Super Backup SMS contacte istoric apeluri aplicații și calendar

Despre ce este vorba in tutorialul Super Backup SMS contacte istoric apeluri ?

In tutorialul video Super Backup SMS contacte istoric apeluri vă prezint o aplicație cu care puteți face backup manual pentru SMS-uri, istoric apeluri, agenda si chiar calendar pe Android.

Variante de backup pe Android

Pe Android avem mai multe opțiuni prin care putem face backup pentru contacte din agenda, SMS-uri, istoric apeluri și calendar.

Opțiunile de backup sunt următoarele:

  1. Backup-ul Google, cu care puteți salva in cloud contacte, sms-uri, calendar, etc. Aceasta opțiune o are toata lumea cu Android și certificare Google. ( Huawei nu are)
  2. Backup-ul pe care diferiți producători de telefoane îl pun la dispoziție
  3. Backup-ul manual cu diferite aplicații, ca cea din acest tutorial

Avantajele backup-ului manual

Spre deosebire de backup-ul in cloud, pus la dispoziție de Google sau de producătorii de telefoane, se mai poate apela la backup-ul manual.

Backup-ul manual te ajuta sa salvezi in telefon, sau pe un spațiu de stocare extern, contactele, SMS-urile, istoricul apelurilor, calendarul și altele.

Super backup – o aplicație excelenta pentru backup-ul de SMS-uri agendă istoric apeluri și calendar

Super backup este o aplicație cu care puteți face manual copii de siguranța pentru contacte, SMS, istoric apeluri, aplicații și agenda

De ce sa folosești aplicații ca Super Backup, când ai la dispoziție backup-ul automat de la Google sau de la producător.

E o vorba românească veche: “Ce-i în mână nu-i minciună”.

Am văzut faza cu Google Photos, care peste noapte au limitat nelimitatul dar și alte cazuri in care datele sunt pierdute sau furate din cloud.

Backup-ul de la Google, Samsung, Xiaomi, etc sunt niște soluții cu stocare în cloud, adică in alt computer, nu în al tău.

Dacă contactele, SMS-urile, istoricul apelurilor și agenda sunt importante pentru voi, vă sfătuiesc să va faceți și un backup manual, pe lângă Backup-ul automat.

Tutoriale asemănătoare

Aflare informații și backup licență Windows
Simple Backup – aplicație backup Windows
Cum se face backup online WhatsApp pentru schimbare sau resetare telefon
AOMEI – cel mai bun program gratuit de backup Windows

Super Backup SMS contacte istoric apeluri aplicații și calendar – tutorial video




Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (1)

  • După cum spui și tu, și mie mi-se pare ca fiind cea mai bună aplicație de backup, dealtfel, există și o altă aplicație, prin care pot fi mutate de pe dispozitive iOS, apelurile și mesajele în Android.

Related Post

This website uses cookies.