Soft gratuit pentru conversie video any video converter free – tutorial video HD

În sfârşit avem un convertor video gratuit si decent, exista si solutii profesionale open source, insa pentru un utilizator incepator este foarte greu de folosit o solutie de conversie open source pentru ca nu are o interfeta atit de clara si usor de folosit ca Any Video Converter.

In acest tutorial video vom vedea in amanunt cum se foloseste acest soft free, optiunile sunt intuitive de folosit pentru oricine, se poate executa o comanda din mai multe locuri pentru a fi pe gustul cit mai multor useri.

Acest program de conversie video poate chiar sa taie bucati dintr-un clip pentru a le putea pune pe un telefon mobil care nu are memoria atit de generoasa.

Acest soft gratuit ( Any Video Converter ) poate converti din si in tot felul de formate uzuale si mai putin uzuale, lista formatelor este urmatoarea .

Input formats ( format de intrare ):

avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos

Output formats ( format de iesire ):

avi, wmv, mp4, 3gp, wmv, flv, MPEG-1 and MPEG-2, mpg (PAL or NTSC)

Cismaru Cristian


Cristi:

View Comments (89)

  • cristi am si eu o intrebare daca am net gratuit si iau un program care costa bani trebuie sal platesc

  • @mihai: Normal ca trebuie sa platesti! Ce daca ai net gratuit? Tu cumperi programul atunci cand platesti,nu internetul sau faptul ca l-ai cumparat prin intermediul internetului!!! platesti softul in sine.Daca cineva te duce gratis cu masina la piata asta inseamna ca nu mai platesti ce cumperi din piata?

  • mi se intmpla doar mie??sau cristi cand prezinta filmele nu se vede se vede negru??? excranul lui de la filme ex bs player a aratat un film iar la mine sa vazut negru nu am vazut nici un film .....nus dc:(

  • @beb3_mykk: Nu se intampla numai la tine...ci la toti si nu e vina ta sau a lui Cristi...e din cauza softului de captura pe care la folosit ca sa faca tutorialul...

  • Cristi cred ca eruarea de pe youtube era si din cauza capturii de ecran pentru ca nici filmele din calculatorul tau noi nu le-am vazut

  • @Andrei:
    Vedeti oameni buni impreuna descoperim tot felul de chestii !
    Ma enerva chestia ca nu mergea nici un film de pe youtube si dupa ce am terminat tutorialul video mergea fara probleme.
    Asta este, se intimpla tocmai atunci cind faci o treaba importanta ca la astia la televizor cind gresesc si se ia toata lumea de ei, acum ii inteleg.

Related Post

This website uses cookies.