Steam, sute de jocuri noi in versiune demo gratuit la doar un click distanta – tutorial video

Salut prieteni, in acest tutorial vom vorbi despre o platforma dedicata pasionatilor de jocuri, fara sa exagerez, as putea spune ca platforma Steam este un rai al gamerilor.
Pasionatii de jocuri vor gasi ultimele jocuri lansate, daca nu vor sa cumpere sau nu au bani, pot juca ultimele lansari in varianta demo, demo-urile se vor instala pe computer cu doar cateva click-uri, pentru a-si face o idee rapida asupra jocurilor, gamerul pote viziona inainte trailer-ul jocului.
Exista si posibilitatea jocului in retea prin instalarea unor suplimente, amatori de joaca online vom gasi pe forum sau pe chat pe care le gasim tot in interfata Steam.
Sper ca amatorii de jocuri sa aprecieze si viteza cu care se descarca si se instaleaza jocurile, eu am descarcat un demo cu 2,7 MB, in 5 minute am avut demo-ul instalat gata de joc.
Steam, o platforma moderna si revolutionara, in adevarat paradis al pasionatilor de jocuri.
Succes la jocuri…
Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !
Vizionare placuta !
de Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (34)

  • foarte bun tutorial....
    folosesc aceasta platforma de ceva timp si sunt foarte multumit de ea de ce?
    1 cele mai noi jocuri gratis(bineinteles demo)
    2 cele mai noi stiri si apariti ale jocurilor nu mai trebuie sa mia umblu pe o multime de forumuri si bloguri pentru a afla o imformatie despre cele mai noi jocuri
    3 e cea mai bine pusa la punc comunitate de gameri jocuri etc

  • Da,un tutorial folositor,bravo!
    Ar mai fi ceva de adaugat:se pot adauga in biblioteca si alte jocuri in afara celor de pe Steam (si evident se pot juca),plus interfata in limba romana.
    Dar astea pot fi descoperite pe cont propriu,de fiecare :)

  • asa e bedea sunt o multime de optiuni pentru orice si oricine insa asta ramane as si le descopere si sa le incerce fiecare pe placul lui parerea mea

    • pckrkk: asa e beda sunt o multime de optiuni pentru orice si oricine insa asta ramane as si le descopere si sa le incerce fiecare pe placul lui parerea mea  

  • Folosesc Steam de 2 ani si am cumparat deja 18 jocuri.Este cea mai buna platforma!Foarte curand vreau sa'mi achizitionez HL 2 si TF2.

  • Am o întrebare unde downloadeaza jocurile demo in partitia C??Nu aș vrea să faca mizerie.
    Se poate seta..sau instalezi platforma in alta partiție.

  • Foarte bun tutorialul, bv!
    Si eu descarcam de pe torrente...Deocamdata nu m-am infectat, dar de acum o sa folosesc steam pentru a descarca jocuri.
    Am vazut ca steam are si o viteza mult mai buna de descarcare.

  • DA!!! un tutorial ffff bun chiar aveam nevoie de asa ceva "jocuri demo" cum spui si tu cristi,am obiceiul sa nu joc un joc full cap coada ori ma plictisesc ori nu reusesc sa trec de el si atunci...il dezinstalez :D, multam!! si tineti-o tot asa!

Related Post

This website uses cookies.