Spuneti nu PATRONILOR cu siteuri de torrente romanesti care va pun sa va logati-tutorial video

Nu trebuie sa mai acceptati ca sa va logati pe unele website-uri de torrente (trackere zic ei) din simplu motiv ca aceleasi torrente le puteti gasii pe website-uri de torrente internationale de prestigiu si sigure din punct de vedere al sanatatii fisierelor.

Sa nu ne intelegem gresit,nu sint in potriva website-urilor romanesti de torrente,ci sint contra practicilor acestora de conditionare a unor lucruri si mai ales de crearea unui sentiment de undercover sau secretomanie.

Dragi mei,aceste lucruri sunt niste prostii,torrentele sunt cit se poate de publice pentru toata lumea si nu ar trebui sa existe astfel de oameni care se cred in filme cu spioni si care nu si-au revenit dupa epoca huburi-lor.

Ei se cred cel putin james bond si au impresia ca fac lucruri interzise si periculoase,dar ar fii dispusi in schimbul adresei voastre de email sa va accepte pe website-ul lor fabulos la fel de ilegal si interzis,unde mai pui ca la fiecare colt de strada se vind pe sub mina invitatii pe aceste extraordinare site-uri.

Trezitiva fraaaaaatilor.

Aceste torente care le gasiti la ei pe site,sau ma rog pe tracker cum le place lor sa spuna,le puteti gasii pe oricare alt site lume,iar daca fisierul respectiv il detine si un user roman o sa-l trageti la viteze foarte bune.

In acest tutorial video vom invata cum sa descarcam torrente corect dar vom invata si cum sa ne ferim de website-urile cu torrente romanesti ai caror patroni nu cunosc definitia cuvintului SHARING.

de Cismaru Cristian

ATENTIE

Pentru confortul vostru acest tutorial video este in ROMANA si poate fii urmarit full screen (pe tot ecranul)


Cristi:

View Comments (219)

  • Foarte bine punctat sunt intr-u totul de acord cu tine INSA pe torrentele de care spui tu ca nu sunt corecte si cer logare si sunt romanesti gasesti flmul titrat in limba romana! ceea ce pe isohunt nu vei gasi traducerea la film in limba romana! Vei spune "k si ce-i cu asta,nimic mai simplu cauti titrarea pe hub" adevarat e o solutie insa stii si tu ca titrarea tine de formatul fisierului video! Asadar o titrare la filmul 300 pt tipul de fisier AVI nu se va sincroniza niciodata cu titrarea unui fisier DVD-Rip ,MPEG,si asa mai departe! asadar ce solutie propui pt asta? Se pare ca nu este si ca atare Romanul va ramane tot la mioriticele siteuri sau trakere din Romania.Aaa plus ca pe huburi gasesti foarte rar titrare la tipul de fisiere DVD-Rip,marea lor majoritate sunt AVI! Astept un tutorial cu solutia la titrare sau eventual un raspuns din partea ta...am lasat mailul ma poti contacta oricand!

    • Singura chestie contra a ceea ce spui tu e ca tu o sa gasesti subtitrarile foarte usor pe net, aceleasi care sunt pe torrentele romanesti. Torrenti romanesti se fac asa: descarc de pe isohunt (exemplu) filmul 300, descarc subtitrarea pt formatul respectiv de pe subtitrari.ro (exemplu) le pun impreuna si fac fisierul de torrent (daca te joci un pic cu utorrent descoperi cum) si apoi il urc pe un tracker la alegerea mea... simplu nu?

  • Multumesc pentru comentariu adrian.
    Acum o sa-ti dau doua linkuri pentru subtitrari foarte bune.
    Si sa sti ca filmele chiar daca sunt toate dvdrip avi,nu sunt ripuite de aceleasi persoane,unii folosesc niste aplicatii iar altii alte aplicatii si de aici apar diferentele de sincronizare a subtitrarii,in concluzie un film dvdrip axxo avi. nu o sa senene niciodata cu un film dvdrip fxg avi.
    Atunci cind descarci subtitrarea pentru filmul favorit sa te uiti bine inainte la titlul lui in intregime ca sa fie identic cu titlul sau descrierea subtitrarii.
    Acum uite linkurile pe care ti le-am promis pentru subtitrari.
    http://subtitrari.regielive.ro/
    http://subtitrari.softpedia.com/
    Daca nu gasesti pe unul gasesti pe altul.
    Cit despre website-urile de torrente romanesti mi-am spus parerea,in principiu eu unul nu am nimic in potriva lor,ci in potriva practicilor lor ce contravin spiritului de SHARING LIBER.
    Multumesc.

  • Deci prietnul meu pot sa spun ca tutorialul tau mi s-a parut putin interesant la inceput dar pot sa spun ca ma indignat. Tu sustii ca viteza de 200 kb/s ti se pare astronomica. Pot sa spun ca de pe siteuri internationale am o viteza de 200 kb/s ceva ca tine dar de pe siteurile romanesti cu ce ma incurca ca dau un login si am la fel acel search si totul e la fel.. si acel login il dau o singura data dupa care se face automat. DAR viteza pe acele siteuri care tu le urasti atat de mult este de aproximativ 3 mb/s deci fa o diferenta.. eu zic ca se merita sa faci minum de efort de 2 minute sa faci un cont pe un astfel de site si sa dai un login care ulterior se va face automat. Nu inteleg indignarea ta atat de mare. Tu chiar crezi ca ma intereseaza ca eu iau un torrent din America ca suna cool America sau il iau din Moldova.. chiar nu ma intereseaza atata timp cat iau un fisier de 10 ori mai repede decat tine.

  • Majoritatea fisierelor din afara au si seeds din romania.
    Nu ma deranjaza websiteurile din romania,ci practicile lor ce CONTRAVIN esentei acestui protocol.
    Cei cu websiteuri de torrente din romania se folosesc de acest protocol in STIL ROMANESC,in stil hub.
    Odata cu disparitia huburilor,ei(patronii de trckere) nu mai aveau pe cine sa BAN-EZE.
    Despre asta este vorba pina la urma.
    Felicitar tuturor celor care fac websiteuri cu torrente dar de ce nu fac o treaba cum trebuie(sharing liber).
    De ce au nevoie de atita secretomanie ?
    De ce nu poate oricine sa descarce ?
    De ce pun atitea restrictii ?
    Ce fac cu atitea adrese de mail ?
    De ce nu respecta spiritul bitorrent ?
    De ce ii baneaza pe unii useri ?
    De ce atitea conditii ?
    De ce nu se face o SELECTIE NATURALA A FISIERELOR torrent ?
    In felul asta se incarca trackerul aiurea.
    Se tin in viata torrente care trebuiau de mult sa dispara in mod natural. Datorita conditiilor de ratie"download-upload" fortate si nefiresti imbatrinesc torrentele si de aceea cind descarci ceva constati ca nu prea merge bine sau este prea vechi.
    De ce trackeri de afara nu cer login ?
    Iti spun eu :pentru ca afara este o anumita maturitate IT,care pe la noi nu cred ca o sa vina curind.
    GLOBALIZARE GLOBALIZARE GLOBALIZARE
    Nu poti sa restringi internetul chiar daca vrei.
    Tu daca tragi un torrent de pe acele siteuri pe care esti logat o sa mi-l share-uiesti si mie fara sa vrei,chiar deca eu am luat torrentul de afara.
    O ultima intrebare pentru "d3n1_bo":
    De unde isi iau acesti patroni de trackere torrent-ele ???

  • sunt de acord cu tine asa stiu sa faca unii oameni pe la noi; bine ma regasec printre cei care si-au facut username pe site romanesc; adevarul ca la viteza se cunoaste o diferenta daca downloadez un film de pe isohunt sau alte site-uri downloadez cu maxim 1 mega(daca ai noroc) iar de pe asta romanesc sar linistit de 2 mega dar e pacat ce se face acesta limitare cu username pe baza de invitatie; deci ca viteza nu se compara una e cand un site are server in romania si una e cand un site are un server in afara tarii e o mica mare diferenta. A si downloadez cu 2 mega ca am router acum si se divide semnalul ca pana sa am router dowloadam cu cel putin 3 mega pe secunda deci pana la urma e o diferenta.

  • iar ce spun baietii ca din cauza sutitrari downloadeaza de pe site romanesc e o mare porcarie ca sutitrari gasesti zecile de situri si sunt facut exact pentru filmul pe care la dowbloadat

  • sper ca nu te-au deranjat comentariile pe care le-am facut si tin sa multumesc pentru munca pe care o faceti si va respect pentru ca ajutati oamenii in diverse probleme pc

  • Multumesc pentru comentariu alex.
    Nu m-am suparat deloc si nici n-o sa ma supar vre-o data ba chiar imi face placere sa ascultam si pareri din partea altor oameni.
    Doar nu sunt eu vre-un guru al pc-ului sau al internetului,eu doar vreau sa-i ajut pe oamenii care nu cunosc anumite chestii pentru ca pe mine nu m-a invatat nimeni,iar cind intrebam pe cineva se facea ca nu stie(sau poate chiar nu stia)
    Multumesc si te mai asteptam la alte tutoriale.

Related Post

This website uses cookies.