Stocare online gratuita 50 GB oferita de serviciul cloud ADrive – tutorial video

Salut prieteni, din acest tutorial video veti afla despre un serviciu de stocare online foarte “incapator”, este vorba de ADrive care ofera inca din varianta gratuita 50 GB de spatiu pe serverele lor organizate intr-o structura de tip cloud, intr-un cuvant siguranta.
ADrive se diferentiaza de celelalte servicii de pe piata prin spatiul deosebit de generos oferit gratuit, 50 Giga, cel mai incapator pana acum era SkyDrive cu 30 Giga.
Interfata online este simpla si destul de intuitiva, pe ici pe colo avem si cateva linkuri de indrumare in caz ca ne “ratacim”, nu cred ca este cazul nostru, dupa vizionarea acestui tutorial video cu stocarea online de la ADrive veti intelege toate dedesubturile acestei interfete.
Pentru a va bucura de interfata mai frumoasa si ofertanta trebuie sa aveti instalat Java Runtime Enviroment, se poate si fara insa o sa aveti o interfata mai saracacioasa pentru upload si download.
Sper sa gasiti folositor acest serviciu, mai ales ca este gratuit (free, moca, fara bani), ce se ceri mai mult, 50 GB stocare online gratuita, pomana curata, sunt useri care nu au hard disk mai mare de 40 Giga…
ADrive, o solutie excelenta pentru pastrarea in siguranta a datelor importante si a imaginilor de backup, un hard disk poate ceda, spatiul de stocare online in cloud nu cedeaza niciodata deoarece datele sunt pastrate in mai multe locatii pentru siguranta, daca ceva merge prost exista intotdeauna imagini de backup si hard disk-uri care preiau sarcina, nicaieri datele voastre nu sunt mai in siguranta ca in cloud.
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (94)

    • uzzy: am si eu o probleca cu utorentu
      Imi da o eroare cand copiez cu utorrent, imi apare aproape la orice torrent indiferent de pe ce site. imi puteti spune de la ce e???Error: Data Error (cyclic redundancy check

      NU MAI POSTA ACEEASI INTREBARE IN 700 DE LOCURI!! Procedand astfel nu vei primi raspuns mai repede ba din potriva vei fi ignorat pentru ca nu stii sa ai rabdare! Sa nu crezi ca daca postezi la primul tutorial vedem mai repede comentariul tau! Le vedem pe toate oriunde ai posta, nu tre sa postezi la cel mai nou tutorial ca sa-ti vedem comentariul!

      CRC este o eroare raportata de hard atunci cand are bad sectors. In scurt timp hardul tau se va duce definitiv asa ca iti sugerez sa-ti mai salvezi cat mai merge din poze si fisiere importante…sa le arzi pe DVD-uri sau CD-uri. Pregatestete sa-ti cumperi altul…incepe sa strangi bani de un hard nou!

      Mai poti totusi incerca sa urmezi acesti pasi:

      Te duci pe Start apoi pe Run si in casuta Run scrii: cmd
      dai Enter sau OK (Daca folosesti Vista sau Windows 7, dai click pe start si in casuta Search scrii cmd o sa ti-l afiseze in meniul Start, dai click dreapta pe el si alegi din meniul contextual “Run as administrator…”)
      Acum in linia de comanda scrii urmatoarea comanda: chkdsk /r
      Si dai Enter, o sa te iti apara un mesaj in cmd cum ca aceasta functie nu poate fi rulata in Windows si este necesar un restart al pc-ului, apesi tasta “y” (fara ghilimele) si dai enter (asta inseamna ca esti de acord sa faci aceasta ferificare dand restart la PC
      Pc-ul isi va da restart insa nu va mai boota in sistemul de operare ci va incepe o verificare a hard disk-ului din boot, sa il lasi sa-si faca treaba si sa nu intrerupi in ruptul capului acea verificare!
      Daca va gasi vre-o erroare pe disk la nivel logic ti-o va repara, daca va gasi baduri sau errori la nivel fizic atunci faci ce am spus la inceputul comentariului. Te pregatesti de “inmormantarea” hard disk-ului tau, faci back-up la date si te pregatesti sa-ti cumperi altul…

  • Omg,nam mai vazut asa servicu de stocare de generos adica 50 GB e ceva nu ca Dropbox cu care ma chinuiam eu.oricum nu stiti are si un soft pe care il poti dwl pt desktop?

  • hai sa vin cu o intrebare :D

    pot shara in utorrent direct din cei 50 GB ? , adica sa fac ratie direct din virtual in care am stocat sa zicem cateva fisiere de torrent ;) , asta ar fi o treaba prea super,nu am incercat dar cum am timp voi face o proba...ce am incercat pana acum nu a mers...dar ar fi super ideeeeeea ca sa si functioneze

  • Multumim Cristi...este un serviciu de stocare online intradevar generos cu spatiul...o sa-l folosesc negresit!

  • Mda acest serviciu de stocare este forete ff..,sa spun mai pe romaneste serviciul de upload este foarte naspa,si poate cu plata serviciul de upload este mai bunicel,dar mai bine imi cumpar un HDD extern de 50 gb ,nu este nici scump aprox 25-30 de lei decat sa-mi petrec ore din viata chinuinduma sa incarc fisiere (poate importante)cand pot da copy si paste si im 2-3 minute sa rezolvat tot.

    • hack43485: Mda acest serviciu de stocare este forete ff..,sa spun mai pe romaneste serviciul de upload este foarte naspa,si poate cu plata serviciul de upload este mai bunicel,dar mai bine imi cumpar un HDD extern de 50 gb ,nu este nici scump aprox 25-30 de lei decat sa-mi petrec ore din viata chinuinduma sa incarc fisiere (poate importante)cand pot da copy si paste si im 2-3 minute sa rezolvat tot.  
      Cumparati ;) .

  • Am cont pe adrive, dar marea problema pentru mine este ca fisierele se depoziteaza pe site-ul lor foarte greu, chiar foarte greu. Oare este din cauza vitezei internetului ca am 10 Mbps.

    • Cata: Am cont pe adrive, dar marea problema pentru mine este ca fisierele se depoziteaza pe site-ul lor foarte greu, chiar foarte greu. Oare este din cauza vitezei internetului ca am 10 Mbps.  

      Intradevar, au viteza mica atunci cand incarci fisiere. Am si eu cont pe adrive.
      Nu vei gasi nicaieri un serviciu de stocare gratuit si perfect, fiecare are cate ceva: ba viteza mica de upload (pe adrive), sau viteza mica de download pe humyo.com. Altele au viteza buna dar spatiu de stocare redus...

Related Post

This website uses cookies.