Spionaj sau backup pentru call log si sms pe telefoane android

Astazi va voi prezenta o aplicatie android care poate juca doua roluri, pe de o parte este un soft de backup automat pentru istoria apelurilor si sms-uri, de cealalta parte poate parea o aplicatie de spionaj daca este configurara corect. Aplicatia este pentru android si se numeste SMS Backup +, este gratuita si se gaseste in Google Play Store.
SMS Bakup + este defapt un soft de backup automat pentru sms si istoria apelurilor. Aceasta aplicatie se conecteaza pe contul gogole si face automat doua foldere in gmail, unul pentru sms-uri (sms) iar cel de-al doilea pentru istoria apelurilor (call log).
In functie de setarile pe care le facem in aplicatia SMS Backup +, aceasta trimite automat in contul gmail specificat toate sms-rile si istoria oricarui apel primit, ratat sau initiat. Atentie, nu inregistreaza convorbirile, face doar o lista cu istoria apelurilor, exact ca cea pe care o avem in telefon.
Ca sa poata fi folosita ca si aplicatie pentru spionaj ar trebui sa avem acces la contul gmail specificat in timpul configurarii aplicatie, deasemenea trebuie sa bifam optiunea “mark email as read”, astfel sms-urile si istoria apelurilor nu vor fi vazute in inbox, asta in caz ca avem accea comun (cu persoana spionata) pe aceeasi adresa email.
Pentru folosirea aplicatie este suficienta o singura configurare initiala, dupa aceea toate backup-urile se vor face automat.
Atentie, in procesul de configutare initiala va trebui sa acordati acces aplicatiei SMS Backup + la contul Google, daca din diferite motive vreti sa-i revocati accesul, puteti face asta din setarile contului google din: Securitate / Aplicatii si site-uri conectate / Gestionati accesul (buton pe dreapta) si aici aveti buton pentru revocarea accesului pentru orice aplicatie care are acces la contul vostru.
SMS Backup + in Google Play Store (pentru android)


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (81)

  • edy:
    Si zici ca merge pe toate versiunile/telefoanele cu Android, nu?

    Eu cred ca merge pe toate versiunile, eu am testat pe GB, ICS si JB

  • E o aplicatie ( o serie de aplicatii de fapt ) ce odata instalat si configurat , devine complet invizibil si ai acces direct la acel telefon,putand citi mesajele,etc . E folosita special doar pt spionaj . Am descoperit-o din intamplare si am ramas uimit de ce poate face
    Tot o aplicatie foarte veche ce poate face ceva oarecum identic e theft aware ce acum e incorporat in antivirus
    oricum e bun si ce a prezentat Cristi,insa problema la aceste aplicatii este ca se cam consuma bateria repede

    • Bună. Poți să-mi zici te rog cum fac să-mi descarc aplicația, să o instalez, ce trebuie bifat și mai ales cum să fac să apară invizibilă pe celălalt dispozitiv??

  • Cristi nu merge tutorialu pe ecran complet trebuie sa ma duc pe youtube ca sal vad pe ecran complet.
    Cum rezolv problema

    • Probabil nu poate să vadă playerul youtube pe dispozitivele mobile ce au rezoluţia ecranului mai mică. Nu deţin un astfel de dispozitiv, dar din câte văd, tema siteului se adaptează la orice mărime...indiferent cât aş restrânge eu browserul. La fel se adaptează şi playerul de pe acest site, însă mai puţin pleyerul youtube embed-uit. Când rezoluţia dispozitivului este prea mică, playerul youtube i se taie marginile. Prin urmare nu se poate da clic pe butonul de full screen.
      Probabil ar trebui micşorat playerul youtube din codul embed. 708x398 e prea mare.

  • Se pare că şi pe desktop sunt probleme. Playerul youtube este prea mare şi nu se adaptează în tema siteului. Este tăiată partea dreaptă din player, exact locul unde ar fi butonul de full screen.

  • Vali:
    Se pare că şi pe desktop sunt probleme. Playerul youtube este prea mare şi nu se adaptează în tema siteului. Este tăiată partea dreaptă din player, exact locul unde ar fi butonul de full screen.

    Nu este mare problema, trebuie sa dai dublu click si gata.

  • eNd:
    Cristi nu merge tutorialu pe ecran complet trebuie sa ma duc pe youtube ca sal vad pe ecran complet.
    Cum rezolv problema

    edy:
    Problema asta mi-a aparut si mie.Solutia?Dai dublu click pe player.

    FaqTak: Nu este mare problema, trebuie sa dai dublu click si gata.

    Hai ca-am gasit o rezolvare simpla, am redimensionat iframe-ul de incorporare.
    Se pare ca eu foloseam o dimensiune nestandard. Asa se intampla cand treci la o tema noua, apar probleme, din fericire le rezolvam cu ajutorul vostru.
    Incercati sa fiti intelegatori zilele astea daca mai apar mici probleme, nu trebuie decat sa ne anuntati pe rubrica de comentarii si noi le rezolvam.
    Sa stiti ca acesta nu este aspectul final al site-ului, vom mai face cateva modificari, in timpul asta nu ezitati sa veniti cu sugestii, ce v-ar placea sa aveti pe site, cum sa fie pozitionate si asa mai departe.

    Va multumes pentru intelegere.
    Cristi

    • Sugestii: sa nu se micsoreze scrisul, mai bine mai mare decat mai mic de preferat sa fie de culoare inchisa, acum ori cat ai mari scrisul cu ctrl + nu mai depaseste ''ecranul'' si asta e foarte bina
      - fundal-ul sit-ului sa fie in asa fel incat sa nu deranjeze la ochi, in momentul de fata e prea luminos, sa nu mai fie alb
      -'' Cauta pe site'' este foarte bine unde este pozitonat, trebuie sa vezi fara sa vrei cand intri pe sit

    • Noua interfata este oribila!imi este dor de vechea interfata mut mai prietenoasa! RIP

  • luciangl:
    In Puffin browser ai optiunea de full screen pt youtube.

    Am rezolvat-o Luci, oricum mersi pentru tip.

Related Post

This website uses cookies.