SkyDrive Explorer gazduire gratuita 25 Giga online de stocare a fisierelor – tutorial video

SkyDrive este un serviciu online de stocare a fisierelor oferit oricarui utlilizator, de catre Compania Microsoft, sau oricarui user ce are un Live ID sau un cont de Hotmail. Acest serviciu va da posibilitatea sa stocati fisiere sau documente importante intr-un loc sigur pe serverele Microsoft putand fi accesate apoi de pe propriul vostru pc sau de pe oricare alt PC cu ajutorul unui Browser sau a utilitarului SkyDrive.

SkyDrive Explorer este un utilitar ce ne permite accesarea acestui spatiu de 25 Giga fara a fi nevoiti sa ne logam pe contul de Hotmail prin browser. Doar accesand My Computer vom avea acces la acest spatiu ca la oricare alt folder din PC. Puteti uploada orice tip de fisier pe acest spatiu insa singurul dezavantaj este ca nu puteti incarca un fisier mai mare de 50MB sau mai multe fisiere care insumate depasesc 50MB. totusi exista si in acest caz o solutie!
Daca avem un fisier mai mare si dorim totusi sa il incarcam pe SkyDrive va trebui sa ne folosim de Winrar, si sa split-uim (despartim) fisierul in mai multe arhive mai mici.
Colegul meu Cristi a facut un tutorial despre cum se jongleaza cu Winrar si cum puteti “rupe” un fisier mare in alte arhive mai mici.

Acest SkyDrive contine si 2 foldere Publice, ceea ce inseamna ca orice fisier adaugat in acele foldere va putea fi vizualizat sau accesat de oricine va stie adresa de Hotmail sau Live ID fara a fi nevoit sa bage vreo parola pentru a va accesa aceste 2 foldere. Puteti sa va folositi de acest serviciu si pentru a share-ui (imparti) fisiere cu cei dragi sau a oferi spre descarcare anumite fisiere prietenilor vostri, sau de ce nu poate deveni oricand o alternativa de a folosi acest spatiu de 25G ca spatiu de stocare pentru Backup-uri.

Dar mai bine haideti sa urmarim impreuna acest tutorial video.

Nu uitati, daca aveti sugestii, reclamatii sau completari nu ezitati sa scrieti pe rubrica de comentarii, de-asemenea daca intilniti pe rubrica de comentarii un user care are o problema si puteti sa-l ajutati, nu ezitati s-o faceti, numai asa putem face locul asta mai bun, ne vedem pe rubrica de comentarii !

Vizionare placuta !

de Adrian Burlugeanu……..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Imi place tot ce tine de IT&C, imi place sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi. Invat ca sa va invat !

View Comments (85)

  • Super tare baieti.. Bv sunteti cei mai trai.. chiar cautam asa ceva ca sa pot salva fisiere impotante de pe Pc.Am incercat cu Gmail-Drive dar in Windows 7 nu merge.Pe Xp merge dar pe Windows 7 nu vede fiserele...!! Bv inca o data !!

  • interesant dar nu cred ca va merge mult chestia asta o sa fie exact ca la gdrive o sa fie probabil blocat de cei de la microsoft, nimeni nu vrea sa iti tina 25 gb free fara nici un ban
    oricum acuma imi bag si eu acolo ce am mai important in splinturi de 50 mb cu parola sper sa nu fie blocat acest program
    BV pt tutorial Adrian

    • MCD: interesant dar nu cred ca va merge mult chestia asta o sa fie exact ca la gdrive o sa fie probabil blocat de cei de la microsoft, nimeni nu vrea sa iti tina 25 gb free fara nici un ban
      oricum acuma imi bag si eu acolo ce am mai important in splinturi de 50 mb cu parolasper sa nu fie blocat acestprogram
      BV pt tutorial Adrian  

      Poate va fi blocat softuletul care iti integreaza SkyDrive in Explorerul din Mt Computer dar in nici un caz nu vor sista posibilitatea logarii prin browser, se pot uploada sau downloada din SkyDrive fisiere si cu ajutorul browserului. Cu Gdrive era alta mancare de peste, era un serviciu mail nici decum de stocare, pe care cel ce a conceput GDrive la facut astfel incat softul sa cripteze fisierele urcate acolo ca google sa il vada ca pe un trafic normal, de mail, deci cred ca asta cade din start, repet, GDrive nu era spatiu de stocare, doar GDrive te ajuta sa folosesti spatiu destinat pentru mail ca spatiu de stocare fisiere. Pe cand SkyDrive asta face e special pt a tine documente sau back-upuri pe el, de unde si numele Sky - cer iar Drive - hard, dispozitiv de stocare.

    • e bun si foarte util,amincercat sa fac cu servarul ftp un fel de servar de stocare, adica s nu dau adresa mea de ftp la nimeni dar tot in pcul meu sintreau fisierele,si nu e char ce doream desi puteam pune fara limita, puteam daca aveam eu GB liberi in pcul meu.Mersi mult pentru acest tutorial misto tare

  • Foarte folositor acest tutorial..chiar reprezinta un avantaj pentru cei ce au hardul cu o capacitate de stocare mai mica si nu numai..sincere felicitari.As dorii un lucru daca se poate (te-am mai rugat Adrian si inainte de upgrade-ul site-ului) sa ne spui si noua cum ti-ai configurat bowserul ca sa arate asa frumos si sa ruleze asa repede(ma refer la skin,poate si add-onuri,etc, stii tu mai bine) Multumesc anticipat pentru raspuns.Numai bine!

  • Cristi !!! Azi am avut o problema !!! Intram pe site si zicea acces restrictionat , aceasta decizie a fost luata cel mai posibil din cauza ca am incalcat regulile , dar eu nu facusem nimic !!!

  • salut,poate ma poate ajuta cineva si pe mine,mi-am luat un ipod touch,poate stie cineva un site de unde sa iau aplicatii gratis,inafara de itunes k ala nu gasesc decat cu bani,tre sa le cumpar,sunt si gratis care pot sa le iau dar imi trebuie un cont de card ceva u care sa ma inregistrez k sa le iau si nu am card....felicitari si pentru acest tutorial

    • Privghetoarea: Salut..dar se vede doar pana la 2:32 ..asa ca astept sa-l vad tot…cand?  

      tutorialul se vede pana la capat, problema este la tine, ai o conexiune la internet mai slaba sau siteul e foarte aglomerat, revino si tu seara tarziu sau dimineata cand nu prea e nimeni pe site si siteul e mai liber. Dar nu cred ca problema aglomerarii este motivul pentru ca ti-am spus acum mam uitat la tot si merge pana la capat. Iati un abonament de internet mai bun, cu o latime de banda mai buna.

      • Adrian: sau siteul e foarte aglomerat,

        Cred ca aceasta si estea problema, eu pot sa privesc si tutorialele celea de 1/2 an ale tale, adica latimea mea de banda e suficienta ca sa privesc ca lume capturile. Am observat ca mai bine nici sa nu deschit videotutorial.ro pe la orele 18:00-19:00, se vede ca atunci toti is insetati de cunostinte ;) .

  • salut frumos tutorial imi poti spune si mie cum ai bagat skinul asta si cum l-ai configurat in browser te rog

Related Post

This website uses cookies.