Snagit 9 pentru creare de tutoriale cu imagini dar si tutoriale video – tutorial video HD

Salut prieteni, in acest tutorial video voi prezenta un program cu ajutorul caruia putem face capturi de ecran atit video cit si capturi cu imagine simple de pe desktop, softul se numeste Snagit si este produs de compania Tech Smith care este renumita pentru produsele de Screen Capture (captura de ecran).

Solutia este simplu de folosit, interfata amintind de office 2007 ( Ribbon ), acest tip de layout a fost introdus pe multe softuri( O&O defrag, Paint etc ) in ultimul timp pentru modul intuitiv si contextualitatea sa .

La modulul de captura video optiunile sint limitate, asta bineinteles avantajeaza pe cei mai putin experimentati insa userii mai avansati o sa caute in alta parte o solutie pantru captura video, acestia din urma nu trebuie sa caute prea departe, tot in ograda Tech Smith acestia pot gasii Camtasia Studio care poate satisface si pe cel mai pretentios fan al capturilor video, tot despre Camtasia Studio o sa realizam in curind un tutorial video .

In ceea ce priveste modulul de capturat imagine cu desktop-ul si nu numai nu avem ce sa-i reprosam lui Snagit, este tot ce se poate cere de la o astfel de aplicatie, o sa vedeti in tutorial cit de multe chestii se pot face cu o imagine capturata de pe desktop sau chiar si cu o imagine oarecare pentru ca la aceasta versiune de Snagit avem un editor de sine statator.

Mie mi-a placut Snagit pe partea de captura imagine, noi chiar folosim destul de mult acest program pentru diferite treburi, de exemplu captura cu thumbnail-ul (imaginea fiecarui tutorial) o facem cu Snagit pentru ca trebuie sa surprinzi un moment cheie al acelui tutorial care trebuie sa spuna cit mai mult despre acel tutorial dintro singura privire si nu in totdeauna momentul cheie este la inceput .

Pe partea de video nu am avut mari asteptari de la el insa pentru cineva care face capturi video ocazionale este foarte bun.

Va urez vizionare placuta si sper sa indragiti si sa folositi acest soft.

Cismaru Cristian


Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (73)

  • tare.. felicitari deja astept tutorialul cu camtasia(sper ca varianta 6) .mutumesc frum ptr tutorial!!!:p

  • Am folosit Snagit7 pentru a face material didactic pentru Fake webcam si intradevar Snagit face totul super,mai lipsesc unele obtiuni dar nui asa de grav.

  • se poate face un tutorial cu windows 7 cum sa buteze de pe stick si sa instaleze de pe stick

  • Multumesc frumos pentru tutorial, cand mai faceti tutoriale despre Linux?, este adevarat majoritatea utilizatorilor folosesc Windows, dar Linux vine din urma cu o foarte mare viteza!, si mai mult ca sigur in cativa ani o sa-l depaseasca (la unele domenii la depasit de mult). Inca o data Multumesc. Cu respect Mircea.

  • si daca vreau un program sa ami trimita pe meil tot ce se antapla an pc de unde al iau

  • Am avut sansa de a fi ajutat in cateva randuri de tutorialele dv !
    Va multumesc.

  • felicitari pentru tutorial ... dar mai am si eu o intrebare ce soft folosesti u pentru captare???

  • Salut prieteni!!Am downloadat si eu de pe niste site-uri tot felul de jocuri care erau arhivate.Mai era cate o arhiva care avea 60 de mb.Cand le-am dezarhivat aveau 200 mb.Cum se fac arhivari asa de mici, ca imi trebuiesc si mie?MULTUMESC!!

  • @Adrian: Cu Winrar sau 7Zip,scrie la Search asa: "Cum se desface o imagine iso in mai multe bucati si cum se creaza o arhiva cu winrar" da enter si vei gasi tutorialul,alta data foloseste Searchul!!! poti sa scrii doar winrar si-l vei gasi...si te rog frumos sa nu mai folosesti numele Adrian,deja este unu aici adik eu...nu crezi k ar trebui sa avem nume diferite...sa ne deosebim?

Related Post

This website uses cookies.