    • Eu mi-ma instalat TeamViewer dar nu pot sa il folosesc,nu stiu cum . Vreau sa am acces de pe o tableta pe alta dar imi cere ID de TeamViewer... cum il obtin? Nu stiu cum sa fac sa pot folosi aplicatia

  • Ei prietene Alex asta e soarta.

    Dar acum serios sunt tentat sa-i las pe mana PC-ul lui Cristi sa vedem cam ce poate sa scoata din el .Acum sincer chiar ma gandeam ar putea la o astfel de conexiune sa schimbe si sistemul de operare??:))Sau doar sa faca cateva modificari minore .Deci ideea este ca Pc-ul meu l-ar vedea ca o partitie sau ??Uite programelul asta e uns cu multe alifii.Mai ramane de vazut daca cine la conceput nu are posibilitatea sa intrvina sau sa cumuleze niscai informatii d ici si colo cate un pic asa de pofta .:))

    Ps.Ar fi un reality show (depanare on line.ro)stil videotutorial.ro e o idee si baetii ar mai castiga si ceva astfel incat sa poata achizitiona componente pentru testare.No ofence am vazut rubrica Donate si chiar sunt curios se ingramadeste romanul sau doar asa de-a gata.

  • Frumso si acest tutorial.Foloseam acest program de mult timp da niciodata nu am stiuit ce face chestia acea cu VPN acuma stiu.

  • stiam de programul asta .. e foare util ..cat despre siguranta stiam k e foarte sigur .. iar parola se schimba de fiecare data knd dezizi proramul ,,, tare .. felicitari baieti pt c faceti

  • @Dodo: esti naiv!!! mai uitate odata la tutorial cu mai multa atentie!!! Nu se pot instala sisteme de operare prin teamviewer pt ca acesta lucreaza doar din interfata windowsului si doar cu acceptul celuilalt!! Cand instalezi windows pc-ul tre sa fie in modul de boot,in bios asa ca n-ai cum sa instalezi windows prin teamviewer! Cand se instaleaza windowsul nu lucreaza nici un serviciu al windowsului decat cel de scriere a hardiskului cu date noi pt inlocuirea windowsului sau formatarea partitiilor dupa caz...nu ruleaza servicii de retea si practic este imposibil instalarea windowsului prin teamviewer!

  • Este un tutorial bun va multumesc pentru aceste tutoriale,acest program se poate controla si dupa saitul lor fara sa aveti instalat programul dar pe cel ce il controlati trebui sa aiba instalat programul.

Related Post

This website uses cookies.